"Meganet": Terminuotas sutartis pasirašę klientai – nebe „už borto“  (0)

Turbūt labiausiai vartotoją erzinantis dalykas - pasirašyti sutartį su paslaugų teikėju, ir būti visiškai pamirštam. Su tokiomis problemomis susiduriame visi - ar tai būtų mobilusis ryšys, ar interneto, ar kitos paslaugos - operatoriai dažniausiai rūpinasi klientais tik iki to momento, kai jie pasirašo sutartį, o po to klientas yra pamirštamas iki pat jos pabaigos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visos naujos akcijos    skirtos tik naujiems klientams, geriausios sąlygos taikomos tik    tiems, kurie iki šiol nesinaudojo tiekėjo paslaugomis - o    lojaliausi, sutartis pasirašę klientai dažniausiai nepelnytai    pamirštami.

Šviesolaidinio interneto bei televizijos paslaugas teikianti    kompanija MegaNet 12-ojo gimtadienio proga atnaujinusi      savo įvaizdį bei prekinį ženklą, nusprendė pakeisti šią    tradiciją ir pasiūlyti geriausias sąlygas savo esamiems klientams -    tiems, kurie turi pasirašę terminuotas sutartis.

„Iki pat gegužės 22 dienos, kiekvienas terminuotą sutartį su    MegaNet pasirašęs klientas, paskambinęs meganet.lt nurodytais    kontaktiniais telefonais ir atėjęs į MegaNet ofisus bei pasveikinęs    mus su gimtadieniu,      gaus vienu laipteliu aukštesnio plano spartas visam likusiam      sutarties laikotarpiui - t.y., klientas, mokantis po 30 litų    per mėnesį galės naudotis 40 litų kainuojančio plano spartomis, ir    t.t." - paaiškino įmonės direktorius Rimantas Smolskis. „Taip norime    atsidėkoti savo esamiems klientams, pasveikinti juos su mūsų    gimtadieniu ir parodyti, kad jie mums rūpi, ne tik žodžiais, bet ir    veiksmais. Juk vis dėlto jeigu ne jie, tikrai negalėtume džiaugtis    jau 12 metų sėkmingos veiklos sukaktimi, o keičiamas prekės ženklo    įvaizdis - puiki proga pakeisti ir nusistovėjusias tradicijas."

Žinoma, gimtadienio akcijos neaplenks ir naujų bei neterminuotas      sutartis pasirašiusių klientų - gegužės mėnesį jiems bus    taikomos specialios nuolaidos. „Šio mėnesio tikslas - priminti savo    klientams, kad jie - svarbiausi" trumpai reziumavo MegaNet    direktorius. „Tikimės, kad pavyks tai padaryti kuo sėkmingiau".

MegaNet - didžiausias Kauno ir vienas iš didžiausių Lietuvos    šviesolaidinio interneto bei televizijos paslaugų teikėjų, turintis    daugiau nei 30.000 klientų Kaune, Jonavoje, Vilniuje ir Mažeikiuose.    Įmonė valdo moderniausio - šviesolaidinio interneto tinklus visuose    šiuose miestuose, o praėjusiais metais Jonavoje pradėjo teikti ir    skaitmeninės kabelinės televizijos paslaugas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: