„Ji buvo pagrindinė karinės pagalbos Ukrainai teikėja.“ Galutinis sprendimas gali būti netikėtas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Magnus 2024-07-16 09:40
žiūrėjau ką tik Pierce Morgan Uncensored, ir vienas veikėjas tuose "debatuose" sakė jog faktas yra kad šaulys buvo "registered republican" ir bandė primesti jog tai trumpo suporterio darbas. Ir čia jo vienas vos ne pagrindinių argumentų buvo... Leftisniniams idiotams ribū nėra, nors save jis laiko kažkokiu protingu.. eina į televiziją (įkeltas įrašas prieš 11valandų) nežinodamas faktų ar apskritai prieinamos informacijos tiesiog baisu.... TV3 žinios jau sekmadienį 18:30 rodė įrašą kur šaulys sako: "I hate republicans , I hate trump, and guess what? you got the wrong guy" .. Wtf. Ir nustebau, kai net Pierce Morgan neturėjo tokios informacijos ir negalėjo jam parodyti.. Kažkokia parodija.
Dannas3 2024-07-16 09:51
Tai kita karta, kai skaicius is lempos rasysi, tai ir paminek, kad tai tavo nuomone, o ne realus skaiciai:))) Nes kita idiotu vadindamas, kuris traukia skaicius is lempos, pats lygiai ta pati darai.
bmk1245 2024-07-16 10:03
"Gali pridaryti"... O gali ir nepridaryti. Beje, per ketverius prezidentavimo metus ką jis tokio baisaus pridarė? Tik nereikia klišių 'Jan 6th', 'fašistas' ir t.t. Tiek nesąmonių kiek demokratai pridirbo, ir dabar daro... Trump'ui iki jų labai toli, kaip pėstute iki Urano...
Magnus 2024-07-16 10:11
Dainas, kaip suprasti realūs skaičiai? Paaiškink, kad suprasčiau , kaip tavo galva veikia šiuo atžvilgiu.
Magnus 2024-07-16 10:11
Dainas, kaip suprasti realūs skaičiai? Paaiškink, kad suprasčiau , kaip tavo galva veikia šiuo atžvilgiu.
Benediktas 2024-07-16 10:15
Trumpas per keturis metus suskaldė Ameriką, sugriovė pasitikėjimą tarp Europos ir JAV, parodė, kad su diktatoriais reikia draugauti, diskreditavo demoikratijos principus ir žmoniskumą- nuvažiavo pas Kim Čan Iną, kur žmonės yra režimo vergai. KimČan Inas dabar bombas tiekia prieš demokratijas. Pripasakojo, kad gal Amerika negintų kai kurių NATO šalių jei prasidetu karas - diskreditavo 5 NATO straipsnį. Pastoviai Putinui respektus dalino. Tai neįtikėtinai daug vienam JAV prezidentui, per tokį trumpą laiką. Matosi, kad žmogus, su charakteriu, dirbo kryptingai ir valingai link tikslo.
Dannas3 2024-07-16 10:30
Nu kazkaip taip:)))
Magnus 2024-07-16 11:52
Kaip tu supranti realius skaičius? Kas juos gali nustatyti ir kaip? paaiškink. Poto aš išsiplėsiu ir paaiškinsiu su pavyzdžiais. Bet dabar noriu pažiūrėti kaip tu galvoji ar apskritai galvoji ir netik rašinėji nesąmones.
