Naujoji LG HB954PB „Blu-ray“ 5.1 namų kino sistema: puikus garsas ir „YouTube“ klipai tiesiai iš interneto  (0)

Garso ir vaizdo technikos gamintoja „LG Electronics“ (LG) pristatė naują namų kino sistemą HB954PB, pasižyminčią puikia garso kokybe, kurią padėjo sureguliuoti aukštos klasės garso sistemų ekspertas Markas Levinsonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

5.1 standarto sistema sugeba perteikti natūralų skambesį. Tam pasitarnauja ir „Virtual Sound Matrix“ (VSM) technologija, pagerinanti garso sklidimą patalpoje. Ji veikia sukurdama virtualius garsiakalbius, kurie garsą nukreipia reikiama linke. Pavyzdžiui, iš trijų garsiakalbių sudarytoje 2.1 namų kino sistemoje naudojant VSM, sukuriama virtuali 5.1 erdvinio garso sistema – atrodo, jog garsas sklinda ir iš užnugario. LG HT954PB vartotojai klausytis muzikos ir žiūrėti filmus gali ne tik iš DVD bei „Blu-ray“ diskų. Sistemoje integruota interneto jungtis leidžia prisijungti prie „YouTube“ portalo ir nenaudojant kompiuterio, žiūrėti milijonus joje esančių klipų televizoriaus ekrane.

Naudojama „BD-Live“ funkcija leidžia prisijungti internetu prie filmo kūrėjų svetainės ir pasinaudoti juose esančiu turiniu. Pavyzdžiui, dalyvauti interaktyviame žaidime, atsisiųsti papildomų filmukų, reklaminių klipų.

„iPod“ grotuvus turintiems muzikos ir pramogų gerbėjams patiks sistemoje esanti „iPod“ jungtis. Grotuvą pakanka įstatyti į lizdą ir galima mėgautis savo mėgstama muzika per puikios kokybės garsą atkuriančią 5.1 garso sistemą. Prie HT954PB sistemos per joje esantį USB lizdą, galima prijungti ir išorinius kaupiklius – USB raktus, diskus ¬ir leisti juose esančią muziką ar filmus. Sistema „supranta“ tokius kompiuterinius formatus, kaip MP3, WMA bei „DivX“.

Raiškiojo „Full HD“ 1080p vaizdo standartas ir HDMI 1.3 jungtis užtikrina puikią vaizdo kokybę. Skirtingai nei HDMI 1.2, naujesnė 1.3 versija gali perduoti daugiau duomenų, tad tai leidžia perteikti daugiau spalvų, švelniuose spalviniuose perėjimuose dingsta prastesnei atvaizdavimo kokybei būdingos juostelės. Per HDMI 1.3 taip pat galima perduoti „HD Audio“ kokybės garsą.

LG namų kino sistema HB954PB yra suderinama su 720p, 1080i ir 1080p, įprasto DVD vaizdo standartais. Be to, net ir paprastas DVD filmas su šia sistema atrodys naujai - HB954PB gali pagerinti DVD kokybės vaizdą iki „Full HD“ taip, kad vaizdas išlieka ryškus. Kad būtų patogiau valdyti televizorių, namų kino sistemą, šioje veikia „Simplink“ funkcija, leidžianti per HDMI prijungus LG televizorių, valdyti ir jį, ir namų kino sistemą vienu nuotolinio valdymo pulteliu.

LG tęsia savo misiją siūlyti gaminius, kurie būtų ne tik funkcionalūs, patogūs ir modernūs, bet ir pasižymėtų stilingu dizainu. HB954PB namų kino sistemoje dominuoja blizgi juoda spalva, garsiakalbių dizainas primena šampano taures. Tai gali tapti bet kurių namų interjero akcentu. LG HB954PB namų kino sistemą jau galima įsigyti už maždaug  3099 litus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: