[ŽT] „Istorinis maksimumas.“ Rusija „surado“ potvynių Rusijoje kaltininką (Video)  ()

Kremliaus atstovas Uralo federalinėje apygardoje Vladimiras Jakuševas sakė, kad Kazachstano valdžia turi pagerinti vandens išleidimo iš rezervuaro procesą.


Užlietas Orenburgas
Užlietas Orenburgas
© Ukraine Front Line | https://twitter.com/EuromaidanPR/status/1777995697536504256

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento atstovas Uralo federalinėje apygardoje Vladimiras Jakuševas pabrėžė, kad Kazachstanas turi labiau koordinuoti vandens išleidimą iš savo rezervuarų. Taip būtų galima išvengti galimų potvynių Kurgano ir Tiumenės regionuose. Tai jis pasakė Rusijos televizijos kanalo RBC eteryje.

Jakuševo teigimu, ateityje, pakoregavus vandens debitus Kazachstane, būtų galima išvengti problemų dėl potvynių keliuose regionuose. Tuo tarpu Kurgano regionas ruošiasi artėjančiam potvyniui.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8309 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

„Preliminariais vertinimais, tai yra istorinis vandens lygio maksimumas. Būtent todėl tos teritorijos, kuriose yra pagrindo manyti, kad užtvankos aukštis bus nepakankamas, bus užtvindytos", – sakė Jakuševas.

Sureguliavus ekstremalią situaciją Kurgano srityje, gelbėtojai bus išsiųsti į Tiumenės sritį, kur taip pat prognozuojami potvyniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(5)
(9)

Komentarai ()