[ŽT] Pareiškimas apie Maskvos planus. „Netrukdykite“  ()

Dmitrijus Peskovas žurnalistams papasakojo apie Maskvos planus.



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=zrRdJJbsTVg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijai neturėtų būti trukdoma plėtoti draugiškus santykius su Šiaurės Korėja, šios galimybės neturėtų ginčyti kitos pasaulio šalys, įskaitant Vakarų šalis. Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas žurnalistams papasakojo apie Maskvos planus ir toliau palaikyti ryšius su KLDR.

„Šiaurės Korėja yra mūsų kaimynė, draugiška šalis, su kuria plėtojame dvišalius santykius. Ir toliau tai darysime“, – pažymėjo jis, atsakydamas į klausimą, kokios politikos laikosi Rusija santykiuose su KLDR.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
1449

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu Kremliaus atstovas patikino, kad potencialas plėtoti santykius tarp Maskvos ir Pchenjano yra „labai gilus“. Tada Peskovo buvo paprašyta paaiškinti, ar kitos šalys turėtų nerimauti dėl abiejų valstybių draugystės.

 

„Mūsų teisė plėtoti gerus santykius su kaimynais. Tai neturėtų kelti niekam nerimo ir absoliučiai niekas neturėtų dėl to ginčytis“, – apibendrino Rusijos lyderio spaudos sekretorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(16)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: