[Žinios trumpai] Rusija oficialiai pagrasino visoms šalims, kurios siunčia ginklus Ukrainai – išsiųstos notos  (11)

Diplomatinis demaršas įvyko po to, kai prezidentas Bidenas patvirtino dramatišką Ukrainai tiekiamų ginklų asortimento išplėtimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerija patvirtino žiniasklaidos pranešimus apie notos siuntimą JAV dėl ginklų tiekimo Ukrainai.

Apie tai praneša „Kommersant“.

Šią informaciją patvirtino oficiali Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova – anot jos, panašus raštas buvo išsiųstas „visoms šalims“.

Diplomatinis demaršas įvyko po to, kai prezidentas Bidenas patvirtino naują ginklų partiją Ukrainai, viso už 800 mln. dolerių.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6376

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Rusijos ambasada Vašingtone Valstybės departamentui išsiuntė dokumentą pavadinimu „Dėl Rusijos susirūpinimo dėl didžiulio ginklų ir karinės įrangos tiekimo Kijevo režimui“, parašytą rusų kalba su vertimu.

Rusija apkaltino sąjungininkus pažeidus „kietuosius principus“ perduodant ginklus į konfliktų zonas ir ignoruojant „grėsmę, kad itin tikslūs ginklai Ukrainoje gali patekti į radikalių nacionalistų, ekstremistų ir banditų formacijų rankas“.

 
 

 

„Raginame Jungtines Valstijas ir jų sąjungininkus sustabdyti neatsakingą Ukrainos militarizaciją, kuri turi nenuspėjamų pasekmių regioniniam ir tarptautiniam saugumui“, – sakoma notoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(49)
(-45)

Komentarai (11)