Dannas3 2024-07-16 12:19
Del tokio sakinio nebuciau prisikabines. Nes tai tavo nuomone ir tikrai nebutinai ji bent kiek arti realybes. Ok galiu issiplest truputi. Rasai, kad immortal per daug kaires medios propagandos apie trumpa prisklauses, su kuo as sutikciau. Viskas ok. Bet esi prirases kazka apie demokratu sukciavimus rinkimuose, apie tai kad kad pasikesinimas i trumpa-demokratu inside job. Tai dar blogiau nei kaires propaganda, tai jau visisku trumpistu samokslo teorijos.
immortallt 2024-07-16 12:33
Apie Trump'ą susidaryti nuomonei užtenka jo biografiją pasižiūrėti dar iki šio amžiaus pradžios. Ir pasižiūrėti kaip jis elgiasi. Nereikia nei naujausių įvykių žiūrėti, nei nagrinėti jo pasisakymų per pastaruosius 10-15 metų. Ir procentas mano pagal tuo metu buvusią vaizdo medžiagą, neįtikimai mažas tikimybes taip palankiai įvykiams sukristi, ir iš viso metas įvykiams atmeta bet kokius racionaliai priimtus sprendimus, nebent tai visai nesusiję su politika (kokią sesę/dukrą išprievartavo ar pan.). Lieka tik psichiškai nestabilūs asmenys. Venas iš jų yra pats Trump'as, kuris būtent iš to kaip įvykiai susiklostė gavo daugiausia naudos. Jei būtų šovę, bet prašovę, nebūtų tokio efekto rinkiminei kampanijai, kaip kad pašovė. O čia sugebėjo pataikyti į ausį! Kokia tikimybė pataikyti į ausį? Magnus apie realistiškus skaičius spangsta, tai kokia ta realistinė tikimybė? Kai ausys neatlėpusios! Jei kažkam jis atrodo psichiškai stabilus, patarčiau nueiti kavos/arbatos su kokiu psichologu išgerti, žiū gal suprasite, kaip ramiau gyventi.
donatasv 2024-07-16 12:53
Visas susitikimas su kimu buvo ištransliuotas viešai, ko siekė, ką pasiekė ir t.t. gal pirma pasidomėk? Trumpas priešingai nei kiti šioje vietoje nevaidino fyfos lakuotais nagais ir netriedė "man čia ne lygis bendraut su tokiais". Tiesiogine ta žodžio prasme pabandė užkasti karo kirvį ir pabandė įkalbėt atsisakyti branduolonių ginklų. Diktatorius tai ar ne nėra svarbu bet mano akimis pabandyt buvo verta. Nenuėmė jokių sankcijų, išlygų nepadarė tiesiog kaip politikas atliko savo darbą nesvarbu, kad tuščiai aušino burną.
Benediktas 2024-07-16 12:59
Čia, kaip teisėjas darbo metu važiuotų pas banditą apžiūrėt jo naujo namo, išgert šampės, pasikalbėt apie mergas. Pabandyt verta. Galima ištransliuot visiem, kaip reikia sutarti ir draugaut su visais. Banditai yra gerai, jie gali būti mūsų draugai. Reikia nesipykt. Pofig, kad rūsy laiko žmones užrakintus. Dabar tas draugas tiekia amuniciją Rusijai, kad Rusijai pavyktų užkariaut, kitą šalį.
Dannas3 2024-07-16 13:08
Bet taip juk ir gimsta samokslo teorijos. Kai kazkas ivyksta mazai tiketino, atsiras tu, kurie "paaiskins" paprastai. O kazkas mazai tiketino ivyksta visgi. Tu formuoji minti, kad labai maza tikimybe, kad pataike i ausi, kas aisku tiesa, bet suplanuot, toki dalyka, kur zusta zmones irgi visiska lempa. Juk turejo rast ir savižudį šaulį. Nezinau ka turi galvoj sakydamas psichiskai nestabilus. Bet arogantiskas narcizas nebutinai tai implikuoja.
