[Žinios trumpai] Karas grįžta į Kijevą, gyventojai raginami negrįžti į sostinę (Video)  ()

Kijevo gyventojai raginami negrįžti į sostinę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kijeve ir regione vėl pradėjo sprogti raketos ir bombos, todėl žmonių, išvykusių iš šios teritorijos į saugias vietas, prašoma dar negrįžti.

Tai teigiama Kijevo miesto karinės administracijos „Telegram“ kanalo pranešime.

„Mes prašome žmonių! Negrįžkite! Kijevas ir regionas vėl pradėtas apšaudyti! Neignoruokite oro antskrydžių perspėjimų!“ – pažymima pranešime.

Be to, pažymima, kad dabar ties įvažiavimu į Kijevą susidaro kilometrų ilgio kamščiai – kelius užkišo į sostinę grįžtantys automobiliai.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6599

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Tokiose spūstyse negali prasibrauti humanitarinė pagalba, Nepaprastųjų situacijų ministerija, medikai, komunalinės tarnybos, kariuomenė. Kasdien į sostinę grįžta 40-50 tūkst. žmonių. Tai kelia pavojų patiems gyventojams“, – pabrėžia karinė administracija.

 

 

Kijevo meras Vitalijus Kličko irgi ragino piliečius susilaikyti nuo grįžimo į sostinę.

„Ryte Kijevas buvo apšaudytas. Miesto pakraštyje esančiame Darnickio rajone griaudėjo sprogimai. Dabar vietoje dirba gelbėtojai ir medikai. Duomenys apie aukas tikslinami“, – sakė meras.

Balandžio 15 dieną Rusijos okupantai surengė tris raketų atakas prieš taikinius Kijevo srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: