Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2021-08-05 15:25
Nu tai jomajo skiepas nepasaugo nuo deltos, galimai net palengvina užsikrėtimą delta atmaina, kolkas iš pirmų šaltinių tokie duomenys, tai apie ką mes čia, kai vaikai ir taip yra besimptomiai visais atvejais?
AAA000 2021-08-05 15:26
kaip tik atvirksciai. kuo daugiau rasines - tuo geriau. jei nezinosi argumentuotes - isvis situacijoje nesigaudysi. niekas nesigaudys. geru sprendimu nepriims. o nutildyti prievarta tampa visuomenes priesais. tu panasu uz konservus balsavai - nes konservai sito nesupranta irgi. idejinis sutapimas kazkoks prisipazink daba, atspejau ar ne
HardAxe 2021-08-05 15:30
labiausiai serga delta todėl, kad neserga kitom atmainom. Tai ir gauni statistiką, jeigu pasiskiepyjęs sergi, tai delta. Bent pagal izraelio duomenis daugumą sercančių - neskiepyti, labiausiai plintanti atmaina - delta. Bet tai statistika aiškiai sako - šiai dienai pasiskiepyjus daugiau nei 10x (ar kiek ten buvo) mažesni šansai atsigulti į ligoninę ir mirti. Jeigu tu neigi vakcinos efektyvumą tai arba bijai kažkokio šalutinio poveikio, arba netiki oficialia statistika? Kas būtent?
AAA000 2021-08-05 15:51
o kas cia tau neaisku? yra virusine infekcija, kuri issivarte i pandemija. ir yra nukenteje. o visi kiti - dar neragavo sito sudo. jei tu prasirgai - tu prie nukentejusiu. kolkas tu irgi mazuma. ---- tada sakykim yra mokslas. kuris uzsiime sito sudo tyrinejimais. vyksta procesas. pinigu iliejama. idomu visiem. kazkas paaiskeja, kaip galima neilipt i covid suda. ir pan... situacija aiskeja... paskui atsiranda alternatyvos. kai kurios geresnes. kitos blogesnes. patikimumas skiriasi. kaina. patogumas. greitoveika. ir pan.... o antivakseriai tiesiog sapnuoja daug covid sudo ar tu vakseris ar antivakseris - pasakyt galima tik is tavo elgesio. jei prasirgai - tu tik nukentejes. turi nukentejusio patirties. kai daug nukentejusiu - sita patirtis tampa nebevertinga - paseno aktualumas. bet jei tu ja pateiki neteisingai (nesutampa su daugumos) - tu greiciausiai antivakseris. arba vakseris. ziurint i kuria puse pritempineji ------ man pvz idomiau kitas dalykas. sakykim kinieciai pritaike ziauru karantina. ir faktiskai visiskai sustabde epidemija. sestadalyje pasaulio!!! per 2-3 menesius kazkur. ir dar kelios salys tokios buvo - tik laikotarpiai ilgesni. imanoma ir be vakcinu sutvarkyt sita covid suda. principe bet kuriam etape - net ir uzleistam. ir kaina daugmaz zinoma. ir laikotarpis - kiek tas truktu. tik reikalas tame - kad cia turi but vel priverstinis sprendimas jei cackintis su "norinciai to-norinciais ano" - kaina isauga iki beprasmybes. antivakseriai butent tokia grupe - kur nori brangesnio ir letesnio varianto. ir net potencialiai pavojingesnio... nes kiek suvokiu as - jei uzleist situacija - imanomu mutaciju kiekis bus zenkliai didesnis - nes didesne populiacija sita skatins. va svedai susimove - durna pvz prakiso pasauliui uz normalu. antivakserini. susiko viska is esmes... nors kiek skaiciau - siaip sita virusa laiko dar labai stabiliu... nes vakcinas speja daryt is esmes dar joms nepasenus. su gripu taip nespeja. antivakseriniai budai tikrai manau prastesni. o kinietisko karantino kazko nenori pasaulis - vaidina kazka ir cia... nors as daug logikos tame neizvelgiu. medicina pasauline atsilikus - gydymo nepasiule is esmes jokio. jei sunkus atvejis - mirsta... vakcinacija tik gerina padeti pigiausiu ir greiciausiu budu - bet NEISPRENDZIA.
AAA000 2021-08-05 16:15
siaip tai ne tik delta. suserga ir kitais stamais skiepyti taigi kiek skaiciau nebuvo nei vienos vakcinos 100% efektyvumo. kam cia daba pritempineji? cia kai delta isplito - aktualumas sumenko. bet niekur jie nedingo. is tu 23 ar kiek ten vakcinu, kur praejo pirminius etapus - efektyvumas nuo 50 iki 97/98% gal net. pasiskirste labai placiai... o kur 50% nepraejo - nutrauke vystyma arba tobulino-tobulina kazka. vyksta procesas ir toliau.
sub 2021-08-05 16:18
Kokia tie šaltiniai, please pasidalink čia.
sub 2021-08-05 16:20
Kokie gali būt argumentai, neparemti faktais, ar normalisi šaltiniais, o ne delfi rašė, ar dar kažkas kažką rašė. Ne, balsavau ne už konservatorius, bet nieko prieš konservatius eturiu, ten tikrai yra protingų žmonių.
Benediktas 2021-08-05 16:44
Ativakseriams patikėti feikais nėra jokių apsauginių mechanizmų logikoje. Sueina, kaip per sviestą, bet kokia žinia, bet kas, jei kažką pasakė, pirstelėjo prieš mediciną. Jie remsis tomis pavardėmis iki paskutiniujų, kaip gryna tiesa. Jei šiandien atsiras koks, sakykim prancuzas x gydytojas, kuris parasys, kad skiepai zudo zmones, tai jie jau remsis to gydytojo strapsniu, kaip gryna tiesa ir skalambins per visus kanalus. Nors tas gydytojas gali paprasciausiai meluoti. Bet antivakseriams tam nereikia irodymu.
Evil Goku 2021-08-05 16:51
Antivakseriu gali padaryti nebent smegenų pažeidimas. Nes antivakserizmo esmė yra mokslo neigimas. Taip mokslas klydo, klysta ir klys. Bet suklydimo tikimybė yra žiauriai maža.
Niemand 2021-08-05 17:19
Apsaugo, galbūt mažiau nei rodė pirmieji tyrimai, bet apsaugo: https://www.forbes.com/sites/roberthart ... 2b395c281c P.S. galbūt, nes čia kol kas kalba apie naujus neapdorotus duomenis, jau nekalbant apie tyrimo recenzavimą.
immortallt 2021-08-05 17:46
Bahuriux, tęsiame: Lietuvoje iš 177 tirtų tyrimų dėl atmainų plitimo 176 delta. Dabar man pasakyk, kokiomis atmainomis galima užsikrėsti, jei 99% susirgimų yra delta? Antra, niekas nesakė, kad pasiskiepijęs nesusirgsi, bet paprasta statistika iš Lietuvos, paprastumo dėlei sakykime pasiskiepijusių yra tik 50% (realiai 60% suaugusių ir 70% rizikos grupėse esančių): https://ls-osp-sdg.maps.arcgis.com/shar ... 6082c/data Tai kaip čia yra, kad vakcina neapsaugo, bet rimtai serga ir ligoninėse guli, ir šiaip užsikrečia, absoliučia didžiąja dauguma (95%) neskiepyti? Toliau, apie mistines mutacijas, kurios žudys tik paskiepytus, na teoriškai mutuoti gali, kad žudytų tik slavus, žydus ar žaliaakius. Teoriškai. Praktiškai tokia tikimybė yra artima tai, kad į žemę tėkšis mėnulio dydžio dangaus kūnas per artimiausius 10 metų. Be skiepų yra faktas, kad mirtų apie 2-2,5% populiacijos per 5-8 metus, jei toliau žaisti su karantinu, arba iki 6% populiacijos, jei karantino priemonės nebūtų taikomos, per 3 metus. Nuo skiepų (nu tarkime tie labai labai reti mirties atvejai mistiniai, kurių pasitaiko ir tarp neskiepytų) mirtų max koks 5000 žmonių ir dar 50 tūkst. su komplikacijomis. Palyginame tai su mirtimis nuo COVID - 14 milijonų ir koks 140 milijonų su ilgalaikėmis komplikacijomis. Pusė Europos palikti sužaloti. Ir šiaip bahuriux, bent vieną savo teiginį sugebėk pagrįsti, nes nu tokia vata dvelkia, kad labai nuvylei. Lygtais tas, kuris mokslu remiasi, bet gaudai nučiuožusių pasisakymus. Gal dar ištrauk to fiziko, kuris aiškino, kad pakartotinai užvirintas vanduo nuodingas, ar kur aiškino, kad GSM ryšys žudo, kai padėjo mobilų telefoną su įjungta vibracija į avilį.
bahuriux 2021-08-05 18:21
Melskitės kad tai būtu feik news iš reuters. Jei čia ne feikas tai tik pradžia, nes naujų variantų atsiradimas vyksta labai greitai, daug greičiau nei kas galėjo tikėtis. https://www.reuters.com/business/health ... 021-08-02/
bmk1245 2021-08-05 18:33
Na sukurs dar keletą vakcinų... Bus 2+1 nuo deltos, 2+1 nuo lambdos, 2+1 nuo dar kito štamo per metus... Man tai labiau įdomu į ką išvirs cirkas su galimybių pasu po dviejų mėnesių, kai savisaugos jausmą praradę pasivakcinavę turės atlikinėt testus, kad pratęst galiojimą... Įtariu, bus labai daug su teigiamais rezultatais.
Benediktas 2021-08-05 18:58
Baigit jūs apie tą savisaugos jausmą praradusius, kurie vakcinavosi. Kuriat naują mitą savo galvose. Vaikštau su kauke viešose patalpose, kaip ir prieš vakcinavimasi - niekas nepasikeitė. Kas nesivakcinavo, va tie yra bebaimiai.
Evil Goku 2021-08-05 18:59
Nieko naujo ten neparašyt. Tik kodėl manai, kad mutuoja daug greičiau nei tikėjosi? Pasikeis viruso spyglio baltymas, pakoreguos pfizeris mRNR vakcinos instrukcijos ir turėsim iš esmės tą pačią vakciną, tik dėl jos gaminamas bus truputi kitoks baltymas. Galbūt natūraliai persirgę ir turi geresnį imunitetą prieš kai kurias atmainas nei tik vakcinuoti. Tačiau daug užsikrėtusių numirė, turi žymius liekamuosius sveikatos sutrikimus ar užkrėtė kitus žmones, kurie dėl to sunkiai susirgo ar numirė.
immortallt 2021-08-05 23:03
Tai vakcinos visa esmė ta, kad nesusirgtų. Jei vakcinuotas ir susirgsi, imunitetas vis tiek plėsis, tik mažesnė komplikacijų tikimybė dešimtimis kartų, kaip ir tikimybė numirti.
VirtualGadget 2021-08-06 00:02
Persirgus aš taip suprantu daugeliui turėtų susidaryti antikūnai. Tai dėl to man ir kyla klausimas dėl jų. Jeigu jie turi antikūnų tai gal juos būtų galima įtraukti kaip ir skiepytus į tą pačią kategoriją. O jeigu juos atskiria iš imunizuotų kategorijos tai neaišku į kokią kategoriją jie patenka. Gal vertėtų daryti tyrimus prieš skiepijimą.
Evil Goku 2021-08-06 00:16
Toje nuorodoje rašoma apie persirgusius vs tik paskiepytus. Kai kuriais atvejais, susirgti nauja atmaina, jau persirgus senąja, gali būtu mažesnė tikimybė, nei tik pasisikiepyjus. O bet tačiau, tas pirmas susirgimas gali būti su rimtomis komplikacijomis. Kad neskiepytų tikimybė užsikrėsti, sunkiai sirgti, bei numirti tikimybė didesnė nei, skiepytu - savaime aišku. Virusui mutuojant kinta netik jo užkrėčiamumas, bet ir simptomai - pavojingumas. Tai gali būti, kad stipriai mutavus virusui, jo atmainos nors ir lengviau plintančios bus mažiau pavojingos.
Niemand 2021-08-06 10:43
Arba labiau pavojingos, tikimybė tokia pat
sub 2021-08-06 12:58
Gal ir ne fake news, bet reuters nėra sveiaktos organizacija ar mokslininkų bendruomenė, Reuters yra žiniasklaida. Remtis žiniasklaidos info, kaip faktu, nu nelogiška. reuters kalbintas tyrėjas, pateikė savo nuomonę, ne oficialią medikų versiją. Dar kartą grįžtu prie to, kad tamsta remiatės žiniasklaida (kur informacija gana dažnai interpretuojama, o kažkokių asmenų komentarai yra tik nuomonė, nepagrįsta pakolkas jokiu faktu). Kai bus oficiali medikų išvada, kad taip yra kaip rašoma tavo linke, tada tai bus faktas. Pakolkas tai tik prielaida.