Jubiliejiniame IBM forume – IT inovacijos iš arti  (0)

„IBM Lietuva“ balandžio 27 dieną kviečia visus besidominčius naujausiais informacinių technologijų pasiekimais ir tendencijomis į kasmetinį renginį „IBM Forum 2011“. Šiemet forumo dalyviai ne tik galės išklausyti IBM ekspertų skaitomus pranešimus aktualiomis temomis, bet ir pamatyti naujausias technologijas iš arti IBM System Technology Truck pavilijone.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2011 metų forumas ypatingas ir tuo, jog šie metai kompanijai yra jubiliejiniai – visame pasaulyje žymimas IBM 100-metis. „IBM Forum 2011“ pranešėjai iš Lietuvos ir užsienio pristatys daugiau kaip dešimt pranešimų. Juose – tiek žvilgsnis į netolimą technologijų ateitį, tiek patarimai, kaip jau dabar galima efektyviai valdyti verslo informacinius išteklius ir išnaudoti virtualius socialinius tinklus.

Šalia „Radisson Blu Hotel“ viešbučio, kurio konferencijų centre vyks „IBM Forum 2011“, įsikurs IBM System Technology Truck pavilijonas. Čia bus demonstruojami naujausi IBM produktai. Susipažinti ir apžiūrėti IBM duomenų saugyklas, tarnybines stotis ir kitus didelio našumo įrenginius galės kiekvienas norintis.

Kaip ir kiekvienais metais „IBM Forum“ dalyvius sieksime sudominti naujais ir verslo įmonėms aktualiausiais technologiniais sprendimais bei jų taikymo galimybėmis“, – sako „IBM Lietuva“ Pardavimų vadovas Rimvydas Maskaliūnas – „Džiaugiamės, kad šiemet tai darome kaip šimtametę nuolatinio tobulėjimo ir inovacijų kūrimo patirtį turinti kompanija. Tikimės, kad „IBM Forum 2011“ jo dalyviams suteiks ne tik daug įdomios informacijos, bet ir naudingų žinių“.

Taip pat šių metų renginyje daug dėmesio bus skiriama sparčiai populiarėjančioms sklaidžiųjų skaičiavimų ir virtualizacijos (angl. – cloud computing) technologijoms bei duomenų centrams. IBM atstovai pasakos, kodėl verta išnaudoti augantį socialinio bendradarbiavimo populiarumą ir kaip teisingai valdyti duomenis, kad verslo įžvalgos neštų naudą visai organizacijai.

IBM Forum 2011“ vyks balandžio 27 dieną viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva“, Konstitucijos pr. 20, Vilniuje. Registruotis renginiui ir išsamiau susipažinti su jo programa galima „IBM Lietuva“ interneto svetainėje www.ibm.com/lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: