[ŽT] „Mūsų šalys.“ Xi Jinpingas giria Rusiją  ()

Per susitikimą su Rusijos užsienio reikalų ministru Sergejumi Lavrovu Kinijos prezidentas Xi Jinpingas sakė, kad Pekinas ir Maskva pradėjo naują taikaus sambūvio ir abipusiai naudingo bendradarbiavimo kelią.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_and_Xi_Jinping,_BRICS_summit_2015_01.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis taip pat pažymėjo, kad šiemet minimos 75-osios šalių diplomatinių santykių užmezgimo metinės.

Mūsų šalys pradėjo naują taikaus sambūvio ir abipusiai naudingo dviejų didžiųjų kaimyninių valstybių bendradarbiavimo kelią, kuris ne tik atnešė apčiuopiamos naudos abiem šalims ir jų tautoms, bet ir atliko konstruktyvų vaidmenį užtikrinant tarptautinį teisingumą“, – sakė Xi Jinpingas.

[Vokietija!] Tik 111€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
11917 3 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kinijos vadovas pareiškė užuojautą dėl kovo 22 d. įvykdyto teroristinio išpuolio prie Maskvos esančioje „Crocus City Hall“ salėje. Jis taip pat pakartojo, kad Kinija tvirtai remia Rusiją kovoje su terorizmu.

 

Prieš susitikimą su Kinijos prezidentu S. Lavrovas išreiškė aukščiausią įvertinimą ir susižavėjimą dėl laimėjimų, kurių pasiekė Kinija. Jis pridūrė, kad Vladimiro Putino perrinkimas Rusijos prezidentu garantuoja šalių santykių tęstinumą ir dėmesį naujai plėtrai visose srityse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(0)
(16)
(-16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: