Mykolo Romerio universitetas studentus mokys verslumo  (0)

Naujajame 2011-2012 metų mokslo sezone Mykolo Romerio universitetas studentus pasitiks ne tik su atnaujinta, liberalesne studijų tvarka, bet ir ugdys jų verslumą, siekdamas, kad studentai būtų ne tik pasiruošę gyventi pagal esamas rinkos tendencijas, bet ir sugebėtų kurti verslą savarankiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Siekiame, kad jaunimo mąstytų kitaip. Ir šiandien galime pasigirti puikiu mūsų absolventų įsidarbinimu. Dabar siekiame, kad mūsų absolventas turėtų visus pagrindus panorėjęs tapti pats sau darbdaviu“, – apie verslumo ugdymo perspektyvas sakė Mykolo Romerio universiteto Plėtros ir tarptautinių ryšių prorektorius dr. Stasys Vaitkevičius.

Verslumo ugdymas visų pirma pasireikš studijų programų papildymu konkrečiais studijų dalykais, kuriuose bus akcentuojami praktiniai aspektai – nuo to kaip įsteigti smulkią įmonę, kaip ją reorganizuoti, kaip valdyti jos finansus, kaip ją reklamuoti ar siekti paramos iki sudėtingesnių įmonių jungimo, verslo psichologijos, investavimo ar rizikos kapitalo fondų teikiamų galimybių.

Dėl prioritetinės verslumo ugdymo vizijos pakoreguotos studijų programos. Naujuosius pokyčius pajus daugiau nei 21000 universiteto studentų, o didžiausio efekto turėtų tikėtis šiemet įstojusieji.

Sėkmingai pasibaigus pagrindiniam priėmimui (jo metu buvo suformuotos grupės visose studijų programose ir universitetas, kaip ir kasmet, nedalyvavo papildomame priėmime į Lietuvos aukštąsias mokyklas), naujai mokslo metus Mykolo Romerio universitete pradės 6000 bakalauro studentų ir magistrantų. Būtent pastariesiems ir atsivers visos galimybės įsisavinti verslumo teorines ir praktines žinias, susipažinti su geriausia Lietuvos ir užsienio valstybių patirtimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Veidas.lt
Veidas.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)