„Canon“ pristato lengvą, kompaktišką ir universalų EF 70–300 mm f/4–5,6L IS USM objektyvą  (0)

Šiandien „Canon“ pristato naujausią modelį iš plačiai pripažintos profesionalams skirtų objektyvų L serijos – EF 70–300 mm f/4–5,6L IS USM, skirtą tenkinti augančiam didelio našumo objektyvų su artinimo funkcija, pasižyminčių neprilygstamu mobilumu ir universalumu, poreikiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Objektyvas EF 70–300 mm f/4–5,6L IS USM turi 4,3x artinimo diapazoną (70–300 mm) ir kintamą f/4–5,6 diafragmą. Kompaktiškoje konstrukcijoje (143 mm) slypi surinkimo kokybė, kurios fotografai įpratę tikėtis iš plačiai pripažintos „Canon“ L serijos objektyvų. Dėl įspūdingo židinio nuotolio diapazono ir nedidelių, kelionėje tinkamų matmenų objektyvas EF 70–300 mm f/4–5,6L IS USM idealiai tinka profesionalams ir pažangiems mėgėjams, pageidaujantiems neprilygstamu detalumu įamžinti portretus, gamtą ir veiksmą.

„Canon“ vaizdų kokybė

Dėl dviejų itin mažos dispersijos (UD) lęšių ir slankiosios lęšių grupės EF 70–300 mm f/4–5,6L IS USM fiksuoja įspūdingo kontrasto didelės raiškos vaizdus, kuriuose per visą mastelio diapazoną būna mažai spalvinių aberacijų. Objektyve panaudota „Canon“ danga „Super Spectra“, mažinanti dvigubėjimo ir tviskėjimo efektą, todėl užtikrinama geriausia vaizdo kokybė ir vėliau beveik nebereikia apdoroti nuotraukų.

Pažangus „Canon“ optinis vaizdo stabilizatorius (IS) fotografams siūlo keturių žingsnelių IS pranašumą, leidžiantį fotografuoti ryškius vaizdus net ir maksimaliai priartinus arba prasto apšvietimo aplinkoje: fotografai gali naudoti ilgesnį išlaikymą nei antraip būtų įmanomą laikant fotoaparatą rankose. 

Žiedinė aštuonių plokštelių diafragma užtikrina tolygų foną, kuris idealiai tinka portretinei fotografijai: kūrybiškai izoliavus objektą sukuriama malonesnė aplinka.

Dėl žiedinio tipo USM AF variklio, suderinto su nepriklausomu objektyvo procesoriumi ir pažangiais AF algoritmais, automatinio fokusavimo (AF) funkcija veikia sparčiai ir tyliai – fokusuojama tiksliai ir patikimai bet kokiomis sąlygomis. Kaip ir naudojant bet kurį kitą „Canon“ L serijos objektyvą, galima bet kada rankiniu būdu perimti fokusavimą, taigi fotografai gali fokusuoti ranka net ir esant įjungtam AF varikliui. Minimalus fokusavimo atstumas visame mastelio diapazone siekia 1,2 m, tad galima fotografuoti ryškius vaizdus net ir esant arti veiksmo vietos.

L serija: patikimas našumas bet kokiomis sąlygomis

Išskirtine surinkimo kokybe pasižymintis objektyvas EF 70–300 mm f/4–5,6L IS USM paveldėjo L serijos pranašumus: jis idealus naudoti kasdien profesionalams bei pažangiems mėgėjams. Objektyvas padengtas nuo aplinkos saugančia danga, tad fotografai gali dirbti atšiauriomis sąlygomis – netgi dykumose ar atogrąžų miškuose. Dėl naujos „Canon“ fluoro dangos lengviau valyti objektyvą nepaliekant dėmių ar dryželių.

Profesionalų priedai

Kaip ir kiti L serijos modeliai, EF 70–300 mm f/4–5,6L IS USM standartiškai komplektuojamas su objektyvo gaubtu ET-73B ir objektyvo krepšiu LP1424. Be to, prie objektyvo galima tiesiogiai prijungti specialią trikojo montažo detalę C (WII). Ji leidžia lengvai stabilizuoti objektyvą ir keisti fotoaparato orientaciją iš horizontalios į vertikalią ir atvirkščiai be būtinybės perstatyti fotoaparato korpusą ant trikojo, todėl puikiai tinka dinamiškam veiksmui su daug objektų fiksuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: