„Canon“ pristato patobulintą „LEGRIA HF M“ seriją  (0)

„Canon“ papildė plataus vartojimo vaizdo kamerų „LEGRIA HF M“ seriją, pristatydama naujuspatobulintus modelius – „LEGRIA HF M41“, „LEGRIA HF M46“ ir „LEGRIA HF M406“. Tai aukščiausios kokybės jutiklinių AVCHD įrenginių kolekcija, jungianti aukštos kokybės HD raiškos vaizdo sistemą su įvairiomis smagiomis meninėmis funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LEGRIA HF M“ serija skirta naudotojams, pageidaujantiems smagiai pasiekti aukštesnį videografijos lygį. Visi modeliai turi „Canon“ HD CMOS „Pro“ jutiklį, užtikrinantį įspūdingos kokybės pilnos HD raiškos vaizdo įrašus, o naujoji unikali funkcija „Story Creator“ – tai naujas intuityvus būdas filmuojant papasakoti savo istoriją.

Profesionali vaizdų technologija

HD CMOS „Pro“ jutiklis pritaikytas iš „Canon“ profesionalių vaizdo kamerų segmento, todėl kiekvienas modelis siūlo daug geresnį geresnį filmavimą prasto apšvietimo sąlygomis, nes dabar jutiklio šviesai jautrus plotas didesnis 160 procentųi. Didesni pikseliai gali surinkti daugiau šviesos, todėl dėl didesnio jautrumo ir dinaminio diapazono išgaunami sklandesni atspalvių tarp šviesių ir tamsių vaizdo sričių perėjimai. Tiksliai atkuriamos spalvos užtikrina optimalią vaizdo  kokybę, o jutiklio „pilna HD raiška leidžia nufilmuotą medžiagą raiškiajame televizoriuje peržiūrėti nepadidinus vaizdo.

Visiškai naujas „Canon HD“ vaizdo kameros objektyvas pasižymi pažangia optine sistema, gebančia veikti sparčiai, tyliai ir tiksliai, minimaliai iškraipančia vaizdą. 10x optinio artinimo funkcija leidžia naudotojams filmuoti objektus įvairiais nuotoliais, o maksimali f/1,8 diafragmos vertė užtikrina spartų filmavimą, kartu su vyzdine diafragma patraukliai išblukindama foną.

Be to, į naująjį objektyvą įdiegta pirmaujanti rinkoje „Canon“ optinio vaizdo stabilizatoriaus (OIS) technologija, leidžianti naudotojams įvairiomis sąlygomis lengvai įamžinti stabilius vaizdus.

Dinaminis vaizdo stabilizavimas sumažina kameros drebėjimo poveikį kai filmuojant judama, o motorizuoto vaizdo stabilizatoriaus funkcija išlaiko stabilų kadrą, akimirksniu stabilizuodama vaizdą taip, kad naudotojai galėtų filmuoti tolimus stacionarius objektus be trikojo.

„Story Creator“ – kūrybiškumas be pastangų

Naujasis režimas „Story Creator“ – tai tarsi asmeninis kino režisierius, galintis naudotojams patarianti, kokią aplinką reikia įamžinti istorijai papasakoti, – nesvarbu, ar tai būtų atostogų dienoraštis, ar šeimos susibūrimas. „Story Creator“ – tai ne tik kūrybiška, paprasta ir lengvai naudojama funkcija – tai smagus inovatyvus būdas filmuoti ir bendrinti filmuotą medžiagą. Viskas kuriama tik vaizdo kamerojeii, todėl naudotojai filmą gali sukurti dar kelionėje.

Patobulintas valdymas jutikliniame ekrane

Visi modeliai turi didelius 230 000 taškų raiškos 7,5 cm jutiklinius LCD ekranus, leidžiančius pasiekti įvairius valdiklius, įskaitant režimą „Touch Decoration“ – smagią, naują ir unikalią vaizdų tobulinimo funkciją, kuri naudotojams suteikia galimybę į nufilmuotą medžiagą įtraukti animaciją, antspaudus, rėmelius ir pranešimus. Skystųjų kristalų ekranas rodo ryškų vaizdą, paprastą meniu ir lengvai randamą turinį, o į „LEGRIA HF M41“ įdiegtas  0,61 cm elektroninis vaizdo ieškiklis (EVF) suteikia alternatyvų būdą vaizdams įamžinti sudėtingomis apšvietimo sąlygomis.

Pakeiskite matomą vaizdą su kino įspūdžio filtrais

Dar viena nauja „LEGRIA HF M“ serijos vaizdo kamerų funkcija – tai kino įspūdžio filtrai, sul kuriais lengva akimirksniu pakeisti kasdienių vaizdų išvaizdą ir teikiamus pojūčius. Naudotojai gali peržiūrėti įvairius efektus ir pasirinkti tą, kuris geriausiai atitinka aplinką. Į kamerą įdiegti filtrai (iki aštuonių) leidžia išgauti įvairių efektų, kurie akimirksniu pakeičia vaizdo medžiagos nuotaiką. Pasirinkus efektą „Vivid“ vaizdo turinys papildomas sodriomis spalvomis, funkcija  „Dream sukuria magišką svajų efektą, o „Cool“ efektas filmui suteikia mokslinės fantastikos prieskonį. Visi filtrai pritaikomi vaizdo kameroje, taigi suteikia dar vieną būdą naudotojams kūrybingai patobulinti vaizdo medžiagą be kompiuterio ar papildomos programinės įrangos.

Aukštos kokybės garsas

Be to, naujoji „LEGRIA HF M“ serija siūlo pirmaujančias rinkoje garso funkcijas, pasiekiamas dėl naujo kokybiško vidinio mikrofono. Mikrofonas pagamintas naudojant ypač aukštos kokybės medžiagas, tad yra jautresnis ir pačioje tyliausioje aplinkoje įrašo aiškesnį garsą su minimaliu foniniu triukšmu. Krypties perjungimo funkcija naudotojams teikia galimybę koreguoti garso įrašymą pagal konkrečią tematiką, o „Zoom Mic“ automatiškai padidina garso įrašymo lygį priartinus tolimus objektus ir užtikrina optimalią jų skleidžiamo garso kokybę..

Nepakartojami namų vaizdeliai be jokių pastangų

Bet kuriuo režimu neprilygstamą filmuotą medžiagą sukurs net pradedantysis operatorius. Nauja ir patobulinta funkcija „Smart Auto“ akimirksniu įvertina aplinkos sąlygas, automatiškai parenka vieną iš 38 nustatymų ir įrašo geriausią įmanomą vaizdą. Naujoji funkcija „Tele Macro“ leidžia iš arti (40 cm atstumu)ryškiai  nufilmuotismulkius objektus. Kad ir ką sumanytumėte filmuoti – žmones, kraštovaizdžius ar peizažus, visą sunkų darbą atliks „Smart Auto“, o jums teliks pagal pageidavimą sudėliotivaizdo kadrus.

Momentinio automatinio vaizdo fokusavimo technologija užtikrina tikslų automatinį fokusavimą, būtiną aukštos kokybės HD raiškos vaizdo medžiagai kurti: sparti 2 jutiklių sistema nepalieka fokusavimo klaidų, kurios išryškėtų didesniame HD raiškos ekrane. Veidų aptikimo funkcija darniai veikia su momentiniu automatiniu fokusavimu, išskiria visus naudotojo pageidaujamus užfiksuoti veidus kaip fokusavimo taškus ir užtikrina sparčią jų fokusuotę bei ekspoziciją.

Filmuokite ilgiau – tam skirti du atmintinės lizdai

Visuose modeliuose įrengta po du atminties kortelių lizdus, tinkamus naujausioms SDXC kortelėms, o įrašymo perkėlimo funkcija, automatiškai įrašymo procesą perkelianti į laisvą laikmeną, kai naudojama laikmena užsipildo, leidžia naudotojams ilgiau filmuoti. Kameroje į SD formatą paverstą medžiagą naudojant „Eye-Fi“ funkcijas galima tiesiogiai nusiųsti į žiniatinklį, taigi naudotojai gali dalintis turiniu su draugais arba šeimos nariais.

Priedai

„LEGRIA HF M“ serijos vaizdo kameros dera su įvairiausiais priedais. Unikalus naujasis belaidis „Bluetooth“ mikrofonasiii leidžia naudotojams įrašyti aiškų garsą iki 50 m atstumu, be to, jis užtikrina ryšį abiem kryptimis, todėl operatorius gali nustatyti objektą neatitraukęs rankų nuo valdiklių. Naujasis vandeniui nelaidus korpusas „WP-V3“ idealiai tinka povandeniniam pasauliui filmuoti, o integruota miniatiūrinė „Hotshoe“ jungtis užtikrina suderinamumą su įvairiais išoriniais mikrofonais ir filmavimo lempomis. Galima naudoti ir esamus 43 mm objektyvų adapterius.

„LEGRIA HF M“ serijos savybės:

„Canon HD“ CMOS „Pro“ jutiklis

10x HD vaizdo kameros objektyvas, vyzdinė diafragma

Optinis vaizdo stabilizatorius

Puikus garsas

Kūrybiškos kino funkcijos

Funkcija „Touch Decoration“

7,5 cm jutiklinis ekranas

„Smart Auto“, veidų aptikimo funkcija, momentinis AF

Individualios „LEGRIA HF M41“ savybės:

Elektroninis vaizdo ieškiklis

32 GB atmintinė, du SDXC atminties kortelių lizdai

Individualios „LEGRIA HF M46“ savybės:

16 GB atmintinė, du SDXC atminties kortelių lizdai

Individualios“ LEGRIA HF M406“ savybės:

Du SDXC atminties kortelių lizdai


Lietuvoje naujosios „LEGRIA HF M“ serijos vaizdo kameros kainuos:

LEGRIA HF M41 - 3101 LTL

LEGRIA HF M46  - 2714 LTL

LEGRIA HF M406 - 2517 LTL

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: