[Žinios trumpai] Kremliaus ruporas paskelbė, kad Rusijai baigus operaciją Ukrainoje, ateis eilė Europai ir „pasigailėjimo nebus“ (Video)  (3)

Kremliaus žurnalistas ir propagandistas Vladimiras Solovjovas: „Rusija jau kariauja de facto prieš NATO šalis“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žurnalistas Vladimiras Solovjovas, žinomas kaip Kremliaus režimo propagandistas, tvirtina, kad Maskva jau de facto kariauja prieš NATO šalis.

Julia Davis iš „Daily Beast“ išplatino klipą su angliškais subtitrais, kuriame Solovjovas sako, jog Rusijai baigus operaciją Ukrainoje, ateis eilė Europos šalims ir „pasigailėjimo nebus“.

„Sutriuškinsime NATO karo mašiną ir NATO piliečius“, – Rusijai „pradedant kariauti su NATO šalimis“, – sakė jis.

„Kai ši operacija pasibaigs, NATO jausis priversta savęs paklausti: ko mums reikia, kad apsigintume? Ar turime pakankamai žmonių, kad galėtume apsiginti? Ir tą akimirką pasigailėjimo nebus. Gailestingumo nebus“.

 

Jis teigė, kad be jau vykstančios būtinos Ukrainos „denacifikacijos“, „karas prieš Europą ir pasaulį pradeda ryškėti, o tai reiškia, kad turėsime elgtis kitaip ir būti daug kietesni“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(65)
(-58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)