Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2021-08-03 16:37
Jei dabar nemaišau, tai šita žinutė buvo paskleistas fake'as. Jei tiesa būtų, kad skiepai malšina imunitetą, kas yra visiškas absurdas, nes reikštų, kad su kuo daugiau virusų susitiktume gyvenime, tuo labiau mūsų imunitetas silptų, o gydytojai iš viso mirtų 40-ties vėliausiai nuo nusilpusios imuninės sistemos. Toliau, skiepus lyginti su antibiotikais tai yra kas lyginti sudėtingą chirurginę operaciją su intensyvia mankšta. Antibiotikai veikia chemiškai ir žudo daugelį bakterijų. Bakterijos gali įgauti atsparumą antibiotikams. Tuo tarpu skiepas yra instrukcija organizmui, kuris gamina antikūnius pakankamai lanksčiai ir nors virusai mutuoti gali, skiepai niekaip neskatina mutacijų labiau, nei kitas tiesiog prasirgęs. Skiepai priešingai, mažina mutacijų skaičių, nes neleidžiama virusui reikšmingai pradėti daugintis organizme, taip pat sunkiau užsikrečiama, sunkiau platinama. Kas dėl 94/96 reikia turėti vieną omeny, su kokiu paskiepijimo procentu gauti skaičiai. Lietuvoje kaip tik 50/50 pasiskirstymas skiepytų ir ne, tačiau reikėtų žiūrėti labiau tik suaugusią populiaciją, o pastaroji jau berods virš 60% paskieptya. Rezultatas reiškia nenaudai skiepų. Taip pat yra dar vienas kabliukas, kuo daugiau paskiepytų, tuo mažiau serga ir neskiepyti. Dėl to pfizer veiksmingumo statistika Izraelyje buvo iškraipyta prieš delta atmainą. Atrodė kad pfizer neveiksnus, nes pirmiausia atėjo duomenis iš regionų, kur paskiepyta apie 90%.
Evil Goku 2021-08-03 17:33
Toli neprašoviau. Aišku reikia atsižvelgi į tokio lygio specialisto mintis. Tačiau kiti specialistai prieštarauja jo nuomonei, bei amžius senuko traukia iki senatvinių marazmų amžiaus. Kitas nemažau svarbus aspektas, kad kai kalba mokslininkai ne publikai, tai labai lengva blogai juos interpretuoti. Jei koks svarbus geologas ar astronomas pasakytu, kad žemė nėra sferos formos (turėdamas omeny, kad ties pusiauju diametras didesnis, nei ties ašigaliais), plokščia žemininkai lengvai galėtų šį teiginį pritemti prie to, kad jis teigia, kad žemė nėra apvali, tai reiškia, kad ji plokščia,
Niemand 2021-08-03 17:53
Ne feikas, bet nuo beprotybės nėra apsaugotas niekas, net nobelio laureatai. Jis dar prieš dešimtmetį pavažiavo ant homeopatijos ir panašios mistikos. Jo argumentai mediciniu aspektu nėra neįmanomi, bet be galo mažai tikėtini. Taip, vakcinos yra virusų evoliucijos vektorius, sukuria specifinį evoliucinį spaudimą (alia jei žudysim sistemingai žalias kanarėles, įsivyraus geltonos). Bet dar niekas su jokia vakcina nėra užfiksavęs, kad toks poveikis išsiskirtų palyginus su natūrialia imuniteto reakcija (irgi evoliucijos vektorius, tik plataus spektro). Taip yra biocheminis mechanizmas dėl ko vienos rūšies antigenai gali labai apsunkinti ligos eigą, kai užsikrečiama kiek kitokia to pačio viruso atmaina. Antigenai prikimba prie kitos atmainos viruso, bet ne neutralizuoja jo, o "užmaskuoja". Bet toks fenomenas žinomas viso labo su vieninteliu virusu pasaulyje - denge karštine (ebolos giminaite). Jokio kito viruso atveju nieko panašaus nevyksta ir neaišku, kodėl taip turėtų nutikti su korona.
Evil Goku 2021-08-03 18:03
Kaip tu kreivai skaičiuoji, vos ašara neištryško. Imkim hipotetine situacija, 2000 žmonių. 1000 paskiepytų; 1000 ne. Neskiepytų numiršta 9,6%, o skiepytų 0,4%. t.y tikimybė numirti sumažėja 9,6/0,4=24 kartus. kiek tokiu atveju numirtų skiepytų ir kiek neskiepytų? Ir koks santykis tarp mirusių skiepytų, kai galimybė numirti sumažėja 24 kartus?
Niemand 2021-08-03 18:25
Skaičiuoju tiesiai. Dėl apsaugos nuo užsikrėtimo susirgusių populiacijoje nebeturime santykio per pusę. Todėl skaičiuojant apsaugą nuo mirties variantui, jei visdėlto susirgo vakcinuotas, pgl duotus skaičius ji nedidelė. Galbūt dėl to, kad (mažai) daliai vakcinuotų imunitetas iš vis nesusidaro, t.y. jie niekuo nesiskiria nuo nevakcinuotų.
bahuriux 2021-08-03 18:47
Apie tai ir perspėja dalis medikų, kad darant spaudimą skiepais virusas taip mutuos kad išvengti skiepų, o jei dar taip įvyktu, kaip rašai kaip yra su dengės, virusu, tai bus maras su 10-25% mirtingumu ir ne nuo užsikrėtusių bet absoliučiai nuo 8 miljardų. Tereikia tik tokios mutacijos ir viskas. Taigi sveikinu įsigijus kolektyvinį loterijos bilietą, kuris sumažina tikimhbe mirti dabar 24 kartus, bet palieka šancą, kad visi kolektyviškai laimėsite jack potą. Laimėti jack potui reikia kuo daugiau paskiepytų asmenų, kad būtu didesni šancai, kad susikurs supervirusas kurį skiepo sukurta imuninė sistema apgins netgi nuo natūralaus imuniteto. Būtent tą ir sako jūsų taip vadinami "homeopatai". Čia tas nobelio premijos gavėjas homeopatas tik vienas iš daugybės taip tvirtinančių. Visi šitie perspėjimai ne be reikalo, tai buvo medicinos vadovėliuose dar 40 metų atgal aprašyta ir buvo aprašyti korona virusai (tik ne šitas) ir kad jų sukeltos ligos simptomai tokie pat, kaip ir dabartinio covid. Imortal aš tau 10 kartą rašau nuo deltos neužsikrėtimo skiepai nebesaugo viskas taškas, yra krūvos ataskaitų dėl to. Pirmą loterijos etapą jau laimėjote ir turiu pripažinti gana greit, nes ta zaraza mutuoja taip greit, dabar bus ridenami papildomi skaičiai (mutacijos) kol iškris jack potas, sėkmės loterijoje. Kaip manot įsigijus 4-8 milijardų loterijos bilietų kiek užtruks antras etapas turint galvoj kad pirmam nei pusmečio neprireikė?
Niemand 2021-08-03 19:12
Masinių vakcinacijos kampanijų pasaulyje buvo ne viena ir ne dvi. Ir ne tik kad jokių supervirusų neatsirado, bet net pastebimo skiepams specifinio virusų prisitaikymo niekas niekada nematė. Kodėl dabar turėtų būti kitaip?...
AAA000 2021-08-03 19:28
pagal ta Po0 paveiksliuka tikimybe mirt nuo covid nepaskiepytam didesne virs 500 kartu. nei mirt paskiepytam. ta prasme is 100k mirs minimum 500+ nepaskiepyti ir vienas paskiepytas. man tame paveiksliuke nepatinka tik kad paimta is vienetinio mirusio paskiepyto atvejo. imtis turi but ne maziau milijono - jei 100k retumas tik 1 atvejis. 1 atvejis isvis galima aiskint, kad paskiepyti isvis niekas nemirs... nes ten tiesiog atsitiktinis sutapimas buvo taip kad pritemta ten biski uz ausu. ten reikia gilintis - kaip ta viena atveji isgeneravo... tingiu gilintis i saltinius. nes paklaida vizualizacijai maziausiai +/-100% net... jei ten isgeneravo sakykim is 1,99 atvejo - tai proporcija gali but ir tik 250+ pries viena. o jei atsitiktinis - proporcija gali but ir 1000-10000 pries viena... vienu zodziu pieva - vakseriai jei dare... ----- niemand - jei yra dvietapis veiksmas (vienas etapas - skiepijimas) - ir antras etapas (sunkus atvejai/mirtingumas) - tipo uzsikrecia vienu procentu, mirsta kitu procentu - negalima lygint su kita grupe. siuo atveju skiepytais. net jei proporcijos populiacijoje ir 50% su 50%. toks lyginimas visiska nesamone - nes grupes nera izoliuotos viena nuo kitos. o tarpusavio rysys lieka - platinasi ir skiepyti ir neskiepyti tarpusavyje. ir vienas nuo kitu - nes efektyvumas ne 100%. tokiu atveju reikia imt is praktiniu duomenu tiesiogiai. jie panaikina neaiskias priklausomybes. visuomenei tesvarbu tik kad saugumas dideja. o va antivakseriai pastangas sabotuoja. cia renkamasi tarp vakcininio karantino (skiepai, neblogai kai kurie veikia) ir neinvazinio karantino(kaukes, distancija, testai. judejimo riobojimas ir kitas sudas, kur visus uzkniso ir mazai veike). ir man vakcininis karantinas aiskiai geriau. o medikai tegu pradeda dirbt - ir kurt gydyma. ar nors efektyvesne testacija ir geresnius skiepus. nes aiskia suda mala. ypac su tais pezalais, kur jau islindo - "mes viska padarem"... tipo medaliu prasosi, ar ko cia cia jiem daba ? vien del to covid paso reikia jiem VISIEMS algas 10% nurezt.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-03 21:03
Man kai valdžia nurodinėja kaip gyventi, gąsdina su visokiais papildomais apribojimais nesiskiepijusius, grasina, kad teks apsimokėti už medicinines paslaugas... na patys žinot! Tai po tokių pareiškimų "skiepui NE!" tampa kovos įrankiu prieš jų tą idiotizmą. Tai čia toks mano "kampas". Bet neabejoju, kad yra daugiau žmonių, kurie skiepo vengia tik dėl to, kad padarytų kitaip, nei anie liepia. Manau būtų užtekę to: Žiūrėkit yra problema ir mes jau turime sprendimą: tai covid ir skiepai. Tu esi laisvas žmogus, todėl turi teisę rinktis skiepytis ar ne. Jokios prieverstinės priemonės nebus taikomos. Šiandien pat jau gali nusiimti kaukę, nes pasiskiepyti galimybę turėjai jau seniai, turėjo ir kiti. Bet ne b**** nueik į parduotuvę, tai tas pats smegenų plovimas per garsiakalbius, atsiverti žiniasklaidą, tai visokie gąsdinimai, draudimai. Eikit *****! Dabar tai kova už laisvę, ne su covid!
Xdmin 2021-08-03 21:51
Tokiu kovotoju ir anksciau budavo, jie rekavo jog skiepas sukelia autisma ir todel neskiepija vaiku. Pradejo atsirasti ribojimai - neskiepyti vaikai negali eiti i darzeli, nes del keliu idiotu laisves gali nukenteti kiti. Tai panasiai ir dabar, neskiepyti zmones negali buriuotis. Kadangi turi pasirinkima skiepytis ar ne, ribojimuose diskriminacijos nebera.
Benediktas 2021-08-03 22:03
Jei nebūtų antivakserių, tai žmonės būtų atėję skiepytis. Valstybė to ir tikėjosi. Bet antivakseriai prigasdino ir didelė dalis patikėjo. Todėl ir yra tokia situacija dabar. Realiai valstybė norėjo gero žmonėms, nupirko vakcina, sukure vakcinavimo tavrka - tik ateit reikia. O žmonės iš to padarė didžiulę problemą. Čia tik džiaugtis reikia, kad niekuo nereikia rūpintis pačiam. Kai kas pasijaučia svarbesneis, jei padaro priešiškai, nei valstybė rekomenduoja . Čia kompleksas? Vieną kartą per n metų reikia padaryt, kaip rekomenduoja / prašo daktarai. Ir paskui gyvenk tu kaip nori individuliai. Renkis, kokiom nori spalvom, gyvenk kur nori, kaip nori. Nesuprantu, per kuria čia vietą valstybė nurodo kaip gyventi, jei per 50 ar daugiau metų pirmą kartą tokia situacija. Ir ką rekomenduoja valstybė - nėra kažkoks briedas, o labai racionalus pasiūlymas. Man labiau žmonės į avinus panašūs šioje situacijoje, kai nesinaudoja racionaliu pasiūlymų, o daro priešingai dėl užsipyrimo. Čia nėra tas atvejis, kai valstybė sako: rytoj ateikit visi su mėlynom kojinėm, nes valstybe uzsinorejo. Čia biškį kito svarbumo įvykis, kuriam reikia sąmoningumo ir savo dideli ego reikia padeti i šona, bei klausyti, ka sako srities specialistai.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-03 22:31
Nu aš niekaip nesuprantu tos logikos. Gal ne tuo kampu žiūriu? Bet štai ką matau: Aš nepasiskiepinęs, jūs* pasiskiepinę. Virusas labiau pavojingas man nei jums. Tai kodėl jūs neįsileidžiate manęs į savo kompaniją myždami dėl to, kad esu neskiepitas? Pavojus gi man, ne jums!
bmk1245 2021-08-03 22:44
Hm... Kaukės nereikalingos -> kaukės reikalingos -> dvi/trys kaukės -> vakcinuotiems kaukių nereiks -> ir vakcinuoti privalo devėti kaukes... Beje, iš smalsumo, koks vakcinacijų skaičius per metus (3, 6, 8...) priverstų Jus patapti antivaxxeriu?
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-03 22:49
Jei atvirai, tai ta "valstybė" šūdą malė. Prieš kokį mėnesį dar mačiau Puidoką degalinėje su tuo "plastikiniu snukiu" ale nuo covid. Dar balandžio mėnesį PSO patvirtino, kad virusas plinta aerozoliniu būdu, o ne lašeliniu! Tai ko verti tie stiklai jeigu jie oro nefiltruoja? Ko vertos medicininės kaukės, kai jų filtravimo efektyvumas ~50%? Tuo tarpu FFP2 ne mažiau nei 94%! Nors kartą girdėjai tą valdžią per TV rėkiant, kad nepirkit medicininių kaukių, nes jos neefektyvios? Baudas visiems piešė išsišiepę kas to "madingo skuduro" nedėvėjo Šiandien į parduotuvę vakare užeinu. Matau 3 darbuotojas, 2 iš jų kaukes dėvi taip, kad nedengia nosies. Kas trečias eilėje lygiai taip pat! Taip, žinau - jos užknisa! Bet arba mes su tuo kovojam arba ne. O tai, kad tik šniūriukus už ausų užsikabini, tai dar nėra filtras! Taip išeina, kad tik veltui švaistom planetos resursus štampuodami tas kaukes. Tai velniop tada tas reikalavimas jeigu jo nesilaikom?
Evil Goku 2021-08-04 00:03
Tiesiog parodai, kad esi idiotas. Nekyla minčių apsipilt benzinu ir pasidegti, nes logika būtu panaši į tą kurią išsakei? O su KET neturi problemų? Įvažiuodamas į žiedą nesuki į kairę, jei reikia išvažiuot trečiam išvažiavime?
immortallt 2021-08-04 00:35
Bahuriux, ar paskiepytas, ar natūraliai susidaręs imunitetas - toks pat spaudimas virusui mutuoti. Tik dabar sakyk, bahuriux, atspėti kokį skaičių sugalvojau tarp 1 ir trilijono iš 10 tūkst. kartų ar iš 10 milijonų kartų didesnė tau tikimybė? Tu bandai įtikinti, kad iš 10 tūkst. kartų. Dauguma čia sako, iš 10 milijonų kartų. Ką noriu pasakyti, kuo daugiau žmonių serga, tuo didesnė tikimybė mutacijai. Virusui mutuoti, kad žudytų tikslo nėra, nes tada negalės daugintis ir žus. Tiesa, tai nėra protingas pasirinkimas. Beje, įdomi aplinkybė su skiepais, iki šių metų galo, pirmą skiepą visai ES populiacijai galėsime pagaminti per mažiau nei 2 mėnesius. Lieka sukūrimo ir ištyrimo klausimas. Jei tik atnaujinimas minimalus - tai žiū per 6 mėnesius galima ir pradėti naujai mutacijai skiepijimą ir jau turėti pirminį atsparumą.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-08-04 07:35
Su KET problemų tai tikrai turiu 204 STOP Draudžiama važiuoti nesustojus prieš „Stop“ liniją, o jeigu jos nėra, – prieš kelio ženklą. Pameni, kažkada tai skambėjo kažkaip taip: ...prieš stop liniją, o jeigu jos nėra, prie važiuojamųjų dalių susikirtimo linijos. Tad su tokia logika tie ženklai vietomis ir buvo pastatyti - 3 metrai iki sankryžos. Pakeitus KET, niekas tų ženklų nepastūmė arčiau sankryžos, ko pasekoje, sustojus prie ženklo išvis nieko nesimato. Tai ir vėl tas pats: ar klausytis valdžios ar sprendimą kur sustoti priimti pačiam pagal aplinkybes? P.S. nesiplečiam su KET, nes ten tiek bardako, kad reikalinga atskira tema
sub 2021-08-04 10:14
Tai nesusiję konkrečiai su šia diskusija, bet vistiek paliksiu čia, pasiskaityti visiems: https://ve.lt/gyvenimas/laisvalaikis/it ... o-teorijos
BishopaZ 2021-08-04 10:38
https://www.nationalgeographic.com/scie ... pments-cvd remiantis tuo paciu atveju galima daryti ishvad kad tiems 25% neskieputu to skiepo ir nereikejo Be to labai keistai skamba 75% susrigusiu buvo skiepyti, nesu tikras bet USA kazi ar yra daugiau negu 50% paskiepytu.
BishopaZ 2021-08-04 10:42
gerai kad yra ivertinimas, dabar tiksliai zinau kas yra tie kurie ignoruoja moksla