Balandžio 2d. Vilniuje vyks "FiDi 43"  (0)

Dienine dalis - oficialiai dar vadinama Fizlendu. Iš laboratorijų išlis savaite nemiegoję Fizikai, kurie susirinkusiems Vilnieciams ir miesto svečiams pristatys sapnus ir košmarus: atsitiktini skaičių atrakcionų, buitinės technikos poligoną, mini golfo aikštelę ir dar labai daug visko. Visus šiuos džiaugsmus įgarsins gyvos muzikos atlikėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinis šiu metu Fiziku išmislas - net keturiu metru aukštyje važinėjantis traukinukas „Lukrecijus“, kuris vežios šventės svečius aplink Fizlendo teritoriją.

Nuo 10 val. prie VU Fizikos fakulteto, Saulėtekio al. 9

Eisena - kai tik saulė dangaus skliaute persirita per meridianą, atvyksta fizikų simbolis - Dinas Zauras. Visi gerai praleidę laiką Fizlende žmonės griebia po vėliavą, šoka į sunkvežimius, pradeda rėkauti, skanduoti, bei važiuoja iki Seimo. Ten jau pasitelkdami savo kojas, paskui Dina traukia iki Filologijos fakulteto atsiprašineti Filologių už padarytą skriaudą jau 43 metus iš eiles. Eisenoje dalyvauja šimtai vėliavomis ir skanduotėmis apsigiklavusių žmonių, kurie drebina visą senamiestį.

Nuo 15 val. iš Saulėtekio iki Senamiesčio.

Vakarinė dalis - tai didžiulis koncertas su milijonu scenų ir pusšimčių grupių. Ten susirenka nusiprausę, pavalgę, persirengę po dieninės ir eisenos linksmybių, pasikvepinę civilizuoti žmonės ir ne tik. Pasiklauso gyvos muzikos iš Lietuvos ir gal net kokios Rytų Europos valstybės atlikėjų, susipažįsta su šimtais naujų žmonių, pamato lazerio šviesos šou ir t.t. Šiais metais renginys vyks apleistose spaustuvės patalpose, tad vėl bus tikrai nestandartinis. Be grupių jame bus galima pamatyti ir meninių projektų, kurie jam suteiks dar didesnio išskirtinumo.

Vis pilnejantis šiu metu atlikeju sarašas:

Los Colorados (Ukraina), Meat Martinis (Vokietija), Poliarizuoti Stiklai, Meiles Fontanai, Karma, Antikvariniai Kaspirovskio Dantys, Moodsellers Band, Garbanotas Bosistas , Ir visa tai kas tra gražu yra gražu, Koks, NetvarkOi. Dj’s - Rubin Deil, Red1, Brazdzionis, Babilan, Nesakyk Tevukui ir t.t.

Nuo 20 val. Apleistoje spaustuvėje, Paribio g. 12 (už “Panoramos” pr. Centro)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: