„Niekas per visą istoriją nebuvo su Rusija griežtesnis...“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2024-09-11 09:10
Nesuprantu tai cia m m geriau haris ar trumpas del Ukrainos. Ar rikrai haris maziau spaus rusija?
pirmas 2024-09-11 09:52
rašo bele ką
Benediktas 2024-09-11 09:55
Nepalaiko, o blefuoja, kad numušt kiek nors bent reitingo. Visos jo viltys į Trumpą.
SPeed_FANat1c 2024-09-11 19:02
bet tas putinas siame video per daug ramus turint galvoj kiek prisidirbes. Ar jis cia tikrai taip sausas ir islips is balos, kad tiek ramus gali but
Pumper 2024-09-11 19:16
Per rusių propagandos laidas juokiasi etatiniai agentai, kad durni amerikiečiai (pvz. muskas) paims tą putkos patrolinimą kaip rimtą pasisakymą.
Dannas3 2024-09-11 21:18
Ant tiek primityvus trolinimas, kad tik visiskai atsilupe to gali nesuprast.
donatasv 2024-09-12 06:40
Šeip realiai nenustebčiau jei ir putka bijosi trumpo. Nes tas idiotas kaip ir pats putka sakė neprognazuojamas. Gali sulaukti iš ji ne to ko tikėjaisi jeigu nepašoksi pagal jo dūdelę.
Benediktas 2024-09-12 07:09
Trumpas lydosi prieš Putiną, su viskuo sutinka, ką Putinas sako, dievina Putiną. Kokia dar Trumpo dūdelė Putinui. Jis net kara nori užbaigti taip, kad Putinas išeitų su laimėjimaisl. Diktatoriai geriausi jo draugai. Jis pats sakė nori būti diktatoriumi. Per debatus net du kartus negalejo pasakyt tiesiog TAIP, kad Ukrainos pergale yra JAV interesuose. Jei jis gerbia diktatorius ir ką jie daro, tai aišku, kad ir pačiam Trumpui nusispjaut i sienų neliečiamumo užtikrinimą. O tai yra didelė bėda, kai stipriausios šalies prezidentas taip kalba priešrinkiminėje kalboje.
Dannas3 2024-09-12 09:02
Jei kvaksi kaip antis, krypuoja kaip antis, tai ir vadinam antim, o ne nenuspejamu:))) Zinoma, kadangi nesam 100% isitikine, kad tai ne antis, tai pasiliekam varainta, kad tai nenuspejamas. Mano manymu tai wishfull thinking ir tiek. As net turiu samokslo teorija, kad Trumpas su putinu turi susitarima. Mazdaug jei as pralaimesiu rinkimus daryk, ka nori. Jei as vel grysiu i ofisa, isaldysim konflikta tau palankiom salygom, atgausi jegas per 4 metus ir po manes vel galesi daryt ka norit, o as pasaluliui sakysiu koks as kietas, prie manes karu nebuvo, as tikras taikos balandis:))
donatasv 2024-09-12 09:26
Aš tokią prielaidą darau pagal šiaurės Korėjos įvykius. Trumpas ėjo derėtis, norėjo kad atsikratytų branduolinių ginklų už tai sumažinant sankcijas. Negavo ko nori pasiuntė pingviną ant trijų raidžių ir baigėsi viskas. Putkai karas nepaėjo kaip planuota, dar matyt turi kažkokių nepasiektų tikslų ir galbūt patogiau testi dabartinę politiką nei laukt staigmenų iš trumpo. Nes tas balvonas Trumpas spaudimo Ukrainai nedarys už ačiū. Spaus putką už tai kažką duot.
Benediktas 2024-09-12 09:36
Tokios šalies kaip JAV prezidentas, turi galvoti apie visą situaciją, ne tik JAV. Visa situaciaja pasaulye ir turi buti JAV interesas. Nes tai galingiausia demokratine salis.O jis kaip pirklys, prekiautojas prie savo krautuveles. Nereikia tokio žemo intelekto prezidentų prie JAV vairo. O į koreja visai nereikėjo važiuot. Ir taip aišku, kad JAV ten neturi jokių svertų, kad Š. Koreja yra Rusijos ir Kinijos piktas suniukas, ir nuo jos net neikas nepriklauso, kaip Rusija ar Kinija pasakys S Korejai, tai ta ir darys - tai dar vienas minusas Trumpui. Kaip ir jo noras tartis su Putinu, atiduodant Ukrianos Zemes - dar vienas minusas. Su diktatoriais derybos negalioja.
donatasv 2024-09-12 09:48
Kad jo nereikia ir taip aišku. Bet jo nesąmonėmis tiki 50% JAV rinkėjų, dėl to reikia ruoštis panašu ne tik mums bet ir putkai
Dannas3 2024-09-12 09:50
Nzn koks to isvis buvo tikslas, nes aplinkoj turejo paaiskimt, kad nieko jis nepasieks su tuo vizitu. Gali laisvai buti kad wannabe autokratas Trumpas, nusiunte tokia pasamoninga zinute pasauliui su tuo vizitu, kad as ir toks tipo kietas, kaip kieciausi pasaulio autokratai ar diktatoriai ir as laisvai galiu kalbetis su bet kuo. Is kur tos meiles pvz orbanui. Narcizas galvoja, kad yra protingiausias is visu, todel ir aisku kodel simpatizuoja pasaulio " strongmanams"
HardAxe 2024-09-12 09:57
Ką žinau kas būtų patikimiau, diktatorius tam pačiam soste metų metus ar valdžia, kuri keičiasi kas 5 metai visiškai kitu kampu. Diktaktorius dažnai bus patikimesnis, imho. Putinui tai, negalioja aišku.
Benediktas 2024-09-12 10:00
Keistai tu maistai. Kaip su teismais, teisesauga, ziniasklaida. Kam jie prades dirbti su laiku? Ar pagalvoji apie tai? Gal tu turi kazkokią slaptą schemą, kur yra diktatorius ir jis neigyja valdzios pries sitas institucijas? Čia nesvarbu, Putinas ar ne Putinas. Kaip tik diktaturos sistema yra pati nepatikimiausia. ji su sistemine klaida is karto uzprogramuota. Tu gyveni ne dėl tiktatoriaus gyvenimo, o del savo. Tu tikrai nenori, neprognazuojamos valdzios. Jei bloga valdzia pasitaike, tai po 5 metų, renki naują. Jei blogai pasirodys kazkokia partija - tai susigadins reputacija ilgam laikui ir ju nerinks kitais rinkimais. Atrodo taip paprsta suprasti, kas yra geriau diktatura ar demokratija. Diktatura ir laisve - isvis yra priesingi dalykai. Zmogus kuria tik laisveje. Prievartoje - tik tarnauja, vykdo nurodymus. Kur žmogus turi daugiau laisvių? ES, ar Kinijoje, Rusijioje, S. korejoje, Irane? Diktturoje nevyksta progresas. Daugiausiai ka gali daryt, tai bandyt kopijuot. Kodel vatnykai vaziuoja i ES, JAV ir is ten myli Putiną? Kodel negrizta i Rusija. Kokie propogandistai bebutu, tokia ju elgsena viską pasako, apie diktaturą - demokratijoje gyventi daug geriau.
Myslius 2024-09-12 10:20
Vienintelis budas pasodinti Putina prie derybu stalo yra pasakyti: Sesk prie derybu stalo arba Ukrainoj bus Amerikieciu kariai. T.y. pries pradedant derybas turi buti NUSISTATYMAS kad bus karas su Rusija. Demokratai ir Harris to nepadarys, karas tesis ir Ukrainieciai SAVO jegomis jo nelaimes. Rusija - vezys. O dabartinis politinis poziuris yra begimas nuo gydymo. Pries kara (2022 vasari) buvo 3 menesiai "derybu". Demokratiskai ir politiskai graziai prase "nepulk Ukrainos" ir kuo tai baigesi? Per tuos tris menesius ir istisu dienu derybu is snekejimo tarpusavyje, Putino galvoje buvo tik vienas klausimas "ar bus NATO kariai konflikte?". 2 savaites Bidenas issisukinejo nuo klausimo ir pagaliau istare "There will be no NATO troops in Ukraine". Putinas atsake "хорошо" ir pradejo isiverzima. Na gerai blaiviai pagalvojomai, jei butu NATO ir Rusijos karas kokios pasekmes butu? Rusai sunaikintu NATO visus karinius, zemes stebejimo ir telekomunikaciju palydovus, uztersty orbita simtmeciams ir pralaimetu kara, Ukraina atgautu teritorijas, karo auku skaicius butu 5-10 milijonu, istaskytu rusai nemazai NATO brangiu zaisliuku, na ir savo viska zinoma. Ukrainoje po carpet-bombinimo nieko neliktu. Nori to kas? Ne. Na gerai NATO nebus, tada turi Ukraina laimeti pati, duodam ginklus, skatinam. Ar laimes? Atsakymas ne. Kiek gyvybiu reikia kad pereiti rusu apkasu itvirtinimus SIMTUS kilometru i prieki? Milijonu, kokiu 3 vien dabartinius pajegumus paimt, o jei reiks rusai mesos ras. Ukraina neturi tiek galimybiu pasiust kariu. Vadinasi - Ukraina nelaimes. Isvada - pasirasyt taika, atiduot teritorijas. Nieko GERIAU nebus. Na gerai jus to GERIAU nenorit. Tada bus variantas - karas tesis be galo ir Ukraina visviena nelaimes, po 50 metu isnyks del demografiniu problemu. Rusija susilpnes, bet ne isnyks, pas juos migruoja is centrines azijos, pvz uzbekistano, kuris kas metus kone po viena milijona zmoniu pripisa. Mums kaip lietuviams, toks variantas tiesiog uzmustu "buffer zona". Stabdyt kara reikia, is visus Ukrainiecius emigrantus issiust atgal i Ukraina kad demografines krizes nebutu.
