LG laužo standartus su „Borderless“ televizoriais IFA 2009 parodoje  (3)

Lyderiaujanti pasaulinės plokščiaekranių televizorių ir garso bei vaizdo technikos rinkoje, „LG Electronics“ (LG) kompanija Berlyne vyksiančioje „Internationale Funkausstellung“ (IFA 2009) parodoje pristatys naujus produktus pramogoms namuose, kuriais peržengs tradicines technologijų ir dizaino ribas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė LG pristatymo tema šįmet – „Live Borderless“ išsyk patrauks visus, kurie pamatys naujuosius „Borderless“ (bekraščius) televizorius – jie atrodo kaip vientisas stiklo lakštas. Tai pirmieji televizoriai, kuriuose visiškai dingsta siūlė tarp ekrano ir jį supančio kraštelio.

„Mes siekiame, kad LG taptų geriausiu vardu namų pramogose. Kad taip atsitiktų, mes artimai klausėmės savo pirkėjų ir daug investavome į produktų kūrimą, – teigė „LG Home Entertainment Company“ vykdantysis direktorius ir prezidentas Simonas Kangas. – „Borderless“ televizoriai, kuriuos pristatome IFA 2009, parodys, ką mums pavyko nuveikti nustatant naujus standartus namų pramogų įtaisams. Šie televizoriai atrodo geriau nei bet kurie kiti, esantys rinkoje, o malonumas juos žiūrint yra neprilygstamas“.

Parodoje LG pristato du „Borderless“ televizorių modelius – SL8000 ir SL9000, kuris tobulai sujungia modernų stilių ir technologines inovacijas. Jų dizainas – rezultatas metus trukusių tyrimų ir kūrimo. Abu produktai laužo visuotinai priimtas normas, kaip turi atrodyti televizoriai ir atveria naujas galimybes ateityje, pasiūlydami visišką TV dizaino laisvę.

„Borderless“ SL9000 televizorius su diodiniu (LED) apšvietimu pasižymi puikiu vaizdo pateikimu. Diodinis apšvietimas leidžia pasiekti net 3000000:1 dinaminio kontrasto lygį. Tarp kitų funkcijų – „Bluetooth“ sąsaja ir suderinamumas su „HD DivX“ formatu. Po gražiu SL8000 fasadu slepiasi aukščiausios klasės didelės raiškos („Full HD 1080p“) „SuperlPS“ ekranas, kurį galima itin tiksliai suderinti naudojant LG eksperto režimą („Expert Mode“). 200 MHz dažnio „TruMotion“ užtikrina, kad vaizdas ekrane visuomet bus aštrus, ryškus, o dinaminis 150000:1 kontrastas užtikrins vaizdo švarumą. Išskirtinis „Intelligent Sensor“ jutiklis sumažina energijos suvartojimą ir tuo padeda tausoti aplinką.

Šiuos labai plonus televizorius LG sukūrė naudodama naują „Injection Compression Molding“ techniką, kuri padeda sukurti glotnų, nepertraukiamą paviršių. Specialios laminavimo plėvelės sumažina atspindžius ir pagerina vaizdo kokybę. Patobulinta nematoma garsiakalbių sistema leido LG aprūpinti šiuos televizorius galingu garsu išlaikant jų plonumą ir vientisą išvaizdą.

Greta naujųjų LCD televizorių, LG stende parodoje bus demonstruojamos ir kitos namų pramogų sistemų pažibos – inovatyvūs ir stilingi plazminiai televizoriai, namų kino sistemos, kiti vaizdo įrenginiai, duomenų saugyklos ir projektoriai. LG taip pat pristatys keletą naujų technologijų, kurios integruojamos į jos produktus. Visa informacija bus pateikta kompanijos spaudos konferencijos metu, IFA 2009 parodos atidarymo dieną rugsėjo 3-iąją, 15 val. (Berlyno laiku).

Kad žmonės iš viso pasaulio galėtų pareikšti savo nuomonę apie naujausius LG produktus, kompanija remia forumą, kuriame dalyvauja geriausi Europos technologijų tinklaraštininkai. LG toliau plės savo komunikaciją internete ir naudosis socialinių tinklų priemonėmis, tokiomis kaip „Facebook“ ir „Twitter“. O vokietis menininkas Edgaras Muelleris Berlyno centrinėje stotyse kurs trimačius meno kūrinius, susijusius su „Live Borderless“.

IFA paroda yra rengiama Berlyne, Vokietijoje. Ji veiks nuo rugsėjo 4 iki 9 dienos. Tai viena didžiausių pasaulyje elektronikos vartotojams parodų, kuri pernai subūrė 1212 prekės ženklų ir sulaukė maždaug 222,78 tūkst. lankytojų.

Apie „LG Electronics, Inc.“

„LG Electronics, Inc.“ (KSE: 066570.KS) yra pasaulinė lyderė technologinių naujovių namų elektronikos, mobiliųjų komunikacijų ir buitinės technikos srityse. Kompanijoje dirba daugiau nei 84 tūkst. darbuotojų, 115 padalinių visame pasaulyje. Pernai kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 44,7 mlrd. JAV dolerių. Bendrovė jungia laisvalaikio namuose, mobilių komunikacijų, buitinės technikos, oro kondicionavimo ir sprendimų verslui padalinius. LG yra vienas didžiausių pasaulyje plokščiųjų ekranų televizorių, garso ir vaizdo prietaisų, mobiliųjų įrenginių, oro kondicionierių ir skalbimo mašinų gamintojų. LG yra pasirašiusi ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį ir yra pasaulinis „Formulės 1“ partneris ir „Formulės 1“ technologijų partneris. Būdamas išskirtiniu partneriu, LG turi išskirtines rinkodaros ir pavadinimų naudojimo teises buitinės elektronikos, mobiliųjų telefonų ir duomenų procesorių srityse. Daugiau informacijos – www.lge.lt.

Apie „LG Electronics Home Entertainment Company“

„LG Electronics Home Entertainment Company“ yra viena didžiausių plokščiųjų ekranų, garso ir vaizdo produkcijos gamintojų pasaulyje. Kompanija gamina skystųjų kristalų (LCD) ir plazminius televizorius, namų kino sistemas, „Blu-ray“ grotuvus, audio komponentus, plazminius ekranus bei kitą produkciją. LG ne tik kuria daug naudingų funkcijų turinčius prietaisus, bet ir orientuojasi į stilingą gaminių dizainą ir technologines naujoves, leidžiančias pagerinti laisvalaikio namuose įspūdžius. www.lge.lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: