[Karšta tema] Putino propagandistas - „Kam tas pasaulis, jei jame nėra Rusijos?“  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas padidino strateginės atgrasymo ginkluotės parengties lygį priversdamas pasaulį trumpam suklusti - negi jis yra visiškas beprotis? Jo propagandistas, regis, paaiškino, kokių idėjų laikomasi Kremliuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Kiseliovas Kremliaus propagandistu dirba dar nuo Tarybų sąjungos laikų, todėl nieko keisto, kad per tiek laiko jis yra pasakęs daug kontroversiškų dalykų. Pavyzdžiui, kad avarijose žuvusių homoseksualų širdys turėtų būti sudegintos ir užkastos. Be jokios abejonės, Kiseliovas palaikė Krymo okupaciją. Tuo metu jis, beje, teigė, kad Rusija yra vienintelė šalis pasaulyje, galinti paversti JAV radioaktyviomis dulkėmis.

Panaši retorika sugrįžo ir dabar. Kiseliovas, dažnai vadinamas Putino burna, savo televizijos laidoje uždavė retorinį klausimą - „Kam tas pasaulis, jei jame nėra Rusijos?“ Taip jis kalbėjo apie į aukštesnį parengties lygį pakeltus Rusijos branduolinius pajėgumus.

„Iš viso mūsų povandeniniai laivai gali paleisti 500 branduolinių galvučių, kurių pakaktų JAV ir visų NATO valstybių sunaikinimui. Pagal principą „Kam tas pasaulis, jei jame nėra Rusijos?“, dėstė Kiseliovas. Ir čia pat pridūrė, kad Rusijos branduolinis ginklas būtų skraidinamas greičiausiais bombonešiais pasaulyje, o pridėjus raketas akivaizdu, kad Rusijos branduolinio smūgio galimybė yra stipriausia pasaulyje.

 

Prieš pat invaziją į Ukrainą Rusija buvo surengusi branduolinio arsenalo parengties pratybas, kurioms, kaip oficialiai teigiama, vadovavo pats Putinas.

„Putinas juos perspėjo. Nebandykite įbauginti Rusijos“, griausmingai kalbėjo Kiseliovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()