[Žinios trumpai] Rusijoje Z ir V agresijos simboliai plinta kaip nevaldomas virusas: atšauktas roko muzikos grupės DDT koncertas, muzikantai papasakojo kaip viskas vyko  ()

Grupei DDT uždraudė koncertuoti Tiumenėje. DDT lyderis Jurijus Ševčiukas atskleidė incidento detales.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai visame civilizuotame pasaulyje  kovojama su Kremliaus blogio simboliais – Z ir V, Rusijoje jie  plinta kaip nevaldomas virusas. Balandžio 21 d. Tiumenėje turėjo vykti DDT grupės koncertas. Koncertas neįvyko, nes atlikėjų laukė siurprizas – užsakyta  koncerto salė buvo „papuošta“ didžiąja Z raide. Buvo bandoma ieškoti kompromiso ieškant vietos be „papuošimų“. Deja, kita vieta nebuvo suteikta, nenurodant konkrečios priežasties.

„Tiumenėje mūsų koncertas, ko gero, nebuvo leistas dėl to, kad norėjome pakeisti  patalpas. Turėjome koncertui skirtą salę su didele raide „Z“. Atsisakėme ten groti, koncertą perkėlėme į kitą salę, be „Z“ ženklo, bet jie mums tiesiog nedavė kitos salės“, – sakė menininkas, duodamas interviu Aleksandrui Pliuševui.

Nepavykus  susitarti, grupė pasirodymą atšaukė. Grupės solistas Jurijus Ševčiukas pažymėjo, kad „nedalyvauja  Z renginiuose, kurių tikslas – propaguoti ukrainiečių genocidą ir remti Putino režimą“. DDT lyderis patikino, kad grupė neketina dalyvauti jokiuose propagandiniuose koncertuose. Poetas ir kompozitorius Jurijus Ševčiukas yra karo priešininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(88)
(0)
(88)

Komentarai ()