„Ir vėl prie Kyjivo.“ Gali būti tikra audra  ()

„Šiandien galima nesvajoti apie prarastų žemių grąžinimą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei pagalba ir toliau taip lėtai plauks į Ukrainą, nėra garantijų, kad Rusija neužims naujų teritorijų, sako generolas.

Sąjungininkų pagalba į Ukrainą ateina per lėtai. Tai pareiškė buvęs Karo mokyklos direktorius, karinės strategijos „Sciences Po“ ir HEC profesorius generolas Vincentas Deporte, praneša „Franceinfo“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išmanieji „Xiaomi“ ventiliatoriai, prie telefonų jungiamos termo kameros, įspūdingi monukuliarai ir kt. (Video)
2471 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

2) „INFIRAY T2S+“ - prie išmanaus telefono jungiama šiluminio vaizdo kamera

3) „FNIRSI NVS-20“ - įspūdingi 4K monokuliarai

4) „KuKirin G2 MAX“ - 1000W, 48V 20Ah el. paspirtukas su sėdyne

5) „FunWater“ - pripučia SUP irklentė

6) „SmartMi Standing Fan 2S“ - belaidis išmanusis ventiliatorius

Išsamiau

Jis pažymi, kad šiandien svarbiausia padėti Ukrainai išlikti ir neprarasti naujų teritorijų. „Būtina susitarti dėl pristatymo datų, kad Rusija nelaimėtų mūšio lauke“, – sakė jis.

Generolo teigimu, jei pagalba ir toliau taip lėtai plauks į Ukrainą, tai nėra garantijos, kad Rusija neužgrobs naujų teritorijų. Ukraina ir jos sąjungininkės turi sukurti bendrą gynybos strategiją ir jos laikytis.

Ir vėl prie Kyjivo. „Joks rimtas karo specialistas negali garantuoti, kad kitą lapkritį rusai nebus šalia Kyjivo... Vakarai nuolat reaguoja, o ne veikia. Turime pereiti prie strategijos. Ginklų aprūpinimas, ginklų asortimento plėtimas nėra strategija“, – pažymi Vincentas Deporte.

 

Jis taip pat pabrėžia, kad strategija yra tokia, kad sąjungininkai nustatytų savo realius pajėgumus ir tuo remiantis kurtų karinius veiksmus.

„Šiandien galima nesvajoti apie prarastų žemių grąžinimą, tai neįmanoma iš karto, tačiau turime užtikrinti, kad Ukrainos kariuomenė išgyventų ir tada taptų atgrasymo jėga, rodančia prezidentui Putinui, kad jis gali daugiau prarasti, nei laimėti tęsdamas savo agresiją“, – reziumavo profesorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(5)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: