[Žinios trumpai] Rusijos raketos vejasi bandančius evakuotis: smogė į tūkstančių minią - skaičiuojami žuvę ir sužeisti (ATNAUJINTA, Foto, Video, N-18)  ()

Pasak Donecko srities gubernatoriaus, tūkstančiai stotyje esančių civilių bando evakuotis į saugesnius šalies rajonus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-08 [Žinios trumpai] Rusijos raketos vejasi bandančius evakuotis: smogė į tūkstančių minią - skaičiuojami žuvę ir sužeisti (ATNAUJINTA, Foto, Video, N-18)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak vietos pareigūnų, per Rusijos raketų ataką geležinkelio stotyje Rytų Ukrainoje žuvo 50 žmonių, o dar daugiau nei 100 buvo sužeista.

Tūkstančiai civilių buvo Kramatorsko geležinkelio stotyje ir bandė evakuotis į saugesnius karo draskomos šalies regionus, pranešė Donecko srities gubernatorius.

Dėmesio, vaizdai gali šokiruoti! N-18. Nuotraukos ir video iš įvykio vietos: ČIA.

ATNAUJINTA

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6598

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Pagal naujausius duomenis, per raketų ataką žuvo 50 žmonių, iš kurių penki buvo vaikai. Iš 50 aukų, 12  mirė ligoninėje.

„Šią valandą turime tiek daug aukų dėl Rusijos okupacinių pajėgų „Tochka-U“ balistinės raketos atakos Kramatorsko geležinkelio stotyje. Šiuo metu į ligonines išvežti 98 žmonės. Tikimės, kad per vieną ar dvi dienas į medikus kreipsis ir kiti nukentėjusieji, todėl nukentėjusiųjų skaičius nuolat keisis", - sakė Pavlo Kirylenko, Donecko srities karinės administracijos vadovas.

 

Iš 98 sužeistųjų, kurie buvo nuvežti į medicinos įstaigas, 16 buvo vaikai, 46 moterys ir 36 vyrai.

Ankstesniame pranešime Kyrylenko teigė, kad į stotį pataikė raketa „Iskander“.

„Amnesty International“ raketų tyrėjas, išanalizavęs su incidentu siejamo ginklo nuolaužų nuotraukas, nustatė, kad „atakoje buvo panaudota balistinė raketa 9M79 „Tochka“.

„Amnesty International“ teigė, kad šie ginklai yra labai netikslūs, reguliariai praleidžiantys savo taikinius pusę kilometro ar daugiau.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: