„Ir vėl prie Kyjivo.“ Gali būti tikra audra  ()

„Šiandien galima nesvajoti apie prarastų žemių grąžinimą.“



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=808482998131447&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei pagalba ir toliau taip lėtai plauks į Ukrainą, nėra garantijų, kad Rusija neužims naujų teritorijų, sako generolas.

Sąjungininkų pagalba į Ukrainą ateina per lėtai. Tai pareiškė buvęs Karo mokyklos direktorius, karinės strategijos „Sciences Po“ ir HEC profesorius generolas Vincentas Deporte, praneša „Franceinfo“.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)
2881 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

2) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

3) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

Išsamiau

Jis pažymi, kad šiandien svarbiausia padėti Ukrainai išlikti ir neprarasti naujų teritorijų. „Būtina susitarti dėl pristatymo datų, kad Rusija nelaimėtų mūšio lauke“, – sakė jis.

Generolo teigimu, jei pagalba ir toliau taip lėtai plauks į Ukrainą, tai nėra garantijos, kad Rusija neužgrobs naujų teritorijų. Ukraina ir jos sąjungininkės turi sukurti bendrą gynybos strategiją ir jos laikytis.

Ir vėl prie Kyjivo. „Joks rimtas karo specialistas negali garantuoti, kad kitą lapkritį rusai nebus šalia Kyjivo... Vakarai nuolat reaguoja, o ne veikia. Turime pereiti prie strategijos. Ginklų aprūpinimas, ginklų asortimento plėtimas nėra strategija“, – pažymi Vincentas Deporte.

 

Jis taip pat pabrėžia, kad strategija yra tokia, kad sąjungininkai nustatytų savo realius pajėgumus ir tuo remiantis kurtų karinius veiksmus.

„Šiandien galima nesvajoti apie prarastų žemių grąžinimą, tai neįmanoma iš karto, tačiau turime užtikrinti, kad Ukrainos kariuomenė išgyventų ir tada taptų atgrasymo jėga, rodančia prezidentui Putinui, kad jis gali daugiau prarasti, nei laimėti tęsdamas savo agresiją“, – reziumavo profesorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(5)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: