„Niekas per visą istoriją nebuvo su Rusija griežtesnis...“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-09-12 13:37
Tai pakaups, pasigamins daugiau. Manau tai dabar ir daro. Dažnai būna, kad pažeidi vieną svarbų mazgą ir visa elektrinė gali stoti savatei. O žiemą, minimum gal kokias dvi dienas gali nešildyt, nes toliau - vamzdžiai suproginės. Taip pat kuro saugyklos, užtenka vieno pataikymo - irgi mus labai blogai. Kaip Rostove dege - savaite gal, kok sudege visos talpyklos. Rusijai truksta priešraketinės gynybos irgi ir ji nėra tokia gera. Netaip bus faina maskviečiams, kai kokia 5mln, išeis į lauką laužų pasikurt, pasišildyt, sriubos išsivrit. Jei dėl šio vaizdelio Putinas nori Kamala Haris, tai puiku, visų interesai sutampa.
donatasv 2024-09-12 13:48
Mano supratimu putka dar nebaigė su Ukraina ir tos žalos jis nelabai bijosi. Haris palaikymas leidžia susidaryt nuomonę, kad taip kaip reikalai eina dabar jam tinka labiau nei tai ką gali pasiūlyti trumpas.
Benediktas 2024-09-12 13:51
Jis bando sudarytin tokį įvaizdį, kad neva Trumpas blogiau, todel Balsuokit už Trumpą. Bet visi specialistai mato, kad jam greičiau reikia derybų. Jam būtų idealu, jei Trumpas jį greitai pasodintų prie derybų stalo.
donatasv 2024-09-12 14:06
Galbūt ir taip. Aš tik ieškau galimų kabliukų kodėl putka galėjo pasakyti tai ką pasakė. Manęs neįtikina tai, kad Trumpas dirba putkai ir putka jį tampo kaip šunį už pavadėlio. Noras kalbėtis su diktatoriais nėra tas pats kas jam dirbti. Tai kad tau tai nepatinka čia jau kitas reikalas. Šnekėjo su dviem pingvinais abu pasiuntė ir tai ką sudėjo kinams sankcijomis bidenas tesė. Tai parodo, kad kalbėtis kalbasi bet nebūtinai daro tai ko jie nori. Pasakė kad Nato neapsimoka? Išstoti užsimanė dėl ko? Dėl to, kad viską daro JAV, o Europa miega, susimokėkit. Tame irgi yra tiesos gynybai skyrėme permažai. Jis tik pinigų maišas kuriam reikia dar daugiau pinigų. Ir jam nusišvilpt ant Europos, Kinijos, Rusijos ir visų kitų tik duokit bapkių.
Benediktas 2024-09-12 14:28
Putino pasakymas kad už Haris - blefavimas naiviems, kaip jau rašė. Nemiega jau Europa. Didina jau visi išlaidas, nes bijo, kad ateis Trumpas, čia vienintelis ne tiesioginis Trumpo nuopelnas, nes ES žino, kad ateis Trumpas, bus sunku patenkinti Ukrainos poreikius. Trumpui svarbiausias jis pats, jam, kaip ir Putinui nerūpi paprasti žmonės.
donatasv 2024-09-12 14:50
Nusodins kiną daugiau gamins JAV. Paspaus Europą daugiau ginklų pirks iš JAV. Ruso jam reikėjo, kad išgąsdinti Europą (karo manau jis pats nesitikėjo). Naftą gražinkim nes iš to galima gerai pasipelnyti. Ir t.t.t.t. viskas susiveda į pinigus kiek tų pinigų liks JAV žmonėm jam irgi nelabai rūpi nes eina su visais turtingaisiais. Išnaudoja visur, visus ir viską ką gali, kad susilpninti visus net ir sąjungininkus jeigu to prireiks, kad tik prikrautų JAV kišenes. Toks yra trumpas. Dėl to net ir putkai jis nėra palankus nes jei putka darys tai kas nekrauna bapkių JAV gali pats per kepurę gaut. Ukrainos rėmimas traukia bapkes iš JAV kišenės tas jam labai nepatinka.
Benediktas 2024-09-12 15:04
Rusija rėmė Trumpo rinkimus ir dabar kišasi. Youtube, twitter blogeriai gauna milijonus iš Rusijos, kad remtų Trumpą ir varytų propogandą prieš Ukrainą. FBI jau susėmė kelis kur daugiausia peržiūrų turi praeitą savaitę. Jei nebūtų sutarta, Putinas pinigais remtų ne Trumpą, o Haris, kaip jis sako. Viena šneka, kita daro.
donatasv 2024-09-12 15:19
Tai buvo trumpo rėmėjai ar samokslo teorijų kūrėjai kurių tikslas sukelti neramumus? Nes pats trumpas irgi tai išnaudoja.
Dannas3 2024-09-12 16:01
Ko gero amerikieciai ir demokratai ir respublikonai ir trumpas nenori kad rusai pralaimetu ir to pasekoje nudreifuotu dar labiau i kinijos puse, kuri pagal juos ir yra pagrindinis konkurentas. Del to ir lasina tuos ginklus ribotai Ukrainai. Kito paaiskinimo nlb yra.
Benediktas 2024-09-12 16:06
Lašina po biškį, bet lygtais didina lašus. Ir ukrainičiai jau lašų skaudžių patys pasigamina. Šiandien išgirdau iš Blinkeno lūpų, kad JAV tikslas yra, kad Ukraina laimėtų, o ne 'tol, kols reiks'. “We remain committed to Ukraine’s victory,” Blinken said. “The bottom line is this: We want Ukraine to win.” https://abcnews.go.com/International/wi ... -113580308 Trumpas to niekad nepasakys. Man nėra jokių abejonių kuris prezidentas yra geriau. Dabar tik reikia žodžius pradėti grįsti realiais veiksmais.
donatasv 2024-09-12 18:46
https://m.youtube.com/watch?v=ZFmpxuNxycM Kai nacionalinės televizijos JAV pradės kurt tokius video apie trumpą bus galima pradėt kalbėt, kad jis eina su putinu ir bando perrašyti tvarką pasaulyje pagal susitarimą su putka. Žvalgyba JAV turi neribotus išteklius ir tyli visais įmanomais būdais bando nuteisti, atsikratyti? Visa jo retorika eina koja kojon su partija, o putka nėra iki tiek pajėgus kaip dauguma čia jūsų įsivaizduoja. Šiame video vokiečiai gana neblogai išanalizavo situacija. Kur kokios jėgos ir dėl ko.
kestutisz 2024-09-12 19:00
O man labai neaišku. Ukraina buvo ginkluojama/mokoma jau ir prie Trumpo (t.y. respublikonų). Demokratai (Bidenas ir Harris, kuri ir dabar gi yra realioje valdžioje) kaip tik sakyčiau nelabai blizga. Kaip tik dbar yra ukrainiečių lobistų iniciatyva kad nors iš tų pažadėtų dešimčių (61?) milijardų ir kurių realia geležimi atėjo kažkur iki 2, o dar iki šių finansinių metų pabaigos (šio mėnesio pabaigos) būtų galima išspausti dar pusantro - reikia kad demokratai kažkaip pajudėtų, ir išspaustų iš prezidentinio fondo kuri Bidenas gali skirstyti kaip tik nori, turi tik informuoti senatą. O vat noro neturi/neįdomu. Rinkimai svarbiau. Realiai viso to kipišo dėl to didžiulio paramos biudžeto net neikam nereikėjo, Bidenas turėjo asmeninį rezervą kažkur 6mlrd kurį galėjo be jokios didelės pompastikos ir paskirti. Gal Kamalai taupo, kad kokiem ten pvz depatam reikės didelio argumento kad va mūsų partija dirba - paskutiniu momentu ištrauks. Gal. https://www.youtube.com/watch?v=Hhxh_8JXbRY
Benediktas 2024-09-12 19:08
Teismas Trumpui suteike nelieciamybe, turbut teisejai, kuriuos jis paskyri. Dabar net jei irodytų, kad jis yra Rusijos agentas ir isrinktų jį prezidentu, jis vistiek galėtų valdyti Ameriką ir nieko jam negaletu padaryt. O šiaip Trumpas yra pieška pagal Putiną. Kad su Trumpu susitart prie Trumpo noro, užtenka Putino 0.01% galių. Svarbu žmogus norėtų bendradarbiaut. Kas antras žmogus Trumpo aplinkoje yra gavės pingų iš Rusijos. Net JAV Atstovų rūmų pirmininkas Mike Johnson turėjo kažkokių maklių. Trumoas juk yra nusikaltelis, nuteistas pagl koki 80 straipsnių. Bet jis vis tiek kandidatuoja į prezidentus. idomiai ten. Isvis keista, kad kalbame apie ji, kaip apie normalų kandidatą. Čia yra didžiausia nesamonė.
donatasv 2024-09-12 20:31
Kad su putinu turi kažkokių susitarimų arba nori patraukti Rusiją toliau nuo Kinijos čia faktas. Jis galima sakyt daro viską, kad sunaikint Kiniją kaip galios centrą. Bet tai nedaro jo diktatorių vergu. Nuolaidų nepadarė nei vienam iš pingvinų nei š. Korėjai nei Kinijai. O tai jau ženklas, kad diktatoriams jis nedirba. Nebent topačio siekia ir putka.
Benediktas 2024-09-12 21:08
Rusija ir taip jau yra Kinijos glebyje, visiškai dabar nuo jos priklauso. Panašiai, kaip Baltarusija priklauso nuo Rusijos. Ko dabar reikia, tai Putino režimo nuvertimo ir karo užbaigimo isvedant karius iš Ukrainos. Priimti urkaina i ES ir NATO. Ir toliau dirbti su Rusija, traukiant ją iš Kinijos nagų. Ir nemanau, kad Kamala ir demokratai, kazkaip labiau noretu draugauti su Kinija. Demokratu politika taip pat yra kieta sun Kinija. Kamala per debatus sake, kad prie Trumpo buvo siunciamos aukstosios technologijos apginkluoti Kinijos armiją.
donatasv 2024-09-12 21:41
Jei imtume tai, kad putka susitarė su trumpu kas pagal veiksmų seką yra įmanoma tai turėjo būt pasirašyta kažkas panašaus į Molotovo-Ribentropo paktą. Putka eina į Europą trumpas nesikiša, o Trumpas eina susidoroti su Kinija ir putka nesikiša. Tai paaiškintų daug pasisakymų ir lyderių atliktų veiksmų. Tokia irgi įdomesnė samokslo teorija
Benediktas 2024-09-12 21:55
Putkai nereikia, kad demokratine salis, kaip JAV sudorodų Kiniją ir Kinija taptu JAV vasalu. Kinija Rusijos sajungininkas, kol Kinija irgi diktatura. Kaip dabar pvz - Kinija palaiko Rusiją. Butu Kinojoje demokratija, jie Rusijos nepalaikytu. Apskritai tiktatoriai stengiasi palaikyti kitas diktaturas sunkiu metu. Putinui Trumpas reikalingas, kad Suskaidytų ir neutralizuotu Amerika, kad toji nesikistu ir niekam nepadetu. Idelaiu variantu, uzurpuotu valdžia, ziniasklaidą, tada galetu trise su Kinija dubasinti Europą, Australija, Japoniją. Ir viskas- svajone pasiekta, niekas jau ju nesustabdytu. Vergija nr. 2 pasaulyje tada prasidetu. Cia absoliutus diktaturų tikslas, idealas - sunaikinti visas demokratijas, absoliuciais jokios laisvos ziniasklaidos visame pasaulyje. Tada galetu daryti visokius eksperimentus su zmonemis ir iskrypimus.
donatasv 2024-09-12 22:16
Tai būtų dvipusė nauda. Rusija vis toliau ir toliau krenta po Kinijos šešėliu galvoji putkai patinka būt kino vasalu? JAV nebelieka konkurento gamyboje ir technologijų plėtroje. Putka susigrąžina Ukrainą, Baltijos šalis. Europa sugriauta kinas sunaikintas. Putka įgyvendina savo svajonę gražinti SSRS žemes, JAV Lieka dominuojanti jėga pasaulyje. Galima sakyt šaltasis karas du prasideda išnaujo. Dvi galybės grįžta į savo pradinį tašką. Man rodos obama šnekėjo apie panašius putkos planus. Tai paaiškintų dėl ko trumpas norėjo išstoti iš Nato, labai griežtą retoriką kino atžvilgiu ir tai, kad rusui pradėjus karą po poros savaičių vos nekilo karas taivane tarsi tai būtų suplanuota tik bėda ta, kad neišrinko trumpo antrai kadencijai. Bet nepaaiškina dėl ko trumpas dabar žada nutraukt karą ir rusui užspaudus Ukrainą trumpas išėjo į viešumą ir pareiškė,.kad laikas duot ginklų.
Benediktas 2024-09-12 22:32
Na jei jau JAV sunaikina Kiniją, tai tada Rusija tuo labiau, kam reikalingi kazkokie mafijozai, vatnykai? Ypac dabar. Geriau pakeisti valdzia i demokratine ir viskas. Yra tikrai geresniu uz Putiną. Putinas gali laikytis tik kartu su Kinija. Ir jis jau yra kinijos glebyje. Jau reikia salinti putiną ir bandyti Rusiją sugrazinti, nes Putinas isvis kinam viską atiduos.
kestutisz 2024-09-12 22:58
Nu nu, "sakė". O kurios čia partijos atstovai per paskutinius dešimtmečius tų technologijų akivaizdžiai ar nelabai jiem neatidavinėjo? Ten gi pasaulio fabrikas, suvesti 2+2 ir kam kas skirta ir ką pakopijuoti tikrai ten sugebės.