[Žinios trumpai] Kadyrovas: „Pirmiausia išvaduosime Luhanską ir Donecką, o paskui Kijivo eilė - nebus jokio žingsnio atgal“  (2)

Nors Rusijos pajėgos atsitraukė iš Ukrainos šiaurinių regionų ir didžiausią dėmesį skirs Donbasui bei sausumos tiltui į Krymą, panašu, kad ne visi apleido svajonę užimti Kyjivą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelis karo Ukrainoje gerbėjas Čečėnijos lyderis Ramzanas Kadyrovas pirmadienį teigė, kad Rusijos puolimas nesusikoncentruos ties apgultu Mariupoliu, bet ir taikysis į Kyjivą bei kitus Ukrainos miestus ir kaimus. 

„Luhanskas ir Doneckas - šiuos miestus išvaduosime pirmiausiai... tada užimsime Kyjivą ir kitus miestus“, teigė Kadyrovas savo „Telegram“ kanale. „Išlaisvinimu“ Rusija vadina Ukrainos teritorijų okupaciją (Ukrainos žemių išlaisvinimą nuo Ukrainos).

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6598

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Kadyrovas save laiko Putino kariu ir patikino, kad dėl Kyjivo neturėtų būti jokių abejonių - „Aš galiu jus patikinti - nebus jokio žingsnio atgal“.

Ramzanas Kadyrovas į Ukrainą siunčia kelias dešimtis tūkstančių savo karių. Ir pats melavo, kad buvo Ukrainoje. Kadyrovas Čečėnijoje džiaugiasi didele autonomija. Nematyti ribos tarp jo ir Čečėnijos vyriausybės - panašu, kad Kadyrovas yra absoliutus regiono lyderis. 2016 metais rinkimuose jis gavo 98 % balsų - bent jau taip skelbiama oficialiai. Vakarai jį kritikuoja dėl despotiško valdymo, įskaitant moterų teisių suvaržymą bei smurtą prieš homoseksualus. Kadyrovas kaltinamas žmogaus teisių aktyvistų grobimu, kankinimu ir žudymu. Tuo tarpu jo šalininkai džiaugiasi „stipraus lyderio“ įvaizdžiu ir gerais lyderio santykiais su Putinu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(14)
(-11)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: