Lietuviai siūlo perkelti nuolaidų korteles į išmaniuosius telefonus  (0)

Telefonų programėlės šiais laikais pritaikomos viskam, pradedant sveikatos apsauga, baigiant akcijų biržomis. Jų tendencija įsilieti į kasdienį mūsų gyvenimą pasiekė ir mūsų turimas nuolaidų korteles.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Penkios lojalumo kortelės ir daugiau – taip atrodo daugumos lietuvių piniginės. Poreikis gauti nuolaidų įvairioms prekėms ir paslaugoms priverčia apsikrauti begale nuolaidų kortelių, tačiau, išmaniųjų telefonų turėtojų teigimu, galimybė sužinoti apie visas nuolaidas savo išmaniajame telefone labai palengvintų naudojimąsi lojalumo programomis“, - pastebi "Omnitel Trends".

UAB „Claudis“ Lietuvoje jau pradeda diegti naują išmaniųjų telefonų programėlę „Cloudi“, kuri palengvins naudojimasi nuolaidų kortelėmis. Programėlėje video kameros pagalba išsaugomi ant nuolaidų kortelių esantys brūkšniniai kodai, kuriuos klientas naudoja kaip įprastas korteles. Įmonės planuose numatoma toliau tobulinti programėlę, perkelti nuolaidų kuponus į išmaniuosius telefonus, programėlės pagalba organizuoti apklausas ir gauti vartotojų atsiliepimus apie parduotuvių pasiūlymus.

Įmonė taip pat siūlys visiškai naujas lojalumo programas, kurioms nereikės plastikinių nuolaidų kortelių. Tokio tipo programėlės jau yra naudojamos ir tampa vis populiaresnės

labiau technologiškai išsivysčiusiose šalyse, kaip JAV ar Japonija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)