Tai dabar jau kaltas Bideno sūnus? Vėl smogia okupantų propaganda  (0)

Rusija iškėlė baudžiamąją bylą „dėl JAV ir NATO šalių pareigūnų terorizmo finansavimo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija rado būdą įtraukti J. Bideno sūnų į susišaudymą „Crocus City Hall“.

Rusijos agresorės tyrimo komitetas apkaltino Ukrainos naftos ir dujų bendrovę „Burisma Holdings“ pastarųjų kelerius metus „finansavus teroristinius išpuolius“. Ten dirbo JAV prezidento Joe Bideno sūnus Hunteris.

Balandžio 9 d., tai pranešė propagandos agentūra „RIA Novosti“.

Kaip teigė Tyrimų komiteto atstovas Rusijos Federacijoje, Ukrainos bendrovė tariamai buvo apkaltinta „terorizmo finansavimu Rusijos Federacijoje ir už jos ribų“. Rusijos propaganda sugalvojo, kad tokiu būdu jie esą ketino „eliminuoti“ žinomus „politinius ir visuomenės veikėjus“ ir padaryti „ekonominę žalą Rusijos Federacijai“.

„Per Ukrainos teritorijoje veikiančią naftos ir dujų bendrovę „Burisma Holdings“ gautos lėšos buvo panaudotos teroristiniams išpuoliams Rusijoje...“ – tikina propagandistai.

Pranešime taip pat teigiama, kad komitetas „deputatų prašymu iškėlė baudžiamąją bylą dėl JAV ir NATO šalių pareigūnų terorizmo finansavimo“.

 

„Burisma“ yra privati ​​Ukrainos dujų gamybos grupė. Bendrovė yra vienintelė šalyje vertikaliai integruota holdingo įmonė, užsiimanti angliavandenilių žvalgymu, gamyba, aptarnavimu ir pardavimu. „Burisma Group“ yra viena iš trijų didžiausių nepriklausomų dujų gamintojų Ukrainoje, kurios būstinė yra Kipre. Hunteris Bidenas 2014–2019 metais buvo bendrovės direktorių valdybos narys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(5)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)