„Imagine Cup 2011“ įsisiūbuoja su „IT Iššūkio“ žinių patikrinimo turais  (0)

Visame pasaulyje vykstantis didžiausias technologijų studentų turnyras „Imagine Cup 2011“ įgauna pagreitį. Gruodžio 3 dieną įvyks jau penktasis vienos iš turnyro dalių – „IT Iššūkio“ – turas. Šiame žinių patikrinimo ture gali dalyvauti studentai ir iš Lietuvos universitetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Registracija į turą vyksta adresu www.imaginecup.com/competitions/it-challenge

„IT Iššūkio“ kategorijoje studentai rungiasi demonstruodami savo žinias ir įgūdžius IT sistemų planavimo, kūrimo ir palaikymo srityje. Pirmame etape vyksta aštuoni žinių patikrinimo testai, iš kurių penktasis prasidės rytoj, gruodžio 3 dieną. Šių metų gruodžio 15 dieną vyks šeštasis „IT Iššūkio“ testų turas, o 2011 metų sausio 14 ir 31 dienomis – septintasis ir aštuntasis. Studentai, norintys patekti į antrą etapą, turi sudalyvauti bent viename klausimų patikrinimo teste.

„IT Iššūkio“ testų turui besiruošiantys studentai reikalingą informaciją, praėjusių turnyrų nugalėtojų rekomendacijas apie IT sistemų saugumą, efektyvumą, tinklų parengimą gali rasti „Imagine Cup“ tinklalapyje. Čia pat esančiame forume galima diskutuoti su studentais iš viso pasaulio, kaip jie ruošiasi turnyrui ar pasidalinti mintimis po ką tik prabėgusio žinių patikrinimo turo.

Technologijų studentų turnyre „Imagine Cup“  kasmet dalyvauja daugiau nei 300 tūkst. dalyvių iš 100 pasaulio šalių. Studentų komandos varžosi penkiose kategorijose: „Programinės įrangos“, „Įdėtinių sistemų“, „Vaizdo montažo“, „Vaizdo žaidimų“ ir „IT Iššūkio“. Šiose kategorijose studentai kuria technologijomis paremtus sprendimus, kurie padėtų išspręsti ar sumažinti opiausias pasaulio problemas: badą, vaikų mirtingumą, socialinę atskirtį, gamtos taršą ir kitas.

Praėjusiuose „Imagine Cup“ turnyruose sėkmingai dalyvavo ir Lietuvos studentai: 2005 metais šalies komanda pelnė aukso apdovanojimą trimatės grafikos kategorijoje, prieš tai, 2004 metais, ta pati komanda buvo apdovanota sidabro medaliu.

Šių metų „Imagine Cup 2011“ turnyro finaliniai etapai vyks kitų metų liepos mėnesį, Niujorke (JAV). Daugiau informacijos apie „Imagine Cup“ turnyrą galima rasti prisijungus prie oficialaus „Imagine Cup“ „Facebook“ puslapio www.facebook.com/microsoftimaginecup arba „Twitter“ paskyros @imaginecup

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: