„DPA programinė įranga“ tampa „DPA Lietuva“  (0)

Penkis metus Lietuvoje veiklą vykdanti tarptautinė IT bendrovė „DPA programinė įranga“ nuo rugpjūčio keičia pavadinimą ir nuo šiol vadinsis „DPA Lietuva“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot bendrovės direktoriaus Lauryno Truncės, savo veiklą pradėjusi kaip programinės įrangos platintoja, šiandien „DPA“ smarkiai išplėtė teikiamų paslaugų bei produktų portfelį, tad buvęs pavadinimas nebeatspindi visos bendrovės veiklos.

„Per paskutiniuosius metus pradėjome teikti kompleksinius infrastruktūrinius bei taikomuosius sprendimus verslui. Taip pat išvystėme ir organizacijų IT saugumo bei konsultacinių paslaugų veiklas. Be to, nuo šių metų prekiaujame ir didžiųjų gamintojų technine įranga. Naują pavadinimą renkamės ne tik dėl išsiplėtusio bendrovės veiklų spektro, bet ir dėl noro pabrėžti faktą, jog „DPA Lietuva“ - tarptautinės įmonių grupės dalis“, - teigia L. Truncė.

Pasak L. Truncės, dėl keičiamo pavadinimo esami bendrovės klientai jokių pokyčių nepajus – visos sutartys su prisiimtais įsipareigojimais galios tomis pačiomis sąlygomis.

Lietuvoje, Latvijoje, Baltarusijoje bei Ukrainoje veikianti „DPA“ įmonių grupė kuria ir pritaiko IT infrastruktūros sprendimus, planuoja bei valdo IT projektus, teikia konsultacines IT paslaugas. Visose keturiose šalyse kartu „DPA“ aptarnauja daugiau nei 1200 klientų.

Lietuvos IT rinkoje „DPA" pradėjo veiklą 2005 m. 2006 m. bendrovė pelnė „Microsoft" metų pardavėjo vardą, o 2007 m. tapo sparčiausiai augusiu „Microsoft" partneriu Lietuvoje. 2009 m. bendrovei „DPA Lietuva" buvo suteiktas išskirtinis „Microsoft" LAR (Large Account Reseller) statusas. Tais pačiais metais Latvijos finansų ministerijoje „DPA" įdiegtą informacinių technologijų infrastruktūrinį sprendimą kompanija „Microsoft" įvertino aukščiausiu apdovanojimu. Bendrovė Centrinės ir Rytų Europos „Microsoft" partnerių tarpe pelnė pažangaus infrastruktūrinio sprendimo apdovanojimą ir „Active Directory" produktų kategorijoje buvo pripažinta „Microsoft" metų partneriu.

„DPA Lietuva" bendradarbiauja ir įgyvendina projektus su tokiomis kompanijos, kaip  VST, ERGO Lietuva, PZU Lietuva, Parex bankas, Megrame įmonių grupė, Pieno žvaigždės, Sweco BKG, Vilniaus miesto savivaldybė ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: