[Žinios trumpai] Liga, apsinuodijimas, nelaimingas atsitikimas: žvalgyba teigia, kad Rusijos elitas jau turi Putino įpėdinį  ()

Ukrainos žvalgyba paskelbė apie Rusijos diktatoriaus opozicijos susikūrimą - opoziciją sudaro įtakingų žmonių grupė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-20 [Žinios trumpai] Liga, apsinuodijimas, nelaimingas atsitikimas: žvalgyba teigia, kad Rusijos elitas jau turi Putino įpėdinį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp Rusijos elito formuojasi prieš Vladimirą Putiną nusiteikusių žmonių grupė. Labai rimtai svarstomas jo panaikinimas.

Tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Pagrindinis žvalgybos direktoratas.

"Apsinuodijimas, staigi liga, nelaimingas atsitikimas – Rusijos elitas svarsto galimybę nušalinti Putiną. Tarp Rusijos verslo ir politinio elito formuojasi įtakingų žmonių, besipriešinančių Vladimirui Putinui, grupė. Jų tikslas yra nušalinti Putiną nuo valdžios kuo greičiau ir atkurti ekonominius ryšius su Vakarais, sugriautus dėl karo Ukrainoje“, – praneša žvalgyba.

Anot žvalgybos, tam tikra Rusijos Federacijos politinio elito dalis FSB direktorių Aleksandrą Bortnikovą laiko V. Putino įpėdiniu. Neseniai jis neteko Rusijos prezidento palankumo. Oficiali FSB vadovo gėdos priežastis – lemtingai klaidingi skaičiavimai kare prieš Ukrainą.

„Būtent Bortnikovas ir jo skyrius buvo atsakingi už Ukrainos gyventojų nuotaikų ir Ukrainos kariuomenės pajėgumų analizę. Žinoma, kad Bortnikovas ir kai kurie kiti įtakingi Rusijos elito atstovai svarsto įvairius Putino pašalinimo iš valdžios variantus. Visų pirma, apsinuodijimas, staigi liga ar kitas „nelaimingas atsitikimas“, – rašoma pranešime.

 

Žvalgybos duomenimis, gali būti, kad pastarasis čečėnų dalinių buvimo vietos Kijevo šiaurėje „nutekėjimas“ ukrainiečiams yra susijęs su šiais procesais.

Informacija atkeliavo iš Rusijos pusės. Tikriausiai taip FSB vadovybė bando susilpninti R. Kadyrovo įtaką. Taip pat tai gali būti bandymas iš anksto užmegzti bendradarbiavimą su Ukrainos valdžia, apeinant dabartinę Rusijos Federacijos vadovybę.

Anksčiau buvo pranešta, kad Putinas gali sirgti sunkia liga. Vakarų žvalgybos duomenimis, jis kenčia nuo smegenų sutrikimo, kuris gali sukelti demenciją, Parkinsono ligą arba vėžį, kuriam gydyti vartojami steroidai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(0)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: