Tokios isterijos Rusijoje dar nebuvo. „Jie sunaikino mūsų pasididžiavimą“ (Foto)  ()

Į strateginį objektą atskrido trys dronai.



© @Ekrano kopija

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-10 Tokios isterijos Rusijoje dar nebuvo. „Jie sunaikino mūsų pasididžiavimą“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos šaltiniai patvirtino naikintuvo Su-57 sunaikinimą Astrachanės srityje ir pažymėjo, kad modernias technologijas sunaikino pigus dronas.

„Apostrof“ visą aktualią informaciją surinko į vieną vietą. Vienas pirmųjų, patvirtinusių dronų atakos Achtiubinsko aerodrome faktą, buvo rusų pilotas, valdantis „FighterBomber“ kanalą. Anot jo, į strateginį objektą atskrido trys dronai, dėl kurių buvo apgadintas modernus naikintuvas Su-57.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus flokavimo įrenginys. Ribotas kiekis
3568

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Profesionalus įrenginys

Išsamiau

Pasak okupanto, žalos mastai nustatomi. Pilotas taip pat skundėsi, kad už Su-57 kainą Rusijos teritorijoje buvo galima pastatyti slėptuves nuo dronų.

Analitikas Yigalas Levinas pažymėjo, kad Su-57 yra „Rusijos aerokosminių pajėgų pasididžiavimas“ ir bėgant metams rusams pavyko sukurti tik keletą egzempliorių.

„Smūgis į tokius auksinius objektus yra teisingiausia strategija, jei Rusijos Federacijoje yra daug žmonių ir Kremliui negaila šio resurso, tada yra rimtų skylių materialinėje ir techninėje bazėje, ir Ukraina turi padaryti viską, kad Maskva vis giliau grimztų į šias skyles“, – sakė Levinas, komentuodamas dronų ataką.

 

Rusijos kanalas „Zona osobogo vnimanija“ lėktuvo Su-57 sunaikinimo faktą pavadino gėdingu, nes ataką surengė „dronai, kainuojantys kapeikas“. Be to, kaip pažymi autoriai, unikalus naikintuvas nebuvo uždengtas oro gynybos sistemomis.

Vienas iš Rusijos kanalų komentatorių atkreipė dėmesį į tai, kad Ukrainos gynybos pajėgos turi aiškų priešo technikos naikinimo planą, skirtingai nei Rusijos gynybos ministerijos vadovybė.

 

„Tai net ne netekčių klausimas, o tai, kad mūsų kariai iniciatyvą mūšio lauke atiduoda ch***lams, tai yra pavojingiausia šioje situacijoje“, – skundėsi vartotojas.

„Telegram“ kanalas „Sejatel vetra“ pažymi, kad Su-57 kaina yra 2,2 milijardo rublių. Už šiuos pinigus, anot autorių, valdžia būtų galėjusi pastatyti kelias mokyklas, renovuoti medicinos įstaigas ir apgyvendinti piliečius iš sunykusių barakų, tačiau Kremlius nusprendė išleisti milijardus karui Ukrainoje kurstyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(217)
(3)
(214)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()