„Masiškai pralaužė gynybą. Aukų gali būti labai daug.“ Telegram tiesiog ūžia. Kas nutiko  ()

Nurodė, kokius taikinius sunaikino oro gynybos sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienio vakarą Ukrainos kariuomenė pradėjo masiškiausią pastaruoju metu Sevastopolio puolimą, po kurio pranešė, kad du dideli desantiniai laivai „Jamal“ ir „Azov“ išvesti iš rikiuotės. Pagrindiniai prorusiški  tinklaraščiai jau patvirtino, kad karo laivai sunaikinti, rašo „Agentūra“. Boriso Rožino kanale „Colonelcassad“ pranešama apie 2 ar 3 pataikymus į uoste esančius laivus.

Kitas prorusiškas karo tinklaraštininkas Jurijus Podoliaka savo kanale iš esmės pritarė Rožino vertinimui ir pridūrė, kad priešas masiškai pralaužė Rusijos priešlėktuvinę gynybą. Jis taip pat patvirtino, kad buvo apgadinti du dideli desantiniai laivai.

[Premjera] Jau galima įsigyti CES 2024 ekspertus sužavėjusius robotus! Revoliucinės technologijos už juokingas kainas (Video)
2706 2

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos - saugus ir greitas pristatymas

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“

Išsamiau

Podoliaka taip pat rašė, kad Ukrainos kariuomenė bandė smogti 810-ajai Sevastopolio brigadai. Karo tinklaraštininkas taip pat pripažino, kad yra žuvusių kareivių, kartu pažymėdamas, kad jų gali būti ir gerokai daugiau, nei pranešama.

 

Gynybos ministerijai artimas kanalas „Rybar“ pranešė, kad per Krymo puolimą buvo panaudota daugiau kaip 40 įvairaus tipo raketų ir dronų. Tarp Ukrainos kariuomenės taikinių buvo karo laivų stovėjimo vieta. Be to, „Rybar“ pranešė apie bandymą smogti 126-osios atskirosios gvardijos pakrančių apsaugos brigados dislokacijos punktui netoli Perevalnojės. 

Rusijos gynybos ministerija savo kasdieninėje ataskaitoje smūgio Krymui nekomentavo, tik išvardijo, kokius taikinius sunaikino oro gynybos sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(252)
(5)
(247)

Komentarai ()