[Žinios trumpai] Putinas nustatė naują „pergalės“ terminą: trūks plyš, pergalė turi būti iki šios datos  ()

Putinas Rusijos Federacijos vadovybei nustatė naują „pergalės“ Ukrainos kare terminą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas nori suspėti į paradą gegužės 9 d., bet nieko nebus.

Putinas tikėjosi Ukrainą užimti per tris dienas. Tai patvirtino ir Vakarų karo ekspertai, ir priešų dokumentai, ir paimtų į nelaisvę rusų karių liudijimai. Tačiau Rusijos Federacijos prezidento planai žlugo prieš drąsią ir profesionalią Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybą. Dabar Putinas nustatė naujas „pergalės“ sąlygas. Jis liepė siekti užsibrėžtų tikslų nuo balandžio 21 iki gegužės 7 d.

Atitinkama informacija savo „Telegram“ kanale pasidalijo Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka:

„Kovo 21 d. Putinas vaizdo konferencijos metu susitiko su Patruševu, Šoigu, Gerasimovu ir Bortnikovu. Diskutuojant apie esamą situaciją fronte, kalba pasisuko apie Rusijos karių nuostolius, o Gerasimovas nuostolius apibūdino kaip „esminius“. Putinas pertraukė Gerasimovą ir tęsė sakydamas, kad tai priimtini praradimai, ir tai yra niekis, palyginti su tikslais, kurie bus pasiekti po pergalės.“

 

„Putinas nustatė naują „pergalės“ terminą, t. y. balandžio 21 d. – gegužės 7 d., būtent iki šios datos jis planuoja priversti Ukrainos vadovybę pasirašyti susitarimą, kuris gali būti pristatytas kaip pasidavimas, ir surengti pergalės paradą gegužės 9 d.“, – tęsė Antonas Geraščenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(17)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: