„Uždaryti dangų.“ Kas vyksta  ()

Ukraina pasiūlė įvesti oro tranzito į Rusijos Federaciją ir Baltarusiją draudimą.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Skyships (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=Lhx2U8NAuN8&list=PLez99KjazetyZjAw3-7ypX_FCprZATGoO&index=17

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina pasiūlė įvesti oro tranzito į Rusijos Federaciją ir Baltarusiją draudimą. Tikslas yra „neleisti Rusijos verslui ir turistams naudotis Europos Sąjungos dangumi savo patogumui“. Tai pareiškė Ukrainos ministras pirmininkas Denysas Šmyhalis, praneša UNIAN.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5468 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Uždaryti dangų. „Mūsų idėja yra neleisti Rusijos verslui ir Rusijos turistams patogiai naudotis ES dangumi. Su partneriais aptarėme tranzito uždarymą bet kokiems skrydžiams į Rusiją ir iš jos“, – sakė Ukrainos premjeras.

Kartu Šmyhalis pažymėjo, kad toks žingsnis sukeltų Maskvai logistikos problemų, pabrangintų ją, o rusams sukeltų diskomfortą.

„Mes reikalausime tokių sankcijų. Esu įsitikinęs, kad mūsų partneriai iš Lietuvos, Estijos ir Latvijos palaikys mūsų pasiūlymą. Šiuo atžvilgiu dirbsime su Europos Komisija“, – užbaigė Ukrainos premjeras.

 

2022 metais ES šalys uždarė dangų Rusijos keleiviniams orlaiviams ir uždraudė eksportuoti, parduoti, tiekti ar perduoti į Rusiją bet kokius orlaivius, orlaivių dalis ir įrangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(2)
(102)

Komentarai ()