[ŽT] Rusai užpuolė du PT-91 „Twardy“. Neįtikėtina, kuo viskas baigėsi (Foto, Video)  ()

Rusai užpuolė du tankus PT-91 „Twardy“.


PT-91 „Twardy“. Asociatyvi nuotr.
PT-91 „Twardy“. Asociatyvi nuotr.
© Michigan Army National Guard/Spc. Robert Douglas (Public Domain) | https://nara.getarchive.net/media/a-polish-army-pt-91-twardy-or-resilient-main-battle-f3fda1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos Ukrainai dovanoti tankai PT-91 „Twardy“ yra viena iš nedaugelio T-72 tankų šeimos modernizacijų, į kurią tiesiogiai pataikius prieštankine valdoma raketa (ATGM), ne visada įvyksta įspūdingas amunicijos sprogimas.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti kaip vienas geriausių ukrainiečių tankų demonstruoja savo galią. Rusai užpuolė du tankus PT-91 „Twardy“, kurių įgulos galiausiai išgyveno, o tai nėra įprasta T-72 šeimos tankams.

Kaip soc. tinkle „X“ rašo gynybos analitikas Jarosławas Wolskis, du PT-91 „Twardy“ patyrė penkis smūgius, įskaitant tris iš 9K111 „Fagot“ ir (arba) 9K113 „Konkurs“ ATGM.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2137 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Po smūgių įspūdingas amunicijos sprogimas neįvyko. Kaip tai įmanoma? Vaizdo įraše matomi ryškūs sprogimai yra ERAWA-2 reaktyviųjų šarvų veikimo rezultatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(2)
(96)

Komentarai ()

Susijusios žymos: