Precedento neturintis lygis. „Visa armija.“ Tai, ką daro Rusijos spec. tarnybos, neįtikėtina (Video)  ()

Rusijos specialiosios tarnybos sugriežtino saugumo priemones iki aukščiausio lygio.



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=bVOevamcV2Y

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-10 Precedento neturintis lygis. „Visa armija.“ Tai, ką daro Rusijos spec. tarnybos, neįtikėtina (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prasidėjus plataus masto karui Kremlius padidino Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino saugumo lygį. Tačiau dėl pastarųjų išpuolių prieš politikus Europoje ir Azijoje Rusijos žvalgybos agentūros sugriežtino saugumo priemones iki precedento neturinčio lygio.

Po bandymo nušauti Slovakijos ministrą pirmininką Robertą Fico, Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas viešai pareiškė, kad saugumo stiprinti nereikia. Pasak jo, Rusijos saugumo priemonės yra standartinio lygio, o žvalgybos tarnybos daro viską, kas būtina Putino saugumui.

Tačiau, kaip rašo „The Moscow Times“, remdamasis Rusijos pareigūnais, Rusijos specialiosios tarnybos sugriežtino saugumo priemones iki aukščiausio lygio.

[Vokietija] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus flokavimo įrenginys. Ribotas kiekis
3600

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Profesionalus įrenginys

Išsamiau

„Kremlius labai rimtai žiūri į Vladimiro Putino saugumą. Jį saugo visa armija matomų ir nematomų asmens sargybinių“, – sakė vienas Rusijos pareigūnas.

Kitas priduria, kad Rusijos diktatorius bent jau nuo 2023 metų atviruose viešuose renginiuose pasirodo tik su neperšaunama liemene. Karo ekspertai taip pat pabrėžia, kad iš suvaržytų V. Putino judesių yra aišku, kad jis vilki neperšaunamą liemenę, įskaitant ir gegužės 9 d. paradą Maskvoje.

Be to, slaptosios tarnybos kontroliuoja beveik visus V. Putino gyvenimo aspektus. Jos pasitelkusios nešiojamąją laboratoriją, tikrina visą jo maistą, kad nustatytų ar nėra nuodų. Asmeniniai Rusijos diktatoriaus šefai turi valgyti jų pačių pagamintą maistą. Keliaudamas V. Putinas su savimi pasiima maistą, tačiau net ir tada kartu su Kremliaus vadovu keliauja speciali karininkų grupė, kuri patikrina indus prieš jiems pasiekiant V. Putino stalą.

 

Šis aukštas saugumo lygis sustiprėjo po Rusijos plataus masto invazijos į Ukrainą, taip pat po Japonijos ministro pirmininko Shinzo Abe nužudymo 2022 metais ir pasikėsinimo nužudyti Slovakijos ministrą pirmininką Robertą Fico, pranešė pareigūnai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(70)
(-54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: