Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2021-08-04 23:03
Tikrai ne. Su 5G yra realiai trolinami vaksinacijos fanatai, lygiai kaip plokščiažemininkai trolina aplinkinius ar pastafarianai religinius fanatikus, o jie to net nesupranta :) Žmonės tiesiog nemato kas jam iš to gero bus asmeniškai, jei ir taip viskas gerai. Ir visas priešiškumas kyla dėl to nesuvokiamo brukimo - net patarlė yra - brukama prekė pigi/prasta. Aš aišku suprantu, kad chebra apsiskaičiavo ir prisipirko perdaug, dabar gal teks išmesti, bet prie ko tie kurie viso to ir neprašė? Pilna gi buvo savanorių, eilėse stovėjo, skriptus rašėsi, kad tik pramušt vietą registracijos sistemose. Tai sukalkit jiem ir po 5, tikrai negaila. Aš pats gal nu jau nueisiu antikūnių testo pasidaryt, kol poliklinikon įleidžia ir tada galvosiu. Jei bus - zysiu kol kas parodys įrodymus, kad skiepų sukelti antikūniai yra geresni/ilgiau grojantys nei persirgus (šita, sakyčiau esminė, diskusija yra visur apeinama ratu). Nebus - gal teks ieškoti "koronos vakarėlio" (čia jei ką bejeris, bet tokių klausimų jau teko matyti ir tikiu, kad bus) - galintys užkrėsti dabar aukso vertės, jų dėka galima atidėt eksperimentus dar pusmečiui :))
Benediktas 2021-08-04 23:13
Nera jokiu vakcinacijos fanatu. Yra samoningi zmones ir tiek. Kurie zino kas yra skiepai ir koks ju tikslas. Ir yra antivakseriai, kurie viskuo abejoja ir siulo abejoti kitiems. Paradoksas, kad antivakseriai tiki visais xvz šaltiniais. Va tiems dalykams, jiems nereikia įrodymo - tiki iš pirmo karto ir visur tuo remiasi.
immortallt 2021-08-05 00:34
Problemos sprendimas - užkrauti problemą kitiems. Kaip manai, kiti atgal neduos antausio? Baigtųsi tuo, kad ne tik neprisiviliotum iš kitų, bet dar ir pats liktum be personalo, kai pasiūlys kiti daugiau. O pasiūlyti kam daugiau - yra.
immortallt 2021-08-05 00:43
Kiek tau 14 metų? Tu rimtai nesi sutikęs nei antivakserio, nei plokščiažemininko. Jie venas persipjautų jei paskiepytų juos kas prievarta pagavę gatvėje. Tai neadekvatūs žmonės, kurie rėkia ant tavęs, nesugeba ilgiau 30s išlaikyti diskusijos klausimo ir užsiiminėja whataboutism, naudojasi kažkokiais keistais autoritetais, kaip pinskuvienė, kepenis, uspaskich ir kitu brudu, kurie už pinigus ne tik patys atsiduos, bet ir savo močiutę atiduos dulkinti kiaulėms. Sakau ne šiaip iš neapykantos tokiems žmonėms (o jos daug), o iš asmeninės patirties, nes tai žmonės neturintys jokios moralės, savigarbos (čia apie parsidavėlius skleidžiančius melą), bet ir apie antivaxerius, plokščiažemininkus ir t.t. (jie šventai tiki, jei tavo aplinkoje tokių nėra, gal gyveni užsidaręs ir tik geimini?). Jie dažniausiai tiki, kad ir Landsbergiai kalti dėl pasaulio krizių, jie aiškina, kad su rusais reikia sutarti (ne esmė, kad sutarti reikštų atkišti plikas subines visiems ir leistis dulkinamiems). Taip pat aiškina, kokie visi blogi, išskyrus tie vatiniai politikai, kurie kai gauna valdžią padaro lygiai 0 teigiamo progreso. Kuriems dzin Lietuvos žmonių gyvybės tiesiogiai, ką labai gerai pademonstravo žalstiečiai. Pražudė lygioje vietoje 8000 piliečių ir jiems buvo visiškai dzin. Jie pasiėmė atostogų, kai buvo susirgimų pikas. Bet nieko, dauguma antivaxerių tai geriausi lyderiai (žalstiečių, uspaskich rinkėjai iki 80% nesiskiepijantys). Na ir pabaigai, daugiausia skiepijasi tie, kurie daugiausia uždirba. Mažiausiai skiepijasi tie, kurie uždirba MMA ir mažiau. Klausimas, tai protingesni tie, kurie uždirba daugiau, ar kurie vos MMA sukrapšto? Ir protingesni gydytojai ar seselės? Gydytojų skiepijasi 90%+, seselių ir kito personalo iki 70%. Klausotės kepenio, kuris aiškina, kad su jo pagalba per savaitę numesite 15kg RIEBALŲ (priminsiu, t.y. sudeginta 90 000 kcal, deficitas savaitės jei nieko nieko nevalgysi bus max 21 000kcal, tai reikėtų nuvažiuoti dviračiu kasdien dar po 300km, kas nutukusiam ir netreniruotam žmogui yra tiek pat šansų, kiek kad kas nors pas kepenį tiek svorio numetė).
bahuriux 2021-08-05 02:11
Tiek neapykantos iš betavaxerių pusės Tai džiaukitės pasiskiepyjot ir jums gerai kokios problemos? Klausimas dar kartą, nes neatsakėt, kiek vakcinacijų per metus jus padarytu antivaxeriais 4, 6, 8, 10 ar daugiau?
HardAxe 2021-08-05 02:22
nepadarys antivakseriu, tiesiog neičiau skiepytis nes nepatogu. Neapykantos nėra, tik nepatinka, kai žmonės griauna išsigelbėjimo planą. Man skamba taip, kaip kelių erelio žodžiai "Kiek neapykantos iš avelių besilaikančių taisyklių. Noriu girtas važiuot ir važiuoju. Žiūrėkit savo reikalų".
AAA000 2021-08-05 03:47
jei domina konkretesnis skaicius mazdaug 2-3 kartai maziau nei reikia deliotis ant kvepavimo taku kazkokia apsnerksta ir visokios zarazos pilna kauke per metus. mano tolerancijos riba butu kazkur 20-50 kartu metams. aisku jei nemokamai. su ten visokiom dezinfekavimo ir pan procedurom. ir vakcinos su pasirinkimu - kur panaudojo ne maziau 10-100 milijonu pasaulyje jau pries mane ir pusmecio-metu begyje nepasireiske kazkokios zenklios negeroves. skiepijima as suvokiu mazdaug kaip uodo ikandima. uodas irgi platina daznu atveju koki nors suda. daznai kartu pavojingesni ir baisesni nei antivakseriu tryda. o va sparvos ar museles ikandimas, kai iskanda net mesos, uz vakcinavima aplamai pavojingesnis desimtis kartu. garantuota infekcija ten papuola gal ne maziau kaip su 50% tikimybe... ir ufonautu sekimo cipas jei stambi sparva ikanda - pralenda nesunkiai sita galiu garantuot.
sub 2021-08-05 09:25
Nepaykantos nėra, yra atmetimo reakcija, kai 5 kartus aiškina visiems kvailiams pasitelkiant faktus ir argumentus, o kvailiai ir toliau whatabout this whatabout that. Kaip ir tavo šis komentaras, būtent apie whatabout.
bahuriux 2021-08-05 10:43
Na mano reakcija į jūsu norą priverstinai skiepyti visus tokia. Perkeltine prasme jūs kaip zombiai norit visiems įkasti, kad visi būtu tokie kaip jūs. Net vaikus reikia skiepyti palei jumis tik bbz dėl ko, nes nuo deltos išvis nesaugo net galbūt priešinagai, o vaikai neserga sunkiom formom ir nemiršta. Vien šitas man sukelia pakankamą įtarimą kad kažkam su galva negerai ir dar didesnę priešinimosi reakciją. Aš nesu antivaxeris tieisiog kolkas argumentų ir rizikų trumpqlaikėj ir ilgalaikėj perspektyvoj matau daugiau nei naudos iš tų skiepų. O iš idėjos aš nedarau nieko, jei tai nėra racionalu.
AAA000 2021-08-05 10:59
skiepas racionaliau. tiesiog kokybiskesnis karantinas. nei man jo reikia, nei as jo norejau, nei labai apsidziaugiau ji gaves. bet jei skiepo efektas geresnis nei kitu karantinavimo priemoniu. ir dar paprasciau vartojime. tai man to pakanka is esmes. nes as tik vartotojas. situacijos ignoravimas nera iseitis. nieks nevercia taves skiepytis. vercia reaguot i situacija. as pvz nenoriu nesiot kaukes, but stabdomas keliuose, kazkokius pasus rodyt ir dar kazka ten daryt vien del to, kad tu neskiepytas. jei irode, kad neskiepyti platina labiau - ta kalte tenka ir tau. jokio skirtumo kad platina ir skiepyti - jei jie ta daro zenkliai mazesniu sansu. net jei neuzsikretei ir nieko nepaplatinai - tu vistiek kaltas. cia kolektyvine visuomenes atsakomybe - jei ka ir tu jos tiesiog vengi. o kad ja uzdes antivakseriams - nu tai gali net neabejot. valdzia irgi suka savo kaili uz sudo malima ir nieko neveikima. reikejo uz konservus nebalsuot - cia ju metodika - surast kaltus nenustebsiu jei ir rusu agentu, putino itakos ar gresmiu nacionaliniam saugumui ras tarp antivakseriu
kestutisz 2021-08-05 11:09
Ne zombiai, painioji žanrus :) Body Snatch'ers frančižė, konkrečiai gal net labiausiai 1993, šita vieta https://www.youtube.com/watch?v=Lk2gIdLgwz4
sub 2021-08-05 11:50
Tavo reakcija į mūsų norą.... Aš asmeniškai nenoriu priverstinai visų suskipieti, nes suprantų kad kvailių neįtikinsi logiškais argumentais, priversti gali, bet kam ta prievarta? O nusileisti iki jų lygio ir kalbėti jiems suprantama kalba - labai žeminantis dalykas, kurio visai nenoriu. Man visiškai vienodai ar visus suskiepins ar ne, man asmeniškai svarbu kad aš ir artimi man žmonės nesusirgtų Covid, o jei susirgs, kad viskas praeitų be komplikacijų ir nemirtų. Šiaip visiems nuoširdžiai to linkiu. O jei pasakyčiau, kad tau galvą reikia operuoti nes tu kvailas, bet čia tavo reikalas, gali nesioperuot galvos - būk toliau kvailas, tai tavo pasirinkimas, o man vienodai ką tu darysi su savo galva. Ar tai prievarta? Ar rekomendacija? Taip ir su vakcinom, nenori nesivakcinuok, nieks neverčia, tuo labiau iš mūsų diskutuotojų pusės. Tavo reikalas. o man vienodai ar tu vakcinuosies, ar ne, ar iš vis mirsi. Nors ne, jei mirtum nuo Covid būtų gaila kad nepaklausei protingesnių žmonių (kalbu ne apie save) ir nepasidarei išvadų, bet tik tiek. Vienintelis dalykas, ko norėčiau, kad tamsta ir tokie kaip tamsta, nerašinėtų šito whatabout this whatabout that temose, kuriose viskas gana aiškiai argumentuotai išdiskuota ir paremta faktais. Thats all!!
bahuriux 2021-08-05 12:56
Jo vaxerių elgesys primena man ~2:00 prie galo to video.
Benediktas 2021-08-05 13:08
Tikrai nesi
VirtualGadget 2021-08-05 13:28
Nuo seno gal net ir genuose yra kokia apsaugos sistema žmonėse kad nežinomi ir nepažįstami dalykai traukia , vieni laižo, liečia rankomis ir sužino iš savo patirties pavojinga tai ar ne. Sekantis smalsuolis jeigu pirmasis išgyveno gali jo paklausti kaip ir kas ar jeigu tas nepasakoja galima kažkiek iš šalies matyti koks poveikis. Dabartinėse interneto platybėse pastaruoju metu yra paplitusi manija iš bet ko daryti "sensaciją" . Paimkim kad ir šio straipsnio pavadinimą Tada komentaruose piktinasi, kad kažkas tokiu pat principu taip bando pritraukti auditoriją . Man įdomu . Pavyzdžiui persirgę į kokią statistikos kategoriją patenka
sub 2021-08-05 13:29
Ne, neužsiminėju tuo. Kurie faktai nebegaliojantys? Skiepų nauda yra oficialiai įrodyta mokslinių tyrimų ir pasitikrink statistiką, kuri čia buvo įkelta, kiek pasiskiepijusių susirgo ir numirė nuo Covid, ir kiek nepasiskiepijūsių susirgo ir numirė nuo covid. Ar tu praleidi tą info, kuri tau neaktuali, nes tiesiog nenori jos suprasti. Vaikus gydė nuo kosulio kokainu ar kažkuo kitu, arba gydė radiacija? Tai išvedžiojimai, kol nepateikiai šaltinių, mokslinio lygio, o ne iš purvasklaidos. Tai įkelt čia tuos medicininisu tyrimus, nes aš pirmą kartą tai girdžiu. Ir iš vis kaip tai susiję su Covid ir skiepais? Prisipažink, kad tu all about whatabout. Savo išdėstytus argumentus, kad skiepai nuo Covid gali būti potencialiai mirtinas pavojus, prašome paremti faktais. Nes tas "potencialiai" vėl gi yra whatabout, kol nėra kažkokio fakto ir padaryto tyrimo. Vaikai nėra privalomai skiepijami, bet asmenis nuo 12 metų jau galima skiepyti jeigu yra noro. Ir tai gali būti jų savarankiškas pasirinkimas, skiepytis ar ne, nepriklausomai nuo tėvų nuomonės, nes kaip suprantame tėvų yra visokių, kaip ir komentuojančių čia. https://sam.lrv.lt/lt/naujienos/pasiski ... atikslinta Kodėl neliko argumentų, kad nereikia vaikų skiepyti? Aš jaučiu praleidau kažką, nes aš suprantu, kad pas vaikus natūraliai dar imunitetas ganastiprus, bet čia vėl kažkokios paskalos, kad nereikia. Prašome visus šaltinius kelti į šią diskusiją, kuriais reimiatės taip teigdami. Pasižiūrėsim kas per šaltiniai ir pasidarysim išvadas.
bahuriux 2021-08-05 13:33
Jap, bandos imuniteas jau nesusidaro net jei paskiepyta 70+% populiacijos, paskiepyti užsikrečia dažniau delta atmaina kuri dabar yra vyraujanti pasaulyje, vaikus skiepyti nebėra prasmės, patys skiepai vaikams ko gero sukeltu daugiau problemų ir mirčių nei corona. Taigi, kokios problemos dėl dalies nebegaliojančių faktų, taip jie jau šiai dienai nebegalioja, nors buvo jais tikima ir bandoma įtikinti. Liko dar kolkas vienas už, kad skiepyti rečiau hospitalizuojami, tik kolkas žinoma iki kitos mutacijos. d4l mirtino pavojaus ir ilgalaikiės perspektyvos yra viskas išdėstyta to homeopato nobelio premijos laureto susiraskit nuoruodas anksteniuose mano postuose ir tam pritaria 10% gydytojų ir 30% seselių, ar ten slaugiu. Būdamas sveiko proto abejoju betkuo ir viskuo tikrinu faktus analizuoju duomenis darau išvadas iš man prieinamos visos už ir prieš informacijos. Patikslinsiu, iki šiol nebuvau antivakseris, bet būsiu selektyvus antivakseris tam tikriems skiepams, nuo šiol kiekvienam masiniam skiepui kuris sieks bent 5+% pasaulio populiacijos, ypač jei jis brukamas per prievartą. Nuo viruso kuris sklinda labai lengvai ir greitai, kuris mano amžiaus grupei nėra mirtinas, pvz visų tipų korona virusai, gripo virusai, šiaip peršalimo virusai, paragripo ir tt. Iškilmingai prisiekiu ir toliau skiepytis nuo pavojingų ligų kurios perduodamos per kraują, ar panašiai, kaip pvz nuo erkinio encefalito. Išskyrus dengės viruso skiepą ir jei paaiškėtu jei tokių virusų yra ir duagiau kuriuos skiepo sukeltas imunitetas "gina" nuo natūralaus imuniteto nepersirgusiems jokia dengės forma tas skiepas gali ir numarinti.
immortallt 2021-08-05 13:50
Bahuriux, gal jau baik nesąmones rašyti, kiekvieną mėnesį išeina ataskaitos ir studijos, ir visos jos tik įtvirtina vakcinų naudą ir būtinybę. Pradedant apsauga nuo mirties, baigiant platinimu ar rizika komplikacijų. Tu čia ginčijiesi nebent "ar tikėti mokslu", o mokslu tikėti nereikia. Mokslą reikia tikrinti ir analizuoti. O tikrintojų čia daug.
Benediktas 2021-08-05 13:59
Ir taip buvo aišku Ne "būsi", o "esi" toks jau pora savaiciu technologijos.lt. Tikiuosi savo aplinkiniams nepasakoji to, ka cia rašai. Aš nei vienam nesakiau, kad eik skiepintisi. Prašau, nesiskiepink, bet neskleisk žinutės, kad skiepai nuo COVID yra blogai. Tam neturi įrodymų ir neplatink melagingos nuomonės. Kad tau taip atrodo, tai puiku, bet priimk tikimybe, kad gali būti neteisus. Tu nesi specialistas šioje srityje ir tik perpasakoji kažkieno feikus, neleisk sau būti feikų auka.
Niemand 2021-08-05 14:58
Kad neužkrėstų senelių arba, jei tau taip labiau patinka, kad sumažinti tikimybę užkrėsti senelius... Vaikų atveju rimtų pašalinių poveikių neužfiksuota arba jie yra "ant triukšmo ribos", t.y. tokie reti, kad nepadidina tokių susirgimų statistikos standartinio nuokrypio ribose.