[Žinios trumpai] Putiną ištiko isterija – Rusija tirs pranešimus apie britų spec. pajėgų SAS „sabotažą“ Vakarų Ukrainos Lvivo regione: pakomentavo ir JK  ()

Pagrindinė Rusijos federalinė tyrimo institucija teigia tirsianti, ar, remiantis žiniasklaidos pranešimu, SAS buvo atsiųsta „padėti Ukrainos specialiosioms tarnyboms organizuoti sabotažą Ukrainos teritorijoje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausia Rusijos tyrimo įstaiga aiškinasi, ar britų spec. pajėgos SAS (Special Air Service) „organizuoja sabotažą“ Ukrainoje.

Tyrimų komitetas – pagrindinė Maskvos federalinė tyrimo institucija – pareiškė, kad imsis tolesnių veiksmų pagal Rusijos naujienų agentūros RIA Novosti pranešimą.

RIA citavo Rusijos saugumo šaltinį, sakiusį, kad apie 20 SAS narių buvo dislokuoti vakariniame Lvivo regione, netoli sienos su Lenkija.

Tyrimų komitetas nurodė tirsiantis, ar, pasak pranešimo, SAS buvo išsiųstas „padėti Ukrainos specialiosioms tarnyboms organizuoti sabotažą Ukrainos teritorijoje“.

Informacija apie SAS – specialiąją oro tarnybą – dažnai yra labai įslaptinta. Jos operacijos apima tiesioginius veiksmus ir slaptą žvalgybą.

 

JK Gynybos ministerijos atstovas spaudai sakė: „Mes nekomentuojame istorijų apie specialiąsias pajėgas, ypač tų, kurias paskelbia Rusijos naujienų agentūros, nes dėl netikslių spėlionių gali kilti pavojus žmonių gyvybėms, todėl pranešimų nei patvirtiname, nei paneigiame.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(0)
(102)

Komentarai ()