immortallt 2024-07-16 13:46
Tai ar į ausį šovė? Jau gal naujų įrašų yra, kur matosi - netikrinau. Neturiu tiek laiko, kad viską neršti. Tai kad mažai tikėtino įvyksta, tai dėl to ir neteigiu, kad 100% taip ir buvo. Sakau, kad pilnai tikiu, kad Trump'as taip galėtų padaryti, grynai dėl savo asmenybės dalykų. Em, o kodėl tu galvoji, kad Trump'ui rūpi žmonių gyvybės? Kapitolijuje nerūpėjo, ten grėsė žūti ženkliai daugiau žmonių. Čia kaip ir su mūsų žalstieičiais - masėms labai patiko, bet kad dėl neveiksnumo realiai šimtais, jei ne tūkstančiais ekstra žmonių mirė - eh, kam rūpi. Ir dabar, kodėl manai, kad ekstra pora lavonų kam rūpi? Šiaip nenustebčiau, jei kada ateityje išlįstų, kad Trump'as pradanginęs žmonių yra. O kodėl galvoji, kad šaulys žinojo, kad jo gyvybei gresia pavojus? Nežinai ar jam ko neprižadėjo. Gal nepilno proto buvo. O gal mirtina liga sergantis ir pažadėjo artimiesiems pinigų daug išmokėti. Daug variantų. Žmogus, kuris net rankos kitam negali paspausti nebandydamas kito pažeminti nėra psichiškai sveikas žmogus. Asmuo, kuris pralaimėjęs demokratinius rinkimus, kur kiekvienoje apylinkėje partiečiai sėdi, bet nesutinka valdžios perduoti, o po to skatina pilietinius neramumus - nėra psichiškai sveikas žmogus. Tai kažkur 7-9 metų isterikuojančio vaiko elgesys, kuris pradeda trankytis ir rėkti, nes gavo mėlyna traktorių, o ne raudoną.
donatasv 2024-07-16 14:17
Tai kitą kart netriesk miltais, kad niekas neina užlenk putkos nes tas banditas turi branduolinius ginklus. Kai mažas vaikas smėlio dėžėja verki, kad niekas saldainio neduoda, o pabandyt nueit paprašyt sunku, o gal pavyks. Viskas nuo derybų prasideda, o ne pagal tavo kreivą supratimą visus diktatorius su branduolinėm bombom eit žudyt. Tokiį dalyką pamiršk niekas nerizikuos nebent privers.
Benediktas 2024-07-16 14:19
Kokios derybos su banditais ir teroristais? Baik juokus. Jei jie pasirašys kokį popierių, tai niekada nesilaikys. Čia net nereikia tokių minčių vystyt, kad su diktatoriais statyti ateitį, remtą susitarimais. Čia Vakarų klaida ir naivumas, kad galvojo, kad su diktatūrose galima savo gamyklas statyt.
donatasv 2024-07-16 14:25
Daugiau nei visi kiti prieš tai buvę prezidentai. Pabandė, o tai jau pradžia į diskusiją.
donatasv 2024-07-16 14:29
Kad tu nors kiek savo tusčią galvą naudotai suprastai, kad be branduolinio ginklo kimas ne priešas ir su juo susidoroti nebėda. Bet kur tau blondinei kitaip įrodysi. Jau stačia galva be proto bando pramušt sieną Ukraina ir kaip jiems sekasi?
Benediktas 2024-07-16 14:35
Turi jis jau branduolinius ginklus ir nesuprantu, ko ten Trumpas važiavo. Paprašyt, kad neturėtų branduolinių ginklų ir tikėtis, kad Kimas laikysis žodžio? Dievaži, koks naivumas. Nuvažiuot pas banditą derėtis - čia dalykas, kur kažką galima sutart? Dar gal pinigų duot, kad būtų geras? Visas tas veiksmas, kelionė buvo parodyt, kad su diktatoriais reikia draugaut.
donatasv 2024-07-16 14:48
Tai nesitark nešnekėk bandyk jėga pramušt sienoje skylę lygiai kaip Ukraina. Taip neteisinga, kad ruskis puola, baisu, žiauru, banditas bet tokia yra realybė kai nevertini rizikos ir kaip avinas viską bandai pramušt stačia galva. Kaip matai atkirtį ruskui duot rankų miškas...