donatasv 2024-09-12 10:29
Trumpas būtent taip ir pasakė jei putka nesės prie derybų stalo aš užversiu Ukrainą ginklais viename iš savo pasisakymų. Šioje vietoje neįvertini šio pasakymo esmės. Ukrainai tereiks išlėto bet stabiliai naikinti ruskio resursus ko pasekoje ateis momentas kada putkos orkai išsilakstys patys plius vakarų šalių gamybos pajėgumai nebus naikinami priešingai nei ruso. JAV ir vakarų šalys resursų turi n kartų daugiau nei Rusija. Iki begalybės vien tik žmogiškaisiais ištekliais neištemsi. Karus laimi tie kurie turi resursų daugiau.
Benediktas 2024-09-12 10:38
Trumpas du kartus neatsake TAIP, ar Ukrainos pergale yra JAV interesuose. Kam reikia prezidento, kuriam Ukrainos pergale nera JAV interesuose. Atituot Ukrainos teritorijas, tai cia kiekvienas gali. Gal nori Alaska atiduot? Išvis Trumpas, gali prieš rinkimus sakyt viena, o paskui daryt kita. Jam svarbu išgelbėt savo gerbiamo Putino šikną.
donatasv 2024-09-12 10:49
Nežinau kiek jis suinteresuotas gelbėti putkos šikną, bet man labiau panašu, kad tas narcizas nori pavadinti lyderį kuris gali. Aš ateisiu padarysiu to ko nepadarė kiti tokia retorika eina iš jo lūpų. Kaip pavyzdys nuginkluosiu š. Korėja. Aš nutrauksiu karą tarp Rusijos ir Ukrainos... bet jam šūdas gaunasi. Jo retorikoje nėra Ukrainos pergalės, bet nėra to, kad nusilenksiu ir bučiuosiu putkai šikną. Dėl to jis ir tampa nenuspėjamu. Ir putkos išsireiškimas, kad geriau Haris tą indikuoja, kad Trumpas gali jį pastatyt į nepatogią padėtį. Užteks, kad Trumpas pasakys tos žemės putkai, o šitos grįžta Ukrainai ir putkai tai gali nepatikt.
Benediktas 2024-09-12 11:04
Nežinau, man tai jis absuliuciai nuspejamas, nes mačiau jo veiklą 5 metus. Nežinau, kodėl jį vadina nensupėjamu. Absuliučiai nuspėju, kad trauks Putką kuo sausenį iš šito karo. Jis tikrai netaps Ukrainos gyneju, tikrai nevystys glaudesniu santykiu su ES, tikrai stambiam verslui gerins salygas, tikrai bus nussipjaut ant klimato ir ant moteru. Niekas nepasikeis. Ir tikrai kels susiskaidyma Amerijoje ir pasaulyje. Vazines i susitikimus su diktatoriais dazniau nei su demokratinemis salimis. Ir saipysis is emokratiniu saliu ir garbins diktatorius. Viską darys kaip dare seniau. Jis net sako kaip darys: susodins Zelenski su Putinu ir atiduos Putinui zemes. Net speliot nereikia. Aisku kad Putinas sutiks nutraukt kara, jis tik to ir nori - iseiti pe dižiausio pazoro. Čia kažkokie dūmai palisti visi kartoja, kad Trumpas nenuspejamas. Jis labai nuspėjamas. Mes matem ji pries tai. Šioje vietoje jis n kartų labiau nuspėjamas nei Kamala Haris, nes gali pasirodyt, kad ji turi didesnius kiaušus nei Baidenas.