„Dividendai Rusijai jau kyla.“ Realiai (Video)  ()

Rusijos Federacijos vadovas bando išspręsti sau svarbią problemą.


V. Putinas
V. Putinas
© Kremlin.ru, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD_(08-03-2024)_(cropped).png

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas kartkartėmis ciniškai pareiškia, esąs neva pasiruošęs deryboms su Ukraina, tačiau Kyjivas šią mintį atmeta. Taip jis nori išspręsti sau svarbią problemą.

Apie jį „24 kanalui“ pasakojo Rusijos žmogaus teisių aktyvistas Markas Feiginas, pažymėdamas, kad tokiais V. Putino pareiškimais nereikėtų tikėti. Mes čia nekalbame apie jokias normalias derybas.

Kodėl V. Putinas daro tokius pareiškimus?

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4344

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Kaip pastebėjo M. Feiginas, čia viskas labai paprasta. V. Putinas nori visiškai išsivaduoti iš diplomatinės izoliacijos, kurioje atsidūrė po daugiau nei 2 metų viso masto karo. Pradėjus kalbėti apie derybas, jau atsiranda galimybės bendrauti su kitomis šalimis.

„Kai kalbate apie derybas, turite kam nors tai pasakyti. Tada atsiranda iniciatyvos, pavyzdžiui, Brazilijos prezidento, pakviesti V. Putiną į G20 viršūnių susitikimą. Realiai. Į šį pasiūlymą reaguojama. Dar nėra derybų, nieko neįvyko, bet politiniai dividendai Rusijai jau kyla“, – sakė M. Feiginas.

 

Tokiu būdu Kremlius bando sumažinti spaudimą šaliai agresorei, taip pat švelninti sankcijas. Šis procesas neabejotinai Rusijai naudingas.

„Jei ketinate derėtis, tai apie kokį Maskvos turto rekvizavimą užsienyje galime kalbėti? Jau sudarote susitarimą. Tada galite susitarti dėl visko. Šis procesas palankus Rusijai. Tikrai prieštarauja Ukrainos interesams“, – pabrėžė M. Feiginas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(4)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: