[ŽT] „Tikriausiai HIMARS paleido ATACMS. Ten kolonomis siunčiama karinė technika.“ Įvyko kažkas grandiozinio  ()

Birželio 7 dieną Luhanske buvo labai neramu. Vietos gyventojai pranešė apie visą seriją sprogimų – įvairių šaltinių duomenimis griaudėjo 7-20 kartų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-10 [ŽT] „Tikriausiai HIMARS paleido ATACMS. Ten kolonomis siunčiama karinė technika.“ Įvyko kažkas grandiozinio  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai tada paniškai pradėjo skelbti, kad į juos Luhanske nusitaikė ukrainiečių HIMARS. Karo ekspertas, lakūnas-instruktorius ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas pastebėjo, kad populiariausios HIMARS raketos GMLRS M31 tų taikinių negalėjo pasiekti, nes atstumas nuo kontakto linijos iki laikinai okupuoto ​​Luhansko yra apie 110 kilometrų, o jų veikimo nuotolis siekia tik iki 80 kilometrų. Bet ukrainiečių HIMARS turi ir kitos amunicijos.

Tikriausiai HIMARS paleido ATACMS raketas, galbūt 100 mylių, galbūt 300 kilometrų nuotolio. Bet, atsižvelgiant į atakų vaizdo įrašą, tai greičiausiai buvo M47 arba M57 su skeveldrinėmis galvutėmis“, – pažymėjo Svitanas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas tik nuo 6,27€! El. dviratis, pompa, 10in1 šakotuvas, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt. (Video)
3393 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

2) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

3) „ANENG A3005“ - multimetras

4) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

5) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

6) „Honey Whale S6 Pro“ - 350W, 48V 15Ah el. dviratis

Išsamiau

Ukrainiečiai nusitaikė į karo mokyklos pastatus Luhanske. Ir jau ne pirmą kartą, nes rusai ją pavertė savo kariniu centru. Ten kolonomis siunčiama karinė technika ir personalas. 

Tai ne paskutinis smūgis, ši teritorija taps dar viena Černobajivka, kurioje priešas bus palaipsniui sunaikintas“, – pridūrė Svitanas.

Rusai bandė perimti raketas oro gynybos sistemomis S-300, bet panašu, kad jiems nepavyko. Nukentėjo ir vietinė rusų naftos bazė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(109)
(1)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: