4G internetą MEZON klientams siūlo 24 Telecentro partneriai  (2)

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) praneša, kad sparčiausią belaidį 4G internetą MEZON jau galima įsigyti UAB „Avitelos prekyba“ parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pagerins MEZON paslaugos prieinamumą Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Marijampolės, Alytaus, Mažeikių, Tauragės gyventojams, o netrukus naujos kartos interneto paslaugą bus galima užsisakyti ir Jonavoje, Šilutėje bei Šiauliuose veikiančiose „Avitelos prekybos“ parduotuvėse. Bendradarbiavimas su „Avitelos prekyba“ praplės MEZON interneto pardavimo tinklą 10-čia naujų vietų.

„Siūlydamas belaidį 4G internetą MEZON, Telecentras šiuo metu bendradarbiauja su keturiais stambius prekybos tinklus valdančiais partneriais ir dar su 20-čia smulkesnių partnerių. Bendras partnerių ir savo pačių įsteigtų MEZON interneto pardavimo vietų skaičius priartėjo prie 90-ties“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Jis pabrėžia, kad didindama prekybos vietų skaičių bendrovė nesiekia jokių rekordų, bet rūpinasi naujos paslaugos prieinamumu gyventojams visoje Lietuvoje, neaplenkiant nė mažesnių miestų bei miestelių. „Mes sparčiai plečiame ketvirtos kartos (4G) WiMAX ryšio tinklą, ir vis daugiau Lietuvos gyventojų įgyja galimybę naudotis pažangiausios pasaulio ryšio technologijos internetu MEZON. Ne mažiau svarbu sudaryti jiems sąlygas naują interneto paslaugą išbandyti bei užsisakyti“, – tvirtina E.Ropė.

Ketvirtos kartos belaidį internetą Telecentras pradėjo siūlyti šių metų kovą ir jau pelnė vartotojų pripažinimą. Remiantis LR Ryšių reguliavimo tarnybos paskelbtais elektroninių ryšių rinkos duomenimis, 4G interneto MEZON naujų klientų skaičius antrąjį šių metų ketvirtį trečdaliu lėmė visų Lietuvos interneto vartotojų skaičiaus padidėjimą. „Įdiegę WiMAX ryšio tinklą, mes pasiūlėme vartotojams naują ir geresnį produktą. Būtent tai ir lemia jų pasirinkimą. Galima sakyti, kad 4G internetas MEZON kalba pats už save. Jį išbandę ir palyginę su panašiomis mobiliojo ar laidinio interneto paslaugomis, vartotojai pripažįsta MEZON privalumus ir noriai jį užsisako“, – komentuoja pirmuosius žingsnius rinkoje E.Ropė.

Komercijos direktoriaus teigimu, klientai labiausiai vertina 4G interneto MEZON ryšio spartą ir nevaržomą belaidės technologijos laisvę – sparčiausiu plačios aprėpties internetu MEZON galima naudotis visada, kai to reikia, ir visur, kur reikia: biure, namuose, kavinėje, taip pat būnant viename ar kitame mieste. „Be to, prisijungti prie MEZON interneto labai lengva ir paprasta – USB modemo programa į bet kurį kompiuterį įsirašo greičiau nei per minutę, o paslaugos kaina – tik nuo 1 Lt/mėn.“, – priduria E. Ropė.

4G interneto MEZON paslaugas galima išbandyti ir užsisakyti šiose UAB „Avitelos prekyba“ parduotuvėse: Kaune – K. Baršausko g. 66A, Klaipėdoje – Taikos pr. 15, Marijampolėje – Kauno g. 55, Alytuje – Jotvingių g. 10B, Mažeikiuose – V. Burbos g. 2, Tauragėje – Gedimino g. 28 / Donelaičio g. 68. Artimiausiu metu naująjį MEZON internetą pradės siūlyti ir pardavėjai Jonavoje – Prezidento g. 3, Šilutėje – M. Jankaus g.  3, Šiauliuose – Architektų g. 1. Telecentro komercijos direktorius primena, kad MEZON vartotoju galima tapti ir neišeinant iš namų – pasirašant sutartį elektroniniu parašu interneto svetainėje www.mezon.lt . Elektroniniu būdu įsigyjant prekes, jos visos pristatomos nurodytu kliento adresu nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)