[Žinios trumpai] Arestovičius išsityčiojo iš puolimo Donbase: rusai užsikasė net nepasiekę ukrainiečių - kas ten vyksta  ()

Arestovičius įvardijo keturias Rusijos armijos problemas Donbase.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-21 [Žinios trumpai] Arestovičius išsityčiojo iš puolimo Donbase: rusai užsikasė net nepasiekę ukrainiečių - kas ten vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius kalbėjo apie situaciją Donbase po naujo okupantų puolimo ir įvardijo keturias Rusijos kariuomenės problemas.

Apie tai jis kalbėjo interviu su Marku Feiginu.

„Galima sakyti, kad Rusijos kariuomenė stengiasi, uoliai stengiasi daryti viską, ką mokė akademijose – didvyriškai pulti, pirmyn ir atgal. Tačiau Rusijos kariuomenė turi keturias problemas. Pirmoji – Rusijos politinė vadovybė. Antroji – Rusijos karinė vadovybė. Ir tada dar dvi problemos – keliai ir kvailiai“, – kalbėjo Arestovičius.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos bando iš tikrųjų susitikti su Rusijos kariuomene, bet rusams vis tiek nepavyksta įveikti pirmųjų keturių kliūčių. Tiesą sakant, kol kas visa ši istorija persikėlė į informacinių operacijų lauką tų žmonių Rusijoje, kurie už tai atsakingi ir, kaip visada, daro tai itin nerangiai“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: