Bendrovė „BTT Group“ tapo „Cyberoam“ atstove Lietuvoje  (0)

Tarptautinė kompiuterinių tinklų saugumo įrenginių tiekėja „Cyberoam“, plėsdama veiklą Baltijos regione, IT paslaugų bendrovei „BTT Group“ suteikė partnerystės statusą. Pažangias „Cyberoam“ sistemas naudojantiems klientams „BTT Group“ teiks operatyvią pagalbą diegimo, atnaujinimo klausimais ar esant sistemos veiklos sutrikimams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsižvelgdami į specifinius kliento poreikius, priklausomai nuo įmonės dydžio ar veiklos pobūdžio, bendrovės inžinieriai gali pasiūlyti optimalų sprendimą tiek tarptautinių korporacijų padaliniams Lietuvoje, tiek ir smulkioms įmonėms. Be to, partnerystės sąlygos suteikia galimybę produktą tiekti išskirtinėmis kainomis.

„Mums malonu, kad pasaulinė kompiuterių saugumo sprendimų lyderė įvertino „BTT Group“ specialistų patirtį ir kompetenciją. Darbui su šios kompanijos siūlomu produktu subūrėme kompetentingų darbuotojų komandą,“ – naują partnerystę komentuoja „BTT Group“ Saugumo sprendimų projektų grupės vadovas Arūnas Karvelis.

„BTT Group“ klientų pasitikėjimą pelnė aukštos kvalifikacijos IT specialistų bei profesionalaus požiūrio dėka. IT ūkio priežiūrą bendrovei patikėjo finansų, gamybos, prekybos bei paslaugų įmonės. „Kompiuterinių sistemų, o kartu ir duomenų, saugumas sparčiai besikeičiančioje skaitmeninėje erdvėje yra vienas iš kertinių kiekvienos šiuolaikinės įmonės ar organizacijos sėkmės veiksnių. Džiaugiamės savo klientams galėdami pasiūlyti efektyviausius IT sprendimus, rinkoje galinčius konkuruoti ne vien kaina, - sako A. Karvelis.

Naujas požiūris į kompiuterinių tinklų saugumą

 „Cyberoam“ antivirusinės ugniasienės sukurtos visapusiškai kompiuterių bei jų tinklų apsaugai. Kiekviena įmonė ar organizacija, kurioje naudojama kompiuterinė technika, internetas ir elektroninis paštas, susiduria su išoriniais ir vidiniais pavojais, keliančiais grėsmę jos informacinėms sistemoms. Išoriniai pavojai – tai nuolat atakuojantys virusai, nepageidaujami elektroniniai laiškai (spam), įsilaužimai ir daugybė kitų. Vidiniai pavojai daugiausia susiję su neatsakingu, neapdairiu organizacijos darbuotojų elgesiu, nesąžiningais ar piktavališkais jų ketinimais.

Siekiant apsisaugoti nuo šių grėsmių įprasta naudoti visą pluoštą įvairiausių sprendimų: antivirusines programas, personalinių kompiuterių ugniasienes, potencialių saugumo spragų nustatymo programas, įvairius kompleksinius saugumo sprendimus, skirtus tinklo išorinei apsaugai.

Naujos kartos „Cyberoam UTM“ (Unified Threat Management) sprendimas suteikia galimybę efektyviai valdyti organizacijos saugumo politiką administruojant  tik vieną įrenginį, kuriame yra integruotos visos svarbiausios saugumo palaikymo funkcijos. 

Antivirusinė ugniasienė realiuoju laiku nustato ir pašalina pavojus, kylančius dirbant skaitmeninėje erdvėje. Be to, „Cyberoam“ sistema teikia kompiuterinių tinklų apsaugos paslaugas, tokias kaip duomenų srauto ribojimas, VPN, įsilaužimų nustatymas. Paprastai tariant, įrenginys suteikia galimybę kontroliuoti neproduktyvų naršymą internete, leidžia centralizuotai nustatyti interneto pralaidumą kiekvienam vartotojui ir generuoja išsamias tinklo naudojimo analizes bei ataskaitas. Sistema taip pat užtikrina saugų prisijungimą nutolusiems vartotojams.

Pagrindiniai „Cyberoam UTM“ įrenginio privalumai: efektyvumas (lyginant su atskirose darbo vietose įdiegtais saugumo sprendimais), paprastesnis administravimas (vieną įrenginį prižiūrėti yra paprasčiau nei keletą ar keliolika skirtingas funkcijas atliekančių įrenginių), galimybė peržiūrėti nustatytų bei pašalintų pavojų istoriją. Klientams itin patrauklu tai, kad įdiegus šią sistemą nestabdomas kompiuterių darbo našumas. Be to, šis sprendimas yra patrauklus kainos ir kokybės atžvilgiu.

Apie „BTT Group“

 „BTT Group“ – sėkmingai penktus metus veikianti IT paslaugų bendrovė, kurios specializacija yra įmonių ir organizacijų IT ūkio priežiūra, IS kūrimas, diegimas, integracija ir konsultacijos. Bendrovė „BTT Group“ klientų IT ūkio priežiūrą vykdo pagal ITIL (Information Technology Infrastructure Library) reikalavimus. Pagrindiniai bendrovės klientai – smulkios ir vidutinės įmonės, vykdančios veiklą gamybos, prekybos, finansų  ir paslaugų sektoriuose. 

Apie „Cyberoam“

„Cyberoam“ – tai pasaulinės kompanijos „Elitecore Technologies“ padalinys, kuriantis pažangius kompiuterių ir jų tinklų saugumo sprendimus. 1999 m. įkurta „Elitecore Technologies“ yra tinklo saugumo ir OSS/BSS sprendimų pasaulinė lyderė. „Cyberoam UTM“ įrenginiai teikia platų kompiuterių tinklų apsaugos priemonių spektrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(7)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: