„Canon“ pristato „PowerShot A2200“ ir „PowerShot A1200“  (0)

„Canon“ pristato du „PowerShot“ modelius, kurie skaitmeninių kompaktinių fotoaparatų rinkoje pakyla į naują smagios, kūrybiškos ir lengvos fotografijos lygį. „PowerShot A2200“ ir „PowerShot A1200“ sujungia nepriekaištingą „Canon“ kokybę, didelės raiškos (HD) filmavimo funkciją ir paprastus naudoti fotografavimo režimus (tarp jų ir „Smart Auto“).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi dabar kiekvienam paprasta pasiekti geriausių rezultatų vienu mygtuko spustelėjimu. Juodos, raudonos, sidabro ar mėlynos spalvų „PowerShot A2200“ – ploniausias kada nors pagamintas A serijos modelis, maitinamas įkraunama ličio jonų baterija. Naudotojams tai lankstus nešiojamasis fotoaparatas, kurį išties paprasta naudoti. AA baterijų maitinamas „PowerShot A1200“ – puikus kasdienis fotoaparatas, su plačia patogia rankena ir optiniu vaizdo ieškikliu, kuriuo lengva fokusuoti vaizdus. Nebrangus „Canon“ našumas Kurdama „PowerShot A2200“ ir „PowerShot A1200“, „Canon“ pasitelkė ilgametę fotografavimo patirtį, todėl šie fotoaparatai yra dizaino, puikios vaizdo kokybės ir naudojimo paprastumo rinkinys. „PowerShot A2200“ turi 14,1 megapikselio, o „PowerShot A1200“ – 12,1 megapikselio jutiklius, leidžiančius naudotojams spausdinti plakato dydžio nuotraukas arba meniškai apkarpyti nuotraukas ir kurti puikias kompozicijas.

Į abu modelius įdiegtas originalus 28 mm plačiakampis „Canon“ objektyvas su 4x optinio priartinimo funkcija, leidžiantis fiksuoti įvairius objektus – nuo žmonių grupės iki portretų, taip pat daryti gėlių ar vabzdžių makronuotraukas.

Be to, abu aparatai turi didelį 6,8 cm 230 000 taškų skystųjų kristalų ekraną, kuriuo lengva fokusuoti vaizdus ir patogu naršyti peržiūrimas nuotraukas. Į abu modelius įdiegtas intuityvusis režimų ratukas, kuris leidžia greitai ir paprastai pasirinkti įvairius fotografavimo režimus. Patarimų ir užuominų naudotojo sąsaja suteikia žinių apie fotoaparato nuostatas ir padeda geriau suprasti prietaiso funkcijas.

Puikios nuotraukos – lengvai

Į abu naujuosius modelius įdiegtas galingas „Canon DIGIC 4“ vaizdų procesorius užtikrina aukštą vaizdų kokybę, itin greitą reakciją ir suderinamumą su įvairiais meniškais bei praktiškais fotografavimo režimais.

Abu fotoaparatai, taip pat, turi naujausią „Canon“ funkcijos „Smart Auto“ versiją. Tai visiškai automatinis fotografavimo režimas, gebantis aptikti iki 32 fotografavimo aplinkos variantų ir leidžiantis naudotojams lengvai fiksuoti tikslias ir  kokybiškas įvairiausių objektų nuotraukas esant bet kokiam apšvietimui. „Smart Auto“ fotografuojamą objektą aptinka įvairaus apšvietimo aplinkoje – nuo portretų ryškioje šviesojeiki saulėlydžių ir peizažų po žydru dangumi. Aptikęs aplinką, režimas „Smart Auto“ automatiškai suderina fotoaparato nuostatas ir fiksuoja geriausią įmanomą vaizdą. Jei prieš fotografuojant vaizdas perfokusuojamas, fotoaparatas automatiškai pakoreguoja nuostatas.

Net ir judant objektui „Smart Auto“ gali panaudoti veidų aptikimo ir neseniai pristatytą pažangiąją objektų aptikimo technologiją, kuri padeda automatiškai aptikti pagrindinį objektą, – fotografuojamas žmogus ar objektas sekamas iki pat užrakto atleidimo momento. Taip gaunamas sufokusuotas puikios kokybės kadras.

Fotografuojant vietose, kur draudžiama naudoti blykstę, galima suaktyvinti naująjį režimą „Discreet“, kuris išjungia blykstę ir visus fotoaparato garsus, taigi naudotojai gali fotografuoti neskleisdami trikdančio triukšmo. Specialusis neryškumo slopinimo režimas ypač tinka fotografuojant prasto apšvietimo aplinkoje, kai dėl fotoaparato ar objekto judėjimo gali susilieti vaizdas. Šiuo mažesnės raiškos režimu automatiškai aptinkamas objekto judesys ir nustatomas aplinkos šviesumas, o fotoaparatas slopina neryškumą, todėl gaunama ryški ir aiški nuotrauka.

Be jau minėtų įspūdingų fotografavimo funkcijų, abu fotoaparatai geba filmuoti 720p didelės raiškos (HD) vaizdus, todėl naudotojai gali mėgautis aukštos raiškos vaizdo įrašais. Abiejuose modeliuose filmavimo režimu taip pat galimas ir miniatiūros efektas, leidžiantis fiksuoti išskirtinę pagreitintos dinamikos medžiagą ir aplinką paversti miniatiūriniu modeliu.

Laisvė kurti: funkcijos, dėl kurių fotografuoti taip smagu

Naudotojams,  kurie norisuteikti nuotraukoms asmeninių potėpių, siūlomas „Live View“ valdymo režimas, leidžiantis rankiniu būdu keisti šviesumo, spalvų ar atspalvių nuostatas ir akimirksniu LCD ekrane išvysti rezultatą dar nenufotografavus vaizdo. Be miniatiūros efekto, siūlomi kiti meniniai filtrai: „Fish-eye“, „Super Vivid“ ir plakato efektas. Naujasis žaislinio fotoaparato efektas suteikia nuotraukoms retrospektyvinį „Pinhole“ fotoaparatų pojūtį, o vienspalviškumo efektas leidžia naudoti sepijos, juodai baltus ir kitus vienspalvius tonus.

Dėl funkcijos „Smart Shutter“ su veidų aptikimo technologija fotografai gali patys pakliūti į savo nuotraukas: užraktą sužadina šypsena, mirktelėjimas ar tiesiog naujas veidas kadre – ypač patogu autoportretams ar grupinėms nuotraukoms fotografuoti.

Fotografuokite, tvarkykite ir bendrinkite nuotraukas – tai taip lengva

Ypatingomis akimirkomis dalytis su draugais ir šeima dar niekada nebuvo taip paprasta. „PowerShot A2200“ ir „PowerShot A1200“ turėtojai gali tapti portalo „CANON iMAGE GATEWAY“ nariais. Čia jiems siūloma iki 2 GB nemokamos erdvės nuotraukoms ir vaizdo įrašams įkelti bei bendrinti.

Pagrindinės „PowerShot A2200“ savybės:

14,1 megapikselio jutiklis

28 mm plačiakampis objektyvas su 4x priartinimo funkcija

6,8 cm skystųjų kristalų ekranas

Režimai „Smart Auto“ ir „Easy“, ekrane rodomos užuominos ir patarimai

Didelės raiškos (HD) vaizdo įrašai (720p)

Neryškumo slopinimo režimas

„Live View“ valdymo funkcija ir meniniai filtrai

Veidų aptikimo ir raudonų akių efekto šalinimo funkcijos

„DIGIC 4“

Ličio jonų baterija

Pagrindinės „PowerShot A1200“ savybės:

12,1 megapikselio jutiklis

28 mm plačiakampis objektyvas su 4x artinimo funkcija

6,8 cm LCD ekranas ir optinis vaizdo ieškiklis

Režimai „Smart Auto“ ir „Easy“, ekrane rodomos užuominos ir patarimai

Didelės raiškos (HD) vaizdo įrašai (720p)

Neryškumo slopinimo režimas

„Live View“ valdymo funkcija ir meniniai filtrai

Veidų aptikimo ir raudonų akių efekto šalinimo funkcijos

„DIGIC 4“

AA formato baterijos

Lietuvoje naujieji „PowerShot A“ serijos fotoaparatai kainuos:

„PowerShot A2200“ – 411 Lt.

„PowerShot A1200“ – 376 Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: