[Žinios trumpai] Vienas Rusijos senatorius peskelbė keistą pareiškimą: karas greitai baigsis  ()

Karas Ukrainoje „greitai baigsis“, Kremliaus žiniasklaida citavo vieną Rusijos senatorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša Censor.NET, apie tai rašo UP.

Kremliaus propagandistai paskleidė Rusijos senatoriaus frazę, kad karas „greitai baigsis“, o okupantai „neketina jo pratęsti“.

Rusija taip pat prognozuoja „Mazepos* likimą“ rusams, „nusisukusiems nuo savo šeimų“ dėl karo Ukrainoje.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6599

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

* Ivanas Mazepa – kazokų etmonas. Nevienareikšmiškai vertinamas Ukrainos istorijoje. Vieniems jis – kovotojas už ukrainiečių nepriklausomybę, kitiems – gudrus avantiūristas, dar kitiems – išdavikas. Dėl perėjimo į švedų pusę Šiaurės karo metu carinės Rusijos, o vėliau ir sovietinėje istoriografijoje yra įsitvirtinęs neigiamas I. Mazepos įvaizdis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(5)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: