„Pasirašyti sau mirties nuosprendį.“ Išklojo visą tiesą apie rusų vyrus  ()

Amerikietė kritikuoja rusų vyrų požiūrį į moteris.


Girti rusai
Girti rusai
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=6w3j3ov6YYQ&t=14s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiaraus moterų tinklaraščio autorė, amerikietė vardu Sara, nusprendė pasidalinti savo patirtimi ir pastebėjimais apie rusų vyrus.

Anot amerikietės, jos patirtis su vyrais iš Rusijos buvo bauginanti, o ištekėti už jų yra tas pats, kas „pasirašyti savo mirties nuosprendį“. 

Sara apibendrino savo 4 metų gyvenimo Rusijoje patirtį ir santykius su rusų vyrais. Amerikietė pastebėjo, kad po vedybų jie pasikeičia. Anot jos, jauni vyrai dažniausiai rūpinasi savo išvaizda, o po 30 metų dauguma nepaiso savo išorės ir fizinės būklės, nelanko sporto klubų, prastai rengiasi, nenaudoja kvepalų ir panašiai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Beprotiškos uodų žudymo mašinos, multimetrai su termovizoriais, galingi 4in1 jump starteriai ir kt. (Video)
3211 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOOLTOP ET12S“ - 2in1 multimetras ir termovizorius

2) „ANENG A3010“ - labai funkcionalus multimetras

3) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

4) „Black Knight B2000V“ - uodų lempa-gaudyklė

5) „Violent Mini Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

6) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

Išsamiau

„Tekėdamos už jauno ruso būkite pasiruošusios, kad jis pasikeis po vestuvių, nes rusai visiškai nesirūpina savo išvaizda, išskyrus vyrus iki trisdešimties metų“, – rašo Sara. Amerikietė atkreipė dėmesį ir į požiūrį į moteris Rusijos visuomenėje.

Sara mano, kad rusų vyrai elgiasi kaip tironai, o moterų teisės jiems yra paskutinėje vietoje. Anot jos, vyrai moteris suvokia tik kaip namų šeimininkes ar tarnaites. Ypač Sarai įstrigo rusiškas posakis: „Vyras yra šeimos galva“.

 

„Toks atviras seksizmas turėtų būti įspėjimu bet kuriai merginai. Atrodo, kad rusų vyrai yra animacinio filmo „Šrekas“ pagrindinio veikėjo analogas: nemandagūs, netašyti, laikantys save pranašesniais už moteris“, – rašo amerikietė.

Saros straipsnis sukėlė gyvą diskusiją jos tinklaraščio komentaruose, o dauguma skaitytojų pritarė jos žodžiams apie rusų vyrus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(1)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()