[Žinios trumpai] Rusija „Lipeck-2“ aerodrome prie Ukrainos koncentruoja didžiulį karinių lėktuvų kiekį  ()

„Lipeck-2“ karinis aerodromas, esantis mažiau nei per 300 km nuo Ukrainos sienos, po truputį pildosi prieš galimą didelio masto Rusijos puolimą Ukrainos rytuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Palydovinėse nuotraukose matyti, kad „Lipeck-2“ aerodrome dabar yra didelis karinių lėktuvų kiekis, kokio anksčiau ten nebuvo. Žinoma, tie 300 km pajėgiems kariniams orlaiviams yra niekis, bet gali būti, kad iš „Lipeck-2“ aerodromo lėktuvai bus paskirstyti į kitas vietas. Tiesa, Ukrainos ginkluotosios pajėgos mano, kad „Lipeck-2“ aerodromas nuo pat invazijos pradžios yra naudojamas Rytų Ukrainos puolimui.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6252

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Palydovinėse nuotraukose, darytose balandžio 11 dieną, matomi 6 „Su-27“, 14 „Su-30“ ar „Su-34“, 10 „Su-24“ ir 4 neatpažinti lėktuvai. Tai - dvigubai daugiau lėktuvų nei buvo užfiksuota kovo 27-ąją.

 

Nėra žinoma, iš kur į „Lipeck-2“ aerodromą skraidinami kariniai lėktuvai. Tikėtina, kad bent dalis jų čia buvo perkelti iš Baltarusijos. Taip manoma dėl to, kad atakos iš oro šiauriniuose Ukrainos regionuose pastaruoju metu visiškai sustojo.

 

(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()