Stulbinamų galimybių karjeros projektas „Rotary Akademija“ vėl kviečia studentus  (0)

Rugsėjo 22 d. Lietuvos didžiuosiuose miestuose prasidėjo registracija į mentorystės projektą „Rotary Akademija“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Rotary Akademija“ greitai startuos su ketvirta karta ir kasmet projekto populiarumas tik auga. Tai yra unikali galimybė studentui gauti asmeninį mokytoją, kitaip vadinamą mentorių, kuris yra aukščiausios klasės savo srities profesionalas, priklausantis Lietuvos Rotary klubui ir yra pasiryžęs studentui perduoti geriausią savo patirtį, pasidalinti svarbiausiomis profesinėmis žiniomis. Vienas mentorius dirba tik su vienu studentu, todėl žinių ir patirties perdavimas vykdomas maksimaliai kokybiškai.

Jau startavusi registracija į projektą vyks iki spalio 26 d. internetinėje svetainėje www.rotaryakademija.lt. Kiekvienam praėjusiam atrankos etapus dalyviui bus suteikta išskirtinė galimybė su mentoriumi bendrauti visus Akademijos mokslo metus.

Per tuos metus studentui bus suteikiama galimybė pasinaudoti mentorystės teikiama nauda. Mentorystė – tai vienas iš būdų drąsinti žmogų tobulėti. Mentoriai yra padėjėjai. Jie padeda pajausti tobulumą veikloje, jie rūpinasi savo mokiniais ir jų troškimu kažką pasiekti. Mentorystė gali būti apibrėžta kaip puiki, ilgalaikė, naudinga pagalba kito žmogaus gyvenime. Mentorius teikia žinias, įžvalgą, perspektyvą, išmintį, – viską, kas labai reikalinga kitam žmogui.

„Šių dienų Lietuvoje jaunimui dažnai stinga teigiamų autoritetų bei santykio su pozityviais sėkmingo gyvenimo pavyzdžiais ne tik artimiausios aplinkos, bet ir viso pasaulio mastu, be galimybės mokytis iš vertingos patirties sukaupusių autoritetų sudėtingiau priimti svarbius sprendimus, kurti tikslus, pasitikti asmeninio gyvenimo, karjeros iššūkius“ – teigia Vainius Rakauskas, „Rotary Akademija“ koordinatorius. Daugumai buvusių „Rotary Akademijos“ studentų projektas buvo žymi atspirtis karjeros pradžiai. Projekto istorijoje yra daugybė gabių jaunuolių sėkmės istorijų.

„Rotary Akademija“ tai iniciatyva, kurią organizuoja Lietuvos Rotaract bei Rotary klubai. Projektas vyksta Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. 2010 m „Rotary Akademijos“ studentai buvo atrinkti iš beveik 3000 anketų. Šiais metais tikimasi dar labiau išaugusio studentų aktyvumo, vos per pirmas tris registracijos dienas vien tik Vilniaus mieste savo norą dalyvauti projekte parodė ir pirmojo atrankos etapo anketas užpildė daugiau nei 250 studentų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)