[ŽT] „Trūksta dalies sparno...“ Smūgiuota į Jeisko aerodromą. Kas nutiko rusų Be-200 (Foto)  ()

Per ataką buvo apgadintas Rusijos amfibinis orlaivis Be-200, esantis Krasnodaro srities Jeisko aerodrome – „dingo“ dalis jo sparno.


Be-200
Be-200
© Oleg V. Belyakov - AirTeamImages (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Beriev_Be-200ChS_AN1924836.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį iš balandžio 4-osios į 5-ąją Ukrainos nepilotuojami orlaiviai smogė Jeisko aerodromui Rusijos Federacijos Krasnodaro srityje. Dėl to priešas patyrė nuostolių.

Remiantis balandžio 5 d. palydoviniais vaizdais, per Ukrainos drono ataką buvo apgadintas priešo amfibinis lėktuvas Be-200. Trūksta dalies sparno, kurio fragmentai guli ant asfalto.

Rusijos amfibins lėktuvas Be-200 gali pakilti nuo žemės ir vandens paviršiaus. Paprastai jis naudojamas gaisrams gesinti, paieškos ir gelbėjimo darbams, vandens paviršių apsaugai, aplinkosaugos misijoms, keleivių ir krovinių gabenimui.

Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje žaibiško įkrovimo universalūs belaidžiai „Xiaomi“ telefonų įkrovikliai. Ribotas kiekis
3047

Fantastiškai geros kainos

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Skirtingi modeliai: 50W arba 55W

Papildomai su 67W įkrovikliu 6A laidu

Išsamiau

 

Balandžio 5-osios naktį dronai atakavo tris Rusijos Federacijos teritorijoje esančius karinius aerodromus: Jeisko, Engelso  ir Morozovsko. Tai buvo bendra GUR ir Ukrainos pajėgų operacija.

Jeiske buvo visiškai sunaikinti du orlaiviai Su-25. Engelse buvo apgadinti trys bombonešiai Tu-95MS.

Morozovske buvo sunaikinti mažiausiai 6 bombonešiai Su-24M ir naikintuvai-bombonešiai Su-34, dar aštuoni buvo apgadinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(5)
(155)

Komentarai ()