Atsinaujinančios techniką įmonės „Biuro pasaulio“ apyvartą kėlė 27 %  (0)

Verslas ne tik atsigauna po sunkmečio, bet ir rengiasi ekonomikos kilimui, teigia raštinės ir biuro reikmenų UAB „Biuro pasaulis“. Per š. m. I ketvirtį, palyginus su pernai metų tuo pačiu laikotarpiu, bendrovė pardavė gerokai daugiau biuro technikos, raštinės popieriaus ir reikmenų, o apyvartą padidino 27%.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labiausiai auga biuro technikos paklausa: įmonės atsinaujina spausdintuvus, kompiuterius, ypač auga nešiojamųjų ir planšetinių kompiuterių pardavimai. Pasak Artūro Tumino, visoje Lietuvoje biuro reikmenis ir raštinės prekes pristatančios bendrovės „Biuro pasaulis“ generalinio direktoriaus, šiemet daugiau perkama geresnės kokybės technikos, aukštesnės klasės ir balto, ir spalvoto biuro popieriaus. Bendrovės pardavimus didino ir nauji klientai.

„Šiemet išryškėjo nauja tendencija – vis daugiau ir dažniau ne tik valstybinės, bet ir didžiosios verslo įmonės atlieka apklausas norėdamos išsiaiškinti, kokiomis kainomis galime pasiūlyti biuro ir raštinės reikmenų, – teigia A. Tuminas. – Kadangi esame Skandinavijos ir Baltijos šalyse biuro reikmenimis prekiaujančių bendrovių aljanso „Nordic Office“ dalis, užsakydami didelius prekių kiekius savo klientams jų siūlome ypač palankiomis kainomis.“

Lietuvoje „Biuro pasaulis“ prekiauja trijuose savo prekybos centruose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, o į kitus šalies miestus ir miestelius prekes pristato iš savo elektroninių parduotuvių www.biuropasaulis.lt bei www.elektromedia.lt, kurioje prekiaujama ir biuro, ir buitine elektrotechnika: kompiuteriais, monitoriais, programine įranga, televizoriais, fotoaparatais ir t.t.

„Biuro pasaulio“ š. m. I ketvirčio apyvarta augo 27 %, iki 3,4 mln. Lt. Pernai bendrovė apyvartą didino beveik 14 %, iki 13,4 mln. Lt, 2009 m. ji sudarė 11,8 mln. Lt, 2008 m. – 11 mln. Lt, 2007 m. – 10,8 mln. Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: