Lietuvos mokiniai kviečiami mokytis Tailande  (5)

Lietuvos mokiniai kviečiami dalyvauti konkurse ir dvejiems metams gauti stipendiją, skirtą mokytis tarptautinėje britų mokykloje, esančioje Tailande. Atrinktieji kandidatai mokykloje mokysis nuo 2010 m. rugpjūčio mėn. iki 2011 m. birželio mėn. pagal šioje mokykloje vykdomą tarptautinę „Global Connect“ programą ir įgis tarptautinio bakalaureato (IB) diplomą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konkurso būdu bus atrinkti du kandidatai 14 ir 16 metų amžiaus grupėje.

Stipendija padengia iki 90% mokesčio už mokslą ir apgyvendinimą (bendra mokesčių suma metams sudaro apie 20 000 JAV dolerių; stipendijos laimėtojas turės mokėti 2 000 JAV dolerių).

Norintieji dalyvauti konkurse paraiškas turėtų užpildyti internete adresu www.regents.ac.th/scholarship iki 2010 balandžio 13 d. Būtina nurodyti savo dabartinės mokyklos direktoriaus vardą, pavardę ir elektroninio pašto adresą. Reikalingas mokyklos direktoriaus patvirtinimas el. paštu chairman@regents.ac.th, kad mokinio anglų ir matematikos žinios atitinka nustatytus reikalavimus. Kandidatai bus informuoti apie testą ir apie pokalbį, vyksiantį 2010 m. gegužės mėnesį Vilniuje.

Atrankos konkurse bus tikrinamos anglų kalbos ir matematikos žinios. Po sėkmingos pirminės atrankos kandidatai bus kviečiami pokalbiui. Konkurso rezultatai bus paskelbti iki 2010 m. birželio 31 dienos.

Reikalavimai kandidatams: gimimo data - tie, kuriems likę dveji metai arba ketveri metai iki mokyklos baigimo; geras akademinis pasirengimas (pretendentas į stipendiją turi būti tarp geriausiųjų klasėje), puikios anglų kalbos žinios ir komunikaciniai įgūdžiai, taip pat aktyvus dalyvavimas užklasinėje veikloje (muzika, sportas, bendruomeninis darbas ir t.t.).

Išsamesnė informacija: www.regents.ac.th (apie mokyklą).

Pasiteirauti dėl konkurso: chairman@regents.ac.th